icon

Chodenie bez podprsenky

11. aug 2023

Je to podľa vás v pohode? Ja chodím bez podprdy normálne doteraz mi ani neprišlo že by na tom bolo niečo zle. Samozrejme nenosím nič biele či transparentné. Ako píšem doteraz som to neriešila ale v poslednej dobe ako na potvoru sa ma na to pýtali dvaja ľudia nezávisle od seba. Že či mi to nie je divné. Čo si o tom myslíte? Je to naozaj také príšerné faux pas alebo je to len nejaká divná bublina okolo mňa? Inak nie som nejaká divná lesana čo sa nevie obliecť primerane situácii, ale na prechádzku, do obchodu alebo tak, why not. Mám malinké prsia, podprsenky mi nerobia dobre a nemám financie na bra fitterku

autor
11. aug 2023

A ako to baby riešite s tými braletkami a športovými v horúčavách, keď sa nosia prevažne tielka a croptopy? Ja snáď ani nemám tielko ktoré by zakrývalo podprdu na 100%. Mne osobne príde presvitajúce/vykukavajuca podprda omhono nevkusnejšia ako obrys bradavky normálnych malých pevných prs

autor
11. aug 2023

Tie nálepky na bradavky sú za mňa extra nepríjemne. Na ples alebo inú spoločenskú udalosť ok, ale na bežné nosenie k tričku s holým chrbtom si to neviem predstaviť

terezka2911
11. aug 2023

@barbora0308 odkiaľ máš, prosím, tie nálepky??

muchotrafka298
11. aug 2023

@terezka2911 da sa to kupit bezne, ja mam z Lindexu ale nenosim ich, lebo mi je to neprijemne. Pokial by si to chcela len jednorazovo, tak sa daju vyuzit aj kineziotejpy, tym vies prsia aj trosku podvihnut.

terezka2911
11. aug 2023

@muchotrafka298 fuha, ale to si sama asi nenalepim🤭🤔

moonlight1210
11. aug 2023

Ja si bez podprsenky pripadam ako naha.
Hoci doma obcas som bez podprsenky, neznasam, ak niekto neohlasene pride a ja musim otvorit. Aj v tricku si pripadam naha. Zvycajne si musim pre lepsi pocit prehodit aspon mikinu, sverik, budnu, cokolvek, co je po ruke.

victoriab
11. aug 2023

@rebrambora zaujímavé, že mužské bradavky nikoho nerozptyľujú 🙂

muchotrafka298
11. aug 2023

@terezka2911 ale co by nie, to by si zvladla. Na YT najdes kopu navodov. Mne su tie lepitka nepohodlne, je jedno ci su tensie, hrubsie.

majlo1234
11. aug 2023

Ved si nedaj podprdku ked nechces. Ja nenosim skoro vobec, pravda je, ze pri behani za dietatom mi je to neprijemne obcas, lebo tie prsia nie su najmensie. Ale rozhodne mi je jedno, kto si co mysli

sickynickyobsadene
11. aug 2023

Doma ano,medzi ludi ani náhodou. Mne je to až nechutne keď takto žena chodí a je jedno ci sú prsia top alebo ehmm nie sú top.

viestta
11. aug 2023

@barbora0308 nastastie nie som ten, ktory by pohorsene alebo zhnusene musel odvracat zrak. Kym je ten clovek cisty, triezvy a nesprava sa ako posledne hovado, je mi uplne jedno co mu trci a co nie.

bubuska
11. aug 2023

Vždy tu budú tábory čo obhajujú jeden názor. Mne sa páčilo ked v minulej diskusii niekto povedal že sa jej naozaj nepáči keď matka je nevhodne oblečená a svoj zadok/rozkrok/prsia ukazuje deťom v škôlke v šatni. Taktiež sa mi nepáči keď niektoré matky ukazujú deťom bradavky, od určitého veku to už všetky deti začnú riešiť a je to nevhodne pre tu ženu. Keď jej to je jedno, mohla by myslieť aspoň na deti/teenegerov.Možno pochopí, až keď jej to povie raz vlastné dieťa keď mu to bude nepríjemné, pripadne sa o nej budú baviť jeho kamaráti/spoluziaci.

ivik4
11. aug 2023

Ja v poho, kludne si dam aj biele volnejsie hrubsie tielko a idem
Vobec ma nezaujima co si o tom kto mysli

mikadooo
11. aug 2023

Za mňa je to ok, pokiaľ to nie je nejak extra vidieť - napríklad vztýčené bradavky cez tenučké tričko, atď. Ináč to nejak neriešim, ak sa tá žena cíti tak pohodlne, je to jej vec. Ja napríklad sa bez podprsenky zas cítim vyslovene divne. Možno sa ťa to pýtali také osoby, ktoré si to nevedia predstaviť chodiť bez podprdy (ako napríklad ja), a majú potrebu to s tebou rozoberať, lebo to, čo je mimo ich "normálu", je potrebné komentovať 😁.

petronellla87
11. aug 2023

Ja chodim bez uz roky😁 teraz po porode ked som musela nosit tie dojcenske aj v noci...to bolo hrozne🤣

autor
11. aug 2023

@bubuska tomuto úplne nechápem. Je nejaké oblečenie, ktoré je podľa teba nevhodné pre matky a pre bezdetné ženy je to úplne v pohode?

barbora0308
11. aug 2023

@viestta v poriadku, tiez je to nazor.

maryetta
11. aug 2023

Iba doma. Max na dvor 😂
Inac by som nesla. A to mam tiez male.

bubuska
11. aug 2023

@autorka Keď si matka tak by si mala svoj zovňajšok ináč posudzovať ako keď si slobodná. Ale niektoré sa cítia stále ako atraktívne teen, tak podľa toho aj niekedy v tej šatni v škole vyzerá.

bubuska
11. aug 2023

A keď chceš príklad :zarezané ultra kraťasy, obtiahnuté minisaty, veľké výstrihy, crop topy a áno patria sem aj trčiace bradavky. Doma, na záhrade, na kúpalisku ok. V škole, v práci, v obchode, na úradoch nie.

jj298
Odpoveď bola odstránená
rebrambora
11. aug 2023

@victoriab ? nechapem preco si oznacila prave mna, ale ok. ja osobne sa rada pozriem, ak to vyzera pekne ci uz u zien alebo muzov. Ale nie kazdy to vie odhadnut. Rovnako ako sa nie ku kazdemu outfitu hodi vykukajuca podprsenka, tak nie ku kazdemu outfitu sa hodia velke prsia, rovnako ako aj male. Vec vkusu.
Kazdy ma pravo si robit co chce. Ja napr. zijem v krajine, kde nieje nudita zakazana. Niekde je.

muchotrafka298
11. aug 2023

Kazdy mame iny vkus, cize niekomu moze prist nieco nevkusne a iny je s tym OK. Ja neriesim, kto co nosi/nenosi, len mne pride nevhodne, chodit do kancelarie v priestvinych obtiahnutych trickach bez podprsenky a vycapovat na kolegov presvitajuce dvorce a bradavky. Ale kazdemu ako vyhovuje a ako to citi.

victoriab
11. aug 2023

@rebrambora reagovala som na tvoj koment dakde na prvej stranke, tak preto, ak sa diskusia rozvinula, tak sorry, ja som zastanca, nech si kazdy nosi, co chce. 🙂

victoriab
11. aug 2023

@bubuska matka ma inak posudzovat zovnajskok ako slobodna? a to je dake nepisane pravidlo? uz som citala vsetko 😁😁😁 nech si kazdy nosi, co chce, ma na to plne oravo, slobodna, vydata, vswtko jedno ;)

nevenka
11. aug 2023

@minenkak ja po tom velmi tuzim tiez. Ani doma mi nie je dobre bez. A to potenie teraz v lete.

0silvia0
11. aug 2023

@victoriab no s tymto mi vyrazila dych pred par desiatkami rokov moja kamoska. Ze uz ked sa vydala, nebude nosit rozpustene vlasy, vraj si ich nechava len pre manzela. A to sa vydavala velmi skoro, tusim v 19tich🙈

victoriab
11. aug 2023

ja nenosim vobec, niekedy si dam sportovu, ale 3/4 casu som bez, uplne som si od podprdy odvykla, stale mannieco tlacilo

aurora33
11. aug 2023

Za mňa su presvitajúce bradavky úplne trapne.

victoriab
11. aug 2023

@0silvia0 dobre, az teraz som citala vsetko 🤣