Chystám sa na stužkovú môjho priateľa. Aké šaty si mám obliecť?
Ahojte baby, chystám sa na stužkovú môjho priateľa, prezrela som zopár stránok na internete a zatiaľ som nenašla nič zaujímavé. Poradili by sme mi prosím nejaké stránky pre spoločenské šaty hodné na stužkovú? Pozerám sa hlavne po saténových šatách s holým chrbtom alebo najlepšie by boli s robustnejším spodkom (niečo ako svadobné pre predstavu, ale nie úplne až také moc, snáď sa pochopíme 😅) . Popríde myslite si, že by som bola schopná si ich ako tak ušiť sama do mesiaca (možno s pomocou), keďže v živote som nešila (kúpila by som si nejaký korzet, dlhú mohutnú sukňu, doplňila rukávy, trblietky a nejako spojila..). Pre predstavu kľudne hodím fotky nižšie.
Fuha krásna predstava no mne to príde prehnane , stužková je o študentoch oni majú vyniknúť nie hostia .... Samozrejme záleží kde sa stužková koná je rozdiel ak v Carltone alebo Redure alebo v párty stodole
Skus miadresses.sk, pozri tiez aboutyou a zalando
To nie je tvoja, stužkova, ale stužková tvojho priatela, za babiky maju byt maturantky, je to ich den, cize urcite nie ziadne tortove šaty, ale niečo striedme.
@viestta ale nie pre hosta, pre maturantov ano, plesove šaty.Host nema vyzerat ako druzicka na svadbe.
Mne sa tie šaty veľmi páčia chod v nich
Sú pekné, ale nevhodné. Bola som posledny rok a ešte pred covidom na viacero stužkových a toto je šialene nevhodné lebo to nie je tvoja stužková a budeš zbytočne matuca pre ľudí. Doprovod by mal mať kratšie šaty, dlhé majú zväčša maturantky. Za ďalšie, keby prišla ku mne na stužkovu nejaká takto, tak asi mi spadne fľaša vína na ňu, aj jedlo...
Autorka pisala, ze budu len maturanti, teda len chalani,,a myslim si, ze v ten den kazdy chalan chce mat po boku peknu, sexi babu za ktorou sa otoci nejeden krk 😄 😄 tak kasli na korzet a kruhovu suknu, glitre, cacky macky, a najdi nieco pekne sexi kratke alebo aj dlhe,,ak mas dobru postavu urcite si vyberies aj hore v spominanych eshopoch, ak chces stale ,,nadychanu,, suknu, tak nie kruh, ale tylovu spodnicku 😉
Neusila, ked si v zivote nesila.
Akú máš veľkosť? Predávam jedny xs úplne nové za 25€ presne také na stužkovú vhodné ako opisuješ 🙂
Mia dresses..vsade som hladala vlani na svadbu a az tu som nasla krasne..dorucili do 24 hodin po objednani..pred objednavkou mi telefonicky poradili ochotne, kedze ich realne maju aj v kamennom obchode a mozu aj premerat..naozaj odporucam!
@katkami123 ved ja tiez pozeram ci som sa nepreklikla v diskusii do roku 2000..kruh na satach???..autorka mysli vazne toto?😅
Ja by som si kupila dlhu elegantnu suknu a k tomu pekne body. V buducnosti mozes vymenit body a mas nove saty. Minule som videla aj nevestu, ze takto poriesila svoje svadobne saty.

Erikafashion.sk v kategórií družičky , skús pozrieť.