Čo hovoríte na tento kabát?
Čo hovoríte na takyto kabát? Páči sa vám? Vdaka

Pre mna fadny, ciernej sa vyhybam.
Milujem spacaky, mám tri alebo štyri, presne takto dlhé. Perfektné na prechádzky so psom a tak "na von", s deckami na ihrisko apod. Toto je ten z lidlu? Ten je super.
Do práce a do mesta a na obchôdzky len kabáty s vysokým podielom vlny.
Mam tiez dlhu ciernu bundu po clenky. Milujeeeeem ju. Nie je mi vobec zima v nej. Stokrat lepsie sko tie nadritniky 🙂
@vivuska666 ja tie nadritniky nechápem, to nemusím mať nič na sebe, veď musím chrániť ladviny, zadok, kolená.
Za mňa nie obyčajný,toto sa už dávno nenosí
@anonym_autor to je dlhá bunda, nie kabát, je normálna, obyčajná
Nie je to žiadny super fashion kúsok, ale mám podobnú a za mňa je to pohodlné, teplé a aj moderné teraz. Ak hľadáš niečo na bežné dni tak kľudne kupuj.
Využitelny, pekny šál a ideš❤️
uplne v pohode. Teplucka, kombinovatelna cierna klasika.
Milujem spacaky, mám tri alebo štyri, presne takto dlhé. Perfektné na prechádzky so psom a tak "na von", s deckami na ihrisko apod. Toto je ten z lidlu? Ten je super.
Do práce a do mesta a na obchôdzky len kabáty s vysokým podielom vlny.
@tilly že milujem spacáky 😁😁😁👍👍👍.....ja som si dovolila kúpiť iba jeden takýto kúsok a môj muž by to na mne roztrhal.... Že to čo mám aký stan na sebe.....a pritom netuší, ako je v tom teplúčko 🔥🌡️🔥
@tykat aj tento ma gombíky. Aj mne sa páči veľmi na iných len neviem či mne pristane.
@anonym_autor je to mizerná fotka, z ktorej nevidím nič. Dlhé bundy sú super, nevidno ani topánky, ťažko povedať, ako dlhá táto je. Asi je trošku dlhšia, než by bolo treba, potom to už môže byť nepohodlné. Neviem. Normálna dlhá bunda.
@anonym_autor mám podobný a v inej farbe. Nie nepáči sa mi, ale keď je zima a fuka hnusny vietor tak je mi to jedno hlavne že je mi teplo ešte aj kapucňu na hlavu a ciapku si dám😉 Saty si obliekam podľa príležitosti a počasia. Toto nieje top módny kúsok, ale keď treba byt v teple je super.
@anonym_autor ja mám len takéto dlhé,milujem ich ,je v Tom teplo,mám 178 cm tak sa cítim v tom schovaná ako v perine
To je bunda nie kabát
Nie. Nie je to môj styl
Ja mam take bundy dve,bledu a ciernu. Nic lepsie ako takyto paplon na zimu nie je.
@anonym_autor Vyzerá to byť teplá bunda a to je najhlavnejšie.
@anonym_autor podla mna je to obycajna tuctova bunda

@anonym_autor tieto extrémne dlhé kabáty skracuju nohy a človek vyzerá ako hobit vo vreci.