Čo na súčasnej móde nemáte radi?
@babulkomale náhodou rumunky sa pekne obliekajú
@marifu vies co myslim....tie pri dialnicnych odpocivadlach, nie bezne zeny.
Hovori sa tomu aj "vychodny vkus".
Proste ten styl, ze prides do hotela a hned vies, ktore baby z personalu su z Ukrajiny.
@babulkomale tak sa treba vyjadriť inak, áno, viem čo myslíš, ale to sú určité skupiny ľudí. Nie takto paušalizovať, lebo ja si radšej nakupujem v Rumunsku, majú trošku iný štýl obliekania.
@marifu ano a je tam vela textiliek myslim.
@araavdva ja dcéry nemam a takto mi to bolo vysvetlene. Ano, su aj deti so zeleznym zdravim, gratulujem 💪👍
@canis_lupus vyzrate brucho? 😂😂😂 Nemam rada vynucovanie komplimentov, pride mi to trapne. Ved kazdy vidi, ze si dost stihla.
@kubko96 nemám rada módu typu čím menej oblečenia na sebe, tým lepšie. Proste keď ti je vidieť čo najviac kože. A čerešnička na torte je, keď daným babám vadia pohľady mužov. No tak kto sa nepozrie, keď už sa baba dobrovoľne odhalí;) a to som mladá baba a neviem si predstaviť sa tak obliecť
@babulkomale ja viem, že mám super postavu na to, že som 4m po pôrode, nepotrebujem to počuť 🤭 riešilo sa tu, že to nosia baby s faldami, tak radšej píšem, že som na tej foto aj najedená, nenosím to s takým vypučeným bruchom, ako tam mám 😃 takže môže to vyzerať ešte aj lepšie ako na tejto foto 🙂
@canis_lupus ja nepíšem, že máš super postavu, len že si dosť štíhla, že určite nemáš vyžraté brucho. Super postava v mojom ponímaní je iná, ženskejšia atď, ale to nie je téma.
@canis_lupus máš nádhernú postavu, nielen na to, že si po pôrode, ale celkovo👌
@kubko96 ja mám 22 teraz a mám pocit že patrím ešte medzi decká, ktoré sa v 13tich ešte hrali normálne s hračkami 😂😂 teraz dievčatá dospievajú strašne rýchlo a aj vyzerajú staršie.
Nosila som legíny do školy, teraz by som si ich nedala ani náhodou von, croptop mikiny😂😂 ale teraz sa snažím obliekať viac už ako žena, akoby ma to prešlo, nakúpila som si kabáty, svetre, roláky. Už aj mama ma pochválila že je rada že sa snažím obliekať viac žensky. Myslím si že väčšinu deciek ten ,,štýl’’ (voľne gate, oversize mikiny) časom prejde. Oni proste idu s davom.
Všeobecne kvalita vecí..
Umelé farebné/vzorované nechty.
Vytiahnuté biele ponožky.
"Croptoppulóver", fakt na zimu?
Biele tenisky k obleku ci ku kostýmu.
Taký ten divný kabát/bunda na zimu, čo vyzerá, akoby ste na seba zobrali plyšového medveďa.
@oblecenie99 a biele ponozky sa ti nepáčia ? To je v mode teraz ni

@kubko96 fuuu tak poďme : legíny vrezane všade,za mňa oblečenie na cvičenie/ na doma, ktoré nosia všade div nie na svadbu či ples, kedy chlap jedným pohľadom porata všetky chlpy
Holé kríže, bruchá a veci o 3 čísla väčšie
Napichane pery ( nie jemná úprava)
Chlapi v obtiahnutých džínsach, teplákoch a košeli o číslo menšej
Ja nie som veľký konzument módy a často keď prídem do obchodu, že si chcem niečo kúpiť tak skončím v športom obchode pri tričkách/ teplákoch, lebo fakt nemám chuť si obliecť v mojom veku a s postavou po 3 deťoch crop top a všetko! zvyrazňujuce legíny, ani vyzerať, že som si obliekla manželove oblečenie. Rada nosím napr jeansy s tričkom a šaty.