Čo sa hodí k ružovým legínam?
Ako skombinovať ružové legíny pre dospelú ženu a ešte môžem.nosit kroptop k nim
Kontajner Humana 🙃 nechcem byť zlá, ale nie..
@anonym_autor nic take sa dospelej zene nehody, ak nechces vyzerat ako cundra :D alebo šašek. Prosim ta, co je to za napad??
len ak máš super postavu. 😉
vyskúšaj s košeľou. možno sa trafíme do tvojho vkusu.
nepíšeš koľko máš rokov, ale dcéra 15r nosí k legínam aj mikiny, alebo tričká.
@anonym_autor nic take sa dospelej zene nehody, ak nechces vyzerat ako cundra :D alebo šašek. Prosim ta, co je to za napad??
@anonym_1c066a tak si ma s tym vystrasila, az som urobila gramaticku chybu ako šľak 😆
len ak máš super postavu. 😉
vyskúšaj s košeľou. možno sa trafíme do tvojho vkusu.
nepíšeš koľko máš rokov, ale dcéra 15r nosí k legínam aj mikiny, alebo tričká.
@deti95060810 ani super postava do ruzovych legin. Fuj :D ze to vobec dospeleho napadne. Na malych detoch jw to zlaté.
Ja mám samé legíny samých farieb, nie nehanbím sa za to, dám si na seba a nosím predsa to čo je mne príjemné. Zväčša k nim nosím košeľu alebo voľné blúzky resp tuniku
@anonym_1c066a vieš môj manžel povedal že je to na žene sexy že videl takú babu dneska s krásnou postavou tak zato 😀
@anonym_1c066a vieš môj manžel povedal že je to na žene sexy že videl takú babu dneska s krásnou postavou tak zato 😀
@anonym_autor a on nemá úpal nahodou? 😆
Ja mám samé legíny samých farieb, nie nehanbím sa za to, dám si na seba a nosím predsa to čo je mne príjemné. Zväčša k nim nosím košeľu alebo voľné blúzky resp tuniku
@stellarstar zeny prosim, trosku sudnosti.
Tak mne by sa to páčilo a ružová je pekná farba len neviem no . ☺️ Manželovy to prišlo sexy tak vyskúšam a ukážem sa mu čo mi povie a podľa toho sa zariadim😀
tak 15 r slečna už tiež nie je decko, a postava tiež už nie decká. musím priznať že má miernu nadváhu.
a veru má aj ružové. s čiernym tričkom ok.
Ružové legíny len do gymu by som si osobne dala. Ja osobne také v šatníku ani nemám. Mám béžové,také kaki farba a čierne. Tie svetle nosím na prechádzky s deťmi do lesa na jeseň ale musím mať dlhu vestu k ním aby to vyzeralo dobre. Svetle legíny s croptopom nevyzerajú dobre a čierne keď už tak bezsvove☺️ teda aspoň za mňa tak,ak smiem poradiť
Tak mne by sa to páčilo a ružová je pekná farba len neviem no . ☺️ Manželovy to prišlo sexy tak vyskúšam a ukážem sa mu čo mi povie a podľa toho sa zariadim😀
@anonym_autor leginy sa hodia akurat tak do gymu, ale normalne v tom chodit. Co ti ja viem
Ružové legíny len do gymu by som si osobne dala. Ja osobne také v šatníku ani nemám. Mám béžové,také kaki farba a čierne. Tie svetle nosím na prechádzky s deťmi do lesa na jeseň ale musím mať dlhu vestu k ním aby to vyzeralo dobre. Svetle legíny s croptopom nevyzerajú dobre a čierne keď už tak bezsvove☺️ teda aspoň za mňa tak,ak smiem poradiť
@rebekabeka14 dobre si jej poradila 👍👍
@anonym_autor ružové legíny sa nehodia k ničomu a nič k nim 🙈😅
@anonym_autor takto moze vyzerat, ak je niekomu oboecko len príjemne,alr je mu jedno ako to vyzera :D
@anonym_1c066a kokos, odpadol som😂😂😂
Tak nakoniec ich nosiť nebudem manželovi sa v nich nepáčim 😀 vraj jej pristali mne vôbec aspoň je úprimný no . Ona bola štíhla 45,kíl baba a ja mám 58kil tak nič no ☺️😀
@tundra vidis a slecna si pripada sexy a pritom vyzera ako safalatka bez urazky 😃😃
Tak nakoniec ich nosiť nebudem manželovi sa v nich nepáčim 😀 vraj jej pristali mne vôbec aspoň je úprimný no . Ona bola štíhla 45,kíl baba a ja mám 58kil tak nič no ☺️😀
@anonym_autor a muz by sa mal spamatat , ked ti tu ospevuje krasavicu a opisuje jej ruzove leginy
@tundra mať tolko sebavedomia, to by som aj hola vysla vonku😆😆
Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi
Toto myslíš vážne? Že ti toto povedal seriózne bez vtipu?
Dnes slabo brigadnici vymyslaju temy (alebo mas doma debilka)
Toto myslíš vážne? Že ti toto povedal seriózne bez vtipu?
@rebekabeka14 no smial sa keď to hovoril

@anonym_autor Och. :(