icon

Čo sa hodí k ružovým legínam?

20. aug 2025

Ako skombinovať ružové legíny pre dospelú ženu a ešte môžem.nosit kroptop k nim

Strana
z3
abbey1
20. aug 2025

@anonym_autor Och. :(

andrea2323
20. aug 2025

Kontajner Humana 🙃 nechcem byť zlá, ale nie..

anonym_1c066a
20. aug 2025

@anonym_autor nic take sa dospelej zene nehody, ak nechces vyzerat ako cundra :D alebo šašek. Prosim ta, co je to za napad??

deti95060810
20. aug 2025

len ak máš super postavu. 😉
vyskúšaj s košeľou. možno sa trafíme do tvojho vkusu.
nepíšeš koľko máš rokov, ale dcéra 15r nosí k legínam aj mikiny, alebo tričká.

anonym_1c066a
20. aug 2025
@anonym_1c066a

@anonym_autor nic take sa dospelej zene nehody, ak nechces vyzerat ako cundra :D alebo šašek. Prosim ta, co je to za napad??

@anonym_1c066a tak si ma s tym vystrasila, az som urobila gramaticku chybu ako šľak 😆

anonym_1c066a
20. aug 2025
@deti95060810

len ak máš super postavu. 😉
vyskúšaj s košeľou. možno sa trafíme do tvojho vkusu.
nepíšeš koľko máš rokov, ale dcéra 15r nosí k legínam aj mikiny, alebo tričká.

@deti95060810 ani super postava do ruzovych legin. Fuj :D ze to vobec dospeleho napadne. Na malych detoch jw to zlaté.

stellarstar
20. aug 2025

Ja mám samé legíny samých farieb, nie nehanbím sa za to, dám si na seba a nosím predsa to čo je mne príjemné. Zväčša k nim nosím košeľu alebo voľné blúzky resp tuniku

autor
20. aug 2025
@anonym_1c066a

@anonym_1c066a vieš môj manžel povedal že je to na žene sexy že videl takú babu dneska s krásnou postavou tak zato 😀

anonym_1c066a
20. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_1c066a vieš môj manžel povedal že je to na žene sexy že videl takú babu dneska s krásnou postavou tak zato 😀

@anonym_autor a on nemá úpal nahodou? 😆

anonym_1c066a
20. aug 2025
@stellarstar

Ja mám samé legíny samých farieb, nie nehanbím sa za to, dám si na seba a nosím predsa to čo je mne príjemné. Zväčša k nim nosím košeľu alebo voľné blúzky resp tuniku

@stellarstar zeny prosim, trosku sudnosti.

stellarstar
20. aug 2025
@anonym_1c066a

@stellarstar zeny prosim, trosku sudnosti.

@anonym_1c066a ???

autor
20. aug 2025

Tak mne by sa to páčilo a ružová je pekná farba len neviem no . ☺️ Manželovy to prišlo sexy tak vyskúšam a ukážem sa mu čo mi povie a podľa toho sa zariadim😀

anonym_4b29e0
20. aug 2025

tak 15 r slečna už tiež nie je decko, a postava tiež už nie decká. musím priznať že má miernu nadváhu.
a veru má aj ružové. s čiernym tričkom ok.

anonym_1c066a
20. aug 2025

@anonym_autor takto moze vyzerat, ak je niekomu oboecko len príjemne,alr je mu jedno ako to vyzera :D

rebekabeka14
20. aug 2025

Ružové legíny len do gymu by som si osobne dala. Ja osobne také v šatníku ani nemám. Mám béžové,také kaki farba a čierne. Tie svetle nosím na prechádzky s deťmi do lesa na jeseň ale musím mať dlhu vestu k ním aby to vyzeralo dobre. Svetle legíny s croptopom nevyzerajú dobre a čierne keď už tak bezsvove☺️ teda aspoň za mňa tak,ak smiem poradiť

anonym_1c066a
20. aug 2025
@anonym_autor

Tak mne by sa to páčilo a ružová je pekná farba len neviem no . ☺️ Manželovy to prišlo sexy tak vyskúšam a ukážem sa mu čo mi povie a podľa toho sa zariadim😀

@anonym_autor leginy sa hodia akurat tak do gymu, ale normalne v tom chodit. Co ti ja viem

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_1c066a
20. aug 2025
@rebekabeka14

Ružové legíny len do gymu by som si osobne dala. Ja osobne také v šatníku ani nemám. Mám béžové,také kaki farba a čierne. Tie svetle nosím na prechádzky s deťmi do lesa na jeseň ale musím mať dlhu vestu k ním aby to vyzeralo dobre. Svetle legíny s croptopom nevyzerajú dobre a čierne keď už tak bezsvove☺️ teda aspoň za mňa tak,ak smiem poradiť

@rebekabeka14 dobre si jej poradila 👍👍

nikpa
20. aug 2025

@anonym_autor ružové legíny sa nehodia k ničomu a nič k nim 🙈😅

tundra
20. aug 2025
@anonym_1c066a

@anonym_autor takto moze vyzerat, ak je niekomu oboecko len príjemne,alr je mu jedno ako to vyzera :D

@anonym_1c066a kokos, odpadol som😂😂😂

autor
20. aug 2025

Tak nakoniec ich nosiť nebudem manželovi sa v nich nepáčim 😀 vraj jej pristali mne vôbec aspoň je úprimný no . Ona bola štíhla 45,kíl baba a ja mám 58kil tak nič no ☺️😀

anonym_1c066a
20. aug 2025
@tundra

@tundra vidis a slecna si pripada sexy a pritom vyzera ako safalatka bez urazky 😃😃

rebekabeka14
20. aug 2025

Taketo ružové by som si dala ale naozaj len cvičiť v nich. Neviem si predstaviť tak ísť von. Asi by som sa necítila dobre

anonym_1c066a
20. aug 2025
@anonym_autor

Tak nakoniec ich nosiť nebudem manželovi sa v nich nepáčim 😀 vraj jej pristali mne vôbec aspoň je úprimný no . Ona bola štíhla 45,kíl baba a ja mám 58kil tak nič no ☺️😀

@anonym_autor a muz by sa mal spamatat , ked ti tu ospevuje krasavicu a opisuje jej ruzove leginy

anonym_1c066a
20. aug 2025
@tundra

@tundra mať tolko sebavedomia, to by som aj hola vysla vonku😆😆

autor
20. aug 2025

Tak je úprimný ku mňe aspoň ešte povedal že mala v Tom obtiahnutýc rozkrok a slinil ale samozrejme ju len vraj by chcel pretiahnuť maximálne nič viac aj sa ma to dotklo a povedal na to že ale veď mňa on ľúbi

rebekabeka14
20. aug 2025

Toto myslíš vážne? Že ti toto povedal seriózne bez vtipu?

anonym_2d127a
20. aug 2025

Dnes slabo brigadnici vymyslaju temy (alebo mas doma debilka)

autor
20. aug 2025
@rebekabeka14

Toto myslíš vážne? Že ti toto povedal seriózne bez vtipu?

@rebekabeka14 no smial sa keď to hovoril

anonym_1c066a
20. aug 2025

@anonym_autor a tuto by nechcel pretiahnut?😆ta ma leginy aj s ozdobnymi prfkami

Strana
z3