Čo si myslíte o tejto obuvi?
Ja som sa az prekvapila, ked som to zbadala :D nevedela by som si predstavit v takych papuciach ist von. Cosi podobne nosil obute este moj pradedko pred 15.rokmi. co vy na to? Foto v komente.
@ankare pohodka, beriem názor, nič si z toho nerobím a budem nosiť naďalej 🤭
@dettilv no tak to ano 😅
Mne sa to ľúbi, viem si to predstaviť k nejakym outfitom 🫠
Hrôza, však by mi nafúkalo na členky a päty 🤣 to je asi pre mladé baby, ktoré chodia aj v zime holé pomaly
Ja som bola prosti, pacilo sa mi to na inych ale nvm si predstavit ist v tom von a dnes som si take kupila 😀, ale nie original ze skusim si to obut na nakup a podobne a ked sa mi to nebude pacit budu to papuce a ked ano kupim original. Trvalo mi dva roky ci kolko je ten trend kym som prisla tomu na chut
Mne sa to vôbec nepáči, evokuje to vo mne papuče.
Mne by veľmi vadilo že sú také krátke.
Myslím, že je to len dočasný trend ktorý vyjde z módy.
@janulka1802 nohy v tom musia boliet. A captat v tom 🙄
Taketo nastokovacie topanky na jesen boli v mode pred 20 romi a bolo to super pohodlne. Nie su to uplne slapky. Ta pata je ciastocne v topanke.
Kolko z vas co fujkate nad tymi topankami mali skutocne UGG topanky na nohe?
Aj ja som fujkala nad tymi rozcaptanymi cizmami,. Moje nohy su neskutocne fajnove. Vsetko ma tlaci a dobru topanku rozoznam okamzite a ked som si prvy krat obula prave UGG to bola neskutocna parada. Ugg sa nevycapcu, Polovica takychto nasuvacich ciziem na nohe lietaju, UGG nadherne sedia na nohe, objimaju ju a napriek tomu sa lahko obuvaju.
Taketo nasuvacie o ktorych pise autorka su velmi oblubene, lebo si do nich nohy iba nastoknes a ides. Na patu vobec nie je zima. UGG nie su do -10. Su to jesenne topanky. Ta ovcia koza sice je tepla ale nie horuca. Je to ako ked si date dobru kozenu bundu. V tej vam nikdy nie je zima ale ani teplo.
@estellas Tento UGG Taasman vznikol v 70tich rokoch takze to urcite nie je docasny modny trend.
Vsak nech si kazdy nosi co chce. Mne je to absolutne jedno.
Su veci, ktore sa ludom pacia/nepacia. Co pride pekne tebe nemusi inemu a opacne. V inej krajine to moze byt ,,trendy,, v dalsej nie. Ani my sa nemusime samo o sebe pacit kazdemu. Svet je rozmanity a tak je to fajn. A co je hlavne, temu dotycnemu sa to paci a ak je mu to aj pohodlne, super 👏.
Na dvor a vyniest smeti v pohode 🙂
@jana2679 a co si dala na nohy? To bola bosa? Ci silonky, ci ponozky? Nech viem, co je moderne :D
Pozor. Toto nie je obuv pre bežnú ženu. Tieto topánky vie nosiť máloktorá a máloktorá vie ako. Na to musíš mať štýl. A pochybujem,že tu ho väčšina má.
@3princezne ono netreba to brat tak vážne 🙂 je to len topánka, niekomu sa páči, niekomu nie. Pre mna to vie vyzerať aj dobre, nosím ich kľudne aj von 🙂
@andrea2323 prosim cislo sedi ake nosis?
@3princezne mala sikonkove ponožky
Ľudia už ozaj nevedia čo so sebou.😆🙄 Pyžamo k tomu a ideš do roboty
Vy ste strašne konzervy,aké sú podľa vás normálne topánky,veď dnes je už toľko kadejakých topánok, toto je úplne úžasná obuv do mesta,kde je rovný terén a na jesenné počasie,keď neprší
@lalilla ja mám medzi 37 a 38, zobrala som 38 lebo mi vadila tá päta, 37 som skoro ani neobula. Ale oni trocha povolia, keď sa tá kožušinka vnutri vytvaruje na nohu 🙂
@andrea2323 dakujem!
na mne by sa mi to nepacilo, lebo by som to nevedela doladit, no videla som to na inych zenach, ktore v tom vyzerali perfektne. A kto mal na nohach topanky od UGG, tak na ne neda dopustit. Akurat objednavam snehule, stare som nosila 7 rokov a vyzerali cely cas ako keby som ich len prave kupila
@koniarova to ze sa tebe zdaju stylove, neznamena,ze ich tak kazdy berie. Mne sa nepacia ani na stylovej babe. Proste su otrasne.
@estellas suhlaism
No tak nemáš štýl bohužiaľ. 😂
A preto musela byt založená téma, aby si sa presvedčila, že sú otrasne a nepáčia sa xy ďalším ženám ? @anonym
Mne sa ani až tak nepáčili ale oslovili ma, ze sa dajú len nasuchnut a idem, a to chodím viacmenej všade autom. Nemusím sa zohýbať, snurovat a tak.... Mam od UGG čižmi a teraz už aj tieto našuchovačky. Som spokojná a nemenila by som. Keď si k nim dám nejaké legíny (napr. zvonove) a dlhý kabát.... aj sa mi celkom páčia.
@sim_mi Presne tak. Ked raz skusis UGG je to tak pohodlne a kvalitne ze to nedas dole. A topanka by mala byt najma o pohodli a kvalite.

@andrea2323 hrôza veru