Čo si myslíte o tejto obuvi?
Ja som sa az prekvapila, ked som to zbadala :D nevedela by som si predstavit v takych papuciach ist von. Cosi podobne nosil obute este moj pradedko pred 15.rokmi. co vy na to? Foto v komente.

Teplé pohodlné boticky,pokukujem po nich ale na platforme
Môj štýl to nie je, ale ani úplná hrôza mi to nepríde, stále sa mi páčia viac ako tie klasické čižmové UGG-y a na niekom inom ako sebe si to viem s príjemným jesenným outfitom predstaviť 😅
Mňa skôr trošku desí ten trend ponožiek natiahnutych na legínach/ nohaviciach.
Pripomína mi to muciaci nástroj môjho detstva.Take kamasle,čo mali spodok,ktorý sa navliekal na chodidlo a fajnovo to ťahalo a tlacilo.
Moja jedna podriadená nosila plysové ponožky zhora na legínach.Katastrofa🫣
Hrúznost. Moja prababka nosila take.
@doriiis myslis kaliopky?😂
@stanulienkat ...vygooglila som.Ano,to.Som nevedela,ako sa to volá.😃
vyzeraju ako po babke 🙂 nerozumiem im. Maju byt akoze teple ? Tak potom by mi asi omrzli clenky a paty. Slapkovite topanky rozhodne nie su pohodlne. Akurat sa na ich bude zrejme na mokrom chodniku plnom listov na jesen dobre smykat.
Mne sa to páči. A tie ponožky teraz veru letia. Z čižiem trčať by mali. 👍
Papučky na doma? Môžu byť... Inak otras
Po dome ok, von ani náhodou, proste papuče.
A este aj nepekne papuceee
Otras 😅
Noo...pre pradedka super. Ale IBA pre pradedka 😃
Kym ta ich nikto nenuti nosit tak neries. Nastastie uz si kazdy moze obut co sa jemu paci Aspon vacsinou. Su situacie, kde je obuv sucastou dress code, niekde to upravuju bezpecnostne predpisy a niekde zdravy rozum (turisticke topanky).
Nevadia mi len tomu trochu nechapem. Ved od paty musi byt zima.
na doma ok, von nie, urcite nie na jesen
@doriiis to snáď nie. Niečo podobné mám na vonku, ku psom, keď sa mi nechce snurovat topánky kvôli nasypaniu granúl do misky.
@lenkakravcova ...tak pre inspirejson.😆
@doriiis och. 🤣 To majú na poľskom trhu za 10€ (alebo za menej). Len to teda nemá značku..
@doriiis Niekedy mám pocit že sa výrobcovia predháňajú kto vymyslí väčšiu drahšiu ultra nefunkčnu zdravému rozumu odporujúcu trendy hovadinu.
Pekné kvalitné topánky vydržia roky a ľudia ďalšie kúpia až keď sa zoderu.
Trendy chujovinu kúpia, zistia že je použiteľná 2 tri krát a hodia do koša.
Ja ich mám Ugg tasman sa volajú a úplne najviac ich zbožňujem na jeseň. Mám ich v šedej a olivovo zelenej.
@lenkakravcova ...tak aj na nete zozenies za 25€.Ale to nie sú ugg.Ale čo už,keď je niekto tak blbý a dokáže dať toľko peňazí za takyto grc🤷🏻♀️
Su hrozne. Aj som si to skusala,ale ako prezuvky do roboty,kde je zima😁 Ale hrozne sa v tom chodilo.
Zaspala si dobu. Toto sa nosí uż 2 roky 🤦🏻♀️
Včera takéto originál uggy prišli švagrinej. Som si to dala na nohu a totálna paráda. Perfektne to zladila k štýlovým koženkovým nohaviciach a bunde a bola Topka. Nie každému sa to samozrejme páči. No kto mal uggy na nohách to pochopí. ✌️
Ja som raz urobila taký projekt na angličtinu, kde sme mali popísať nejaký nami vymyslený výrobok, a ja som z recesie urobila reklamu na "papučove čižmy", presne takto som si ich nakreslila a dala popis. Inšpiráciou boli mamine zateplene papuče z poľského trhu. Učiteľka ma riadne dala dole, že síce angličtina fajn, ale jak ma mohla napadnúť takáto donebavolajuca sprostosť. Tak ju teda touto cestou pozdravujem a odkazujem, že keby bola pred dvadsiatimi piatimi rokmi otvorenejšia, dnes sme obidve bohaté 😂
Nebudem komentovať krásu či funkčnosť, každému sa páči niečo iné . Len som si musela spomenúť na minulú tému, kde mamky išli zožrať druhu mamku, ktorá sa sťažovala, že prvákovi sa v škole smiali za leginove nohavice (btw môj musí nosiť také, lebo iné z neho padajú, ale pravda, nemá ešte 6) s dinosaurami, že čo sa čuduje, keď nevie dieťa poriadne obliecť do škôlky. Myslím si, že ak v týchto topánkach moze ísť dospelá žena na ulicu, do práce, tak dieťa môže mať v škole na sebe aj nohavice z kože skutočného dinosaura.