Čo si obliecť k legínam?
Čo si mám obliecť k leginam
@arninka To, v čom sa cítiš dobre.
Leginy su tenke, hrube, sportove, imitujuce nohavice, ides v nich cvicit, nakupovat, vencit psa?
Myslím slušne do mesta
Legíny len na šport alebo do lesa, na bežné nosenie nie, a ešte záleží koľko máš kg? Lebo akože niektori sa necítia ako chodia obleceny, ideálne po zadok veci tricka, mikiny atď. Ak teda nemáš top postavu vtedy môžeš aj vrece dať na seba 🤣
@arninka ja nosím legíny a nech si každý myslí co chce. Nosím k nim dlhší sveter, alebo košeľu.
Mozno cosi taketo alebo aspon podobnej dlzky a viac
https://m.aboutyou.sk/p/about-you/bluzka-mary-7...
Mas tam hned aj outfit v kombinaciach na inšpiráciu co dalej obliect
Oversized vrch - podľa príležitosti...pulóver, dlhá blúzka, tunika, mikina.
Nieco dlhsie cez to prehodit, keby si vymakana v tele, tak mozes croptop a nejaky sveter/ sako dlhsie cez to prehodit. Tak to nosim ja.
ak slusne do mesta tak rozhodne nieco pod zadok. Svetrove saty, ked bude teplejsie tak trickove saty, tunika alebo dlha bluzka, dlha kosela z jemneho materialu a ked k tomu das vhodny opasok tak to vyzera super.
pre mna leginy nie su slusne v zmysle do prace, do divadla. nosim ich ako teplaky - do potraviń odviezt deti a pod., a nosim k nim oversize pulovre alebo tuniky. to uz ale nie je elegantne. na pintereste je kopec napadov, hladala by som tam ;)
Niečo dlhšie,tunika, pulóver, mikinove alebo svetrove šaty
@arninka hocico co by si si obliekla k pancuskam 🤷🏼♀️ ked som bola pubertiacka, tak to bol trend leginy+trcko/dlha kosela alebo ked bolo chladnejsie este dlhy sveter na to. Teraz mi to pride uz mimo a leginy teda nosim na cvicenie alebo na turistiku.
súhlasím s @viestta - hlavne nech máte zadnice a predky zakryté. Lebo tento trend odhaľovania obtiahnutých zadkov v legínach je cez čiaru. Vidím ísť po ulici ženu, niekedy aj s deťmi, čiže matku, 50 percent žien má tie legíny polopriesvitné, čiže vidíme ešte aj ružové tangáče. V polovici ulice slintajúci chlap zastaví a čumí na tú obtiahnutú prdel.
A nie, nezávidím. Legíny nosím, ale do fitka a na cvičenie. Maximálne by som si ich obliekla pod nejaké šaty nad kolená, ale miesto gatí nie.
@arninka ...koľko ti platia na MK za zakladanie tém v jeden deň?
Legíny sú tepláky. Tak kľudne mikinu a tenisky.
ja nosím bežne legíny a crop top na cvičenie do gymu, najčastejšie si objednávam z bestformu nebbia komplety lebo krásne sedia, držia a nevyhŕňajú sa, ale ak by som nemala pekné brucho, tak možno bavlnené dlhšie tričko, aby ma neobmedzovalo pri cvičení

@arninka sportovu podprsenku