icon

Čo si obliecť k legínam?

arninka
5. mar 2025

Čo si mám obliecť k leginam

really8
5. mar 2025

@arninka sportovu podprsenku

minenkaa
5. mar 2025

@arninka koľko máš kg

minenkaa
5. mar 2025

@arninka dufam že máš tie v riti zarezané

lucia13022023
5. mar 2025

@minenkaa
@really8 milujem 🤣🤣🤣🤣🤣

zuzanockamt
5. mar 2025

@arninka To, v čom sa cítiš dobre.

vanilkovazmrzka
5. mar 2025

Leginy su tenke, hrube, sportove, imitujuce nohavice, ides v nich cvicit, nakupovat, vencit psa?

arninka
autor
5. mar 2025

Myslím slušne do mesta

viestta
5. mar 2025

@arninka cokolvek co zakryje zadok aj predok

gubka71
5. mar 2025

@arninka dlhú košeľu,pletený dlhý sveter..

zuzubb007
5. mar 2025

Legíny len na šport alebo do lesa, na bežné nosenie nie, a ešte záleží koľko máš kg? Lebo akože niektori sa necítia ako chodia obleceny, ideálne po zadok veci tricka, mikiny atď. Ak teda nemáš top postavu vtedy môžeš aj vrece dať na seba 🤣

arninka
autor
5. mar 2025

@zuzubb007 mám 64kg

kavasmliekom
5. mar 2025

@arninka ja nosím legíny a nech si každý myslí co chce. Nosím k nim dlhší sveter, alebo košeľu.

pralinka86
5. mar 2025

Mozno cosi taketo alebo aspon podobnej dlzky a viac
https://m.aboutyou.sk/p/about-you/bluzka-mary-7...
Mas tam hned aj outfit v kombinaciach na inšpiráciu co dalej obliect

michaela329
5. mar 2025

Oversized vrch - podľa príležitosti...pulóver, dlhá blúzka, tunika, mikina.

kiki68
5. mar 2025

Nieco dlhsie cez to prehodit, keby si vymakana v tele, tak mozes croptop a nejaky sveter/ sako dlhsie cez to prehodit. Tak to nosim ja.

zuzikak
5. mar 2025

ak slusne do mesta tak rozhodne nieco pod zadok. Svetrove saty, ked bude teplejsie tak trickove saty, tunika alebo dlha bluzka, dlha kosela z jemneho materialu a ked k tomu das vhodny opasok tak to vyzera super.

tana85
5. mar 2025

pre mna leginy nie su slusne v zmysle do prace, do divadla. nosim ich ako teplaky - do potraviń odviezt deti a pod., a nosim k nim oversize pulovre alebo tuniky. to uz ale nie je elegantne. na pintereste je kopec napadov, hladala by som tam ;)

jaskolka
6. mar 2025

Niečo dlhšie,tunika, pulóver, mikinove alebo svetrove šaty

ankare
6. mar 2025

@arninka Ja k nim nosím predlzene tričko, sveter, tuniky,... Aby mi to zakrylo zadok.

milanemila
6. mar 2025

@arninka hocico co by si si obliekla k pancuskam 🤷🏼‍♀️ ked som bola pubertiacka, tak to bol trend leginy+trcko/dlha kosela alebo ked bolo chladnejsie este dlhy sveter na to. Teraz mi to pride uz mimo a leginy teda nosim na cvicenie alebo na turistiku.

0silvia0
6. mar 2025

súhlasím s @viestta - hlavne nech máte zadnice a predky zakryté. Lebo tento trend odhaľovania obtiahnutých zadkov v legínach je cez čiaru. Vidím ísť po ulici ženu, niekedy aj s deťmi, čiže matku, 50 percent žien má tie legíny polopriesvitné, čiže vidíme ešte aj ružové tangáče. V polovici ulice slintajúci chlap zastaví a čumí na tú obtiahnutú prdel.
A nie, nezávidím. Legíny nosím, ale do fitka a na cvičenie. Maximálne by som si ich obliekla pod nejaké šaty nad kolená, ale miesto gatí nie.

fantaghiro21
6. mar 2025

@arninka ...koľko ti platia na MK za zakladanie tém v jeden deň?

tilly
6. mar 2025

Legíny sú tepláky. Tak kľudne mikinu a tenisky.

kristiii
6. mar 2025

@tilly za mňa sú legíny skôr pančucháče, takže rozhodne na ne niečo s dĺžkou pod zadok.

tilly
6. mar 2025

@kristiii súhlasím, že niečo pod zadok, hlavne, ak sú jemné. Aj mikiny robia pod zadok. Mám pár takých kvôli legínam, občas v nich venčím psa 😅

urshullita6541
23. jún 2025

ja nosím bežne legíny a crop top na cvičenie do gymu, najčastejšie si objednávam z bestformu nebbia komplety lebo krásne sedia, držia a nevyhŕňajú sa, ale ak by som nemala pekné brucho, tak možno bavlnené dlhšie tričko, aby ma neobmedzovalo pri cvičení