Čo si obliecť na stretávku po 25 rokoch?
Ahoj baby, v máji máme stretávku zo strednej... Prvú po 25 rokoch... Vôbec netuším čo na seba... Rozmýšľam niečo takéto... Máme to v reštaurácii v meste. Mám doma tmavozelenú dlhú sukňu, skombinovať by som to chcela s bielym tričkom, biele tenisky a riflovú bundu... Páči sa mi ako je oblečená na obrázku č.2. Je to vhodné? ĎAKUJEM
Ešte napíšem mám 43 rokov 😁

Takýto outfit nosím, ak idem s detmi na ihrisko. Dala by som si niečo elegantnejšie, ale to som ja 😬
a kde to máte, v nejakej posh reštike? keď v obyč, išla by som v tom čo chceš. pekné to je 👍
@zuzanaokasova pekný outfit. Obleč sa tak, aby si sa cítila pohodlne. My sa stretávame každých 5rokov a myslím, že outfit čo si zvolila je v poriadku 🙂.
@biba_18 v reštaurácii v meste... je to reštaurácia v rodinnom dome so záhradou a veľkou drevenou stodolou...
@mamamasama tak u nás na dedine to nemám "všedný outfit" 😅
My síce máme stretávku každých 5 rokov, ale každopádne oblečený som bol tak nejako "normálne", ako chodím do práce či obchodu. Mám dojem, že ostatní (či ženy alebo muži) to mali podobne, vlastne si ani nikoho nepamätám, že by mal niečo špeciálne oblečené. Stretávka podľa mňa nie je miesto, kde ide o to sa nejako špeciálne "blysnúť", lepšie je byť sám sebou a ísť tak, aby sa človek sám cítil príjemne.
@zuzanaokasova Ja osobne nemusím sukňu, a hlavne takýto štýl, a tenisky. Tá kombinácia je pre mňa no go. K riflovej sukni kľudne, ale inak nie. :(
Tiež by som volila elegantnejší outfit.
Veľmi pekný outfit. Obleč si ho.
Úplne v pohode, také športové a mladistvé, stretávka nieje pohovor do práce. Máš sa tam cítiť uvolnene a pohodlne🙂, byť sama sebou.
Ja osobne by som si to neobliekla, ale to pre to, že to nie je môj štýl. Ale outift škaredý nie je. Kľudne si ho daj 🙂
@abbey1 co také vhodné? Zasa si neviem predstaviť lodičky, keď pôjdeme do záhrady sedieť...v máji už bude teplo... ešte som uvažovala nad overalom dlhým čiernym s krátkym rukávom a sako...
@zuzanaokasova mala som šaty a lodičky, bolo horúco, sedeli sme a tancovali na terase. Ľudia boli oblečení od spoločenských modelov ako na svadbu až po rifle a tričko, aké by som si ja vzala na nakupovanie. Obleč si niečo, v čom sa cítiš fajn, čo si ty 🙂 ja som sukňová, šatová, ale skôr elegantnejšia. Tenisky k sukni nenosím, rovnako tak riflovú bundu - to skôr sako. Zároveň som však typ, ktorý nerieši iných (aj keby mali tepláky).
@zuzanaokasova áno, čo si pridala foto tak kľudne si to oblec, hlavne aby si sa cítila prijemne. Mne skôr príde úsmevne, že sa tak na tu stretavku chystáš a venuješ tomu toľko casu 😅
@jaass tak po 25 rokoch 🤣 ja som perfekcionalistka 😅
Pracujem v mieste bydliska, v práci nosíme rovnošaty... sporadicky chodíme s kolegyňami a kamoškami na kávu ...toto je pre mňa niečo iné...špeciálne 🤣
Ja som mala úzke čierne nohavice, svetrík so spustenym ramenom, k tomu taký dlhý náhrdelník a na nohách mokasiny. Bolo to pohodlné a zároveň aj ženské.
Podľa mňa je to veľmi pekne.. a milujem tenisky k sukni a takýto Basic štýl. my budeme mať teambuilding a dávam si čierne maxisaty s bielymi teniskami.. neobliekam sa elegantne, reštaurácia kam ideme je bežná restika, moji kolegovia v pohode ľudia cítila by som sa nepríjemne ak by som sa mala obliecť nejako strojene.. ma to byť zábava..
My sa stretávame každých päť rokov a mávame bežné outfity, u nás by nejaký extra slávnostný outfit pôsobil zvláštne. Nie, nestretávame sa na dedine, normálne reštika, krajské mesto, väčšina VŠ vzdelaní spolužiaci. Za mňa pekný outfit, zapadla by si medzi nás 🙂
oblečenie je pekné, ale za mňa trošku nudné, ja by som si k tomu kúpila ešte aj žlté tenisky a žltú crossbody/batôžtek alebo červené, proste výrazné 😁
@zuzanaokasova áno, super, budeš kočka 😍
@zuzanka.zuzu ten batôžtek žltý nie je zlý nápad...alebo zlatý a zlaté doplnky 😉 ďakujem... topánky majú zlatý detail.... ďakujem
@hefo presne ja.som bola.v tricku a v rifliach.
@zuzanaokasova biele tenisky sú super, určite ich využiješ aj mimo stretávky 🙂
@zuzanaokasova anooo vidíš zlatá alebo strieborná 👍 to mi nenapadlo
Podľa mňa je to super
@zuzanaokasova vsetko ok okrem tej konkretnej bundy na foto, na mña posobi lacno a staro....
Obycajna restika a neformalny event, mozes si doslova obliect cokolvek na bezny den 🙂 to co si vybrala je pekne a uplne v pohode
@tenerifka možno tmavšia bude lepšia 😁
Ja by som sa obliekla tak ako si ma pamataju 🙂 opatky kratka sukna a nejaky top, alebo kratke saty.. a kabelka len na ruz a zrkadlo.. a teraz uz aj na telefon 🙂
Myslim ze je jedno aj miesto aj cas, kazdy bude mat oblecene to co je prenho pohodlne a prirodzene. Tak isto to bolo aj ked sme mali 17nast rokov.
My tiez budeme mat stretavku po 20 rokoch ale asi na nu nepojdem kedze som daleko a mam babatko.

ano. Velmi pekne