Čo si obliecť na zimnú oslavu štyridsiatky?
Dobrý deň, žienky poraďte, čo si obliecť na moju oslavu štyridsiatky? Bude to v zime tak asi dlhý rukáv. Chcela som niečo výrazne.... Ďakujem 😉
Neviem, ale možni sa tu dnes dočkame ešte temy. Čo si obliecť na moju 30-tku, alebo 20-tku...No, nechajme sa prekvapiť...🤷♀️
Neviem, ale možni sa tu dnes dočkame ešte temy. Čo si obliecť na moju 30-tku, alebo 20-tku...No, nechajme sa prekvapiť...🤷♀️
@anna777115 to ešte daj horšie bude na 10 alebo 100
Veď hádam nebudete oslavovať vonku v záhrade, či..? Tipujem,že budete dnu,v byte,dome či v reštaurácii, takže aký problém...Normálne si daj niečo elegantné, podľa svojho štýlu, šaty,pekný top a sukňu alebo nohavice.
A výrazne...tak ťažko radiť,keď vôbec nepozname tvoj štýl,postavu, či chces niečo elegantné a výrazné,alebo farebne výrazné alebo "sexy"výrazné...
@anonym_autor Kľudne si môžeš dať aj krátky rukáv a na vrch nejaký svetrík , alebo sako. Keď ti bude teplo sa vyzlečieš. Ak si chudšia aj ten overal, nie je zlý nápad.
V zime? Akoze bude vonku? Daj si to co by si si obliekla niekomu na 50.
@anonym_autor kratky, dlhy rukav to je jedno, vo vnutri je teplo. Oblec to, co sa ti paci, toto netreba riesit na modrom koni.
Kostym dinosaura
@anonym_autor skôr by som volila outfit podľa typu oslavy...formálna, neformálna...dlhý rukáv nemusí byť, veď asi nebudete sedieť vonku, či?😁
Aj nahá môžeš zaujať 🙂

@anonym_autor overal