icon

Čo vám vadí pri online nákupe oblečenia?

7. júl 2025

Neviem cije to vhodne naformulovana otazka,ale co vam vadi ,ked nakhpujete oblecko online? Mne vadi, ked kupujem nove oblecenie z online shopov z FB a poslu mi navonane veci - ked mi ta vona nevonia. A este,ked maju uvedene ,ze € vracaju do 14 dni a neiktori vratia do mesiaca. Co vam prekaza?

Strana
z2
nyusika
7. júl 2025

mne nic

autor
7. júl 2025
@nyusika

mne nic

@nyusika tak to je super,ked si spokojna 🙂

billy_jean
7. júl 2025

Nenakupujem online oblecenie. Iba ak tak, ze idem do obchodu, vyskusam si to tam a potom to cez ich eshop nakupim lacnejsie. Online nakupujem jedine kabelky, penazenky, nieco co nemusim skusat. Ani topanky nie.

nyusika
7. júl 2025
@billy_jean

Nenakupujem online oblecenie. Iba ak tak, ze idem do obchodu, vyskusam si to tam a potom to cez ich eshop nakupim lacnejsie. Online nakupujem jedine kabelky, penazenky, nieco co nemusim skusat. Ani topanky nie.

@billy_jean ja si praveze v obchode neskusam nic, lebo si to nikdy nevyskusam tak dobre, ako v klude doma....a poriadne, aj kombinacie s tym, co mam doma.

argumet o tom, ze z online sito nemozes vyskusat je, slusne povedane, zvlastny.

beata_k
7. júl 2025

@author Chybajuce rozmery lebo M nie je vzdy M.

biglovemom
7. júl 2025

Mna hm nahnevalo.
Chcu za vratenie postovne (AT)
Tricko stalo 5e a postovne 2,99e ci jak.
Mozem sa trepat do mesta im to zaniest osobne.
Ale moja vina mala som citat hodnotenie

minenkaa
7. júl 2025

@author mne nič , neprekáža

biba_18
7. júl 2025

cez FB nekupujem.
v podstate nekupujem z eshopov kde musím sama platiť poštovné za vrátenie - veľmi mi to vadí v dnešnej dobe ...

januska12323
7. júl 2025

Nekupujem od pofidérnych fb predajcov. V normálnych online obchodoch mi jedine vadí, že má každý iné rozmery na danú veľkosť ale už viem kde akú mám zobrať.

billy_jean
7. júl 2025
@nyusika

@billy_jean ja si praveze v obchode neskusam nic, lebo si to nikdy nevyskusam tak dobre, ako v klude doma....a poriadne, aj kombinacie s tym, co mam doma.

argumet o tom, ze z online sito nemozes vyskusat je, slusne povedane, zvlastny.

@nyusika ja tym neargumentujem. Mne sa len nechce vracat veci spat a riesit to. Cize napriklad bola som minule v Gate, skusala som si super tricko, pacilo sa mi, ale bolo mierne poskodene, posledny kus. Prisla som domov, objednala som si take iste. cez eshop. Absolutne nemam ambiciu nic vracat a posielat spat niekam. Cize ked nieco kupujem, na 99% si musim byt ista, ze to bude sediet.

nyusika
7. júl 2025
@januska12323

Nekupujem od pofidérnych fb predajcov. V normálnych online obchodoch mi jedine vadí, že má každý iné rozmery na danú veľkosť ale už viem kde akú mám zobrať.

@januska12323 otazka bola o eshopoch...na FB a IG su to sukromni predajcovia a nemas ziadne pravne garancie na to, co musia dodzat eshopy

viestta
7. júl 2025

oblecenie a obuv z eshopov nenakupujem, lebo potrebujem veci pred kupou vyskusat a "osahat"

biba_18
7. júl 2025
@billy_jean

@nyusika ja tym neargumentujem. Mne sa len nechce vracat veci spat a riesit to. Cize napriklad bola som minule v Gate, skusala som si super tricko, pacilo sa mi, ale bolo mierne poskodene, posledny kus. Prisla som domov, objednala som si take iste. cez eshop. Absolutne nemam ambiciu nic vracat a posielat spat niekam. Cize ked nieco kupujem, na 99% si musim byt ista, ze to bude sediet.

@billy_jean ja osobne radšej pojdem odniesť na poštu ako skúšať po obchodoch - zaberie mi to menej času 🙂 ale hej, každá sme iná ....

nyusika
7. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean
chapem.mne zas ovela viac vyhobuje objednat vela veci naraz, vyskusat, vybrat, co ostane a zvysok poslat po kurierovi naspat - nikam nechodim, kurier pride do prace

bielasovicka
7. júl 2025

Mne vadí ze si to neviem vyskúšať, a celý čas trpnem ci mi to bude dobré 😄

callisia
7. júl 2025

Mne vadí keď nakúpim vo vyraznej zľave lebo akcia trvá dovtedy a dovtedy a na druhý deň po ukončení akcie je to ešte lacnejšie. Ach jo. 😁

nyusika
7. júl 2025
@bielasovicka

Mne vadí ze si to neviem vyskúšať, a celý čas trpnem ci mi to bude dobré 😄

@bielasovicka akoze nevies vyskusat ? ved to si mozes doma vyskusat, ked nepozna znacku, beriem dve velkosti...aj pol dna v tom chodit, nech zistus, ako sa material bude spravat

hellionka
7. júl 2025

… mne vadí poštovné a vratné … preto nakupujem iba tam, kde sa dá vratit bezplatne alebo v obchode. A nerozumiem názorom, že nenakupujem online lebo si to potrebujem pozrieť a ošahať a vyskúšať … jasne veď aj ja a práve preto nakupujem online, v pohodlí domova ošahám, vyskúšam a čo mi nevyhovuje vrátim … ale chápem, že niekto nechce mat “problémy” s vracaním - pre mňa to problem nieje.

nyusika
7. júl 2025
@hellionka

… mne vadí poštovné a vratné … preto nakupujem iba tam, kde sa dá vratit bezplatne alebo v obchode. A nerozumiem názorom, že nenakupujem online lebo si to potrebujem pozrieť a ošahať a vyskúšať … jasne veď aj ja a práve preto nakupujem online, v pohodlí domova ošahám, vyskúšam a čo mi nevyhovuje vrátim … ale chápem, že niekto nechce mat “problémy” s vracaním - pre mňa to problem nieje.

@hellionka koenecne niekto, kto si mysli to, co ja...v obchode to nikdy dobre nevyskusam.

alica110
7. júl 2025

Nie vzdy trafim velkost. Teraz som kupila v HM tricko vo vel. S a bolo mi male. Neviem co to zacali sit, ako na male deti. A tiez sa mi nechce platit postovne.

hellionka
7. júl 2025
@nyusika

@hellionka koenecne niekto, kto si mysli to, co ja...v obchode to nikdy dobre nevyskusam.

@nyusika pre mňa samozrejmosť aj s tým čo píšeš, že dve veľkosti atď, proste doma si to v klude pozriem, prehodnotim a vlastne oto menej impulzívne nakúpim 🙂 ale aj z okolia viem, že pre mnohých je objednávať a vracať extra robota …

nyusika
7. júl 2025
@hellionka

@nyusika pre mňa samozrejmosť aj s tým čo píšeš, že dve veľkosti atď, proste doma si to v klude pozriem, prehodnotim a vlastne oto menej impulzívne nakúpim 🙂 ale aj z okolia viem, že pre mnohých je objednávať a vracať extra robota …

@hellionka jedina robota je zbehnut pred budovu pre zasielku a na druhy-treti den s vecami na vratenie opat zbehnut pred budovu odovzdat zasielku kurierovi...fakt tomu nerozumiem...ale som rada,z e nie som ejdina, co takto rozmysla 🙂

a pokial by aj bolo vratenie spoplatnene, vzdy je to pre mna vyhdonejsie - cas su penizae, nepredzubem pol dna v nakupnom centre

biba_18
7. júl 2025
@nyusika

@hellionka jedina robota je zbehnut pred budovu pre zasielku a na druhy-treti den s vecami na vratenie opat zbehnut pred budovu odovzdat zasielku kurierovi...fakt tomu nerozumiem...ale som rada,z e nie som ejdina, co takto rozmysla 🙂

a pokial by aj bolo vratenie spoplatnene, vzdy je to pre mna vyhdonejsie - cas su penizae, nepredzubem pol dna v nakupnom centre

@nyusika tak ja napr. takú vymoženosť nemám - že mi môže kurier nosiť veci do práce a chodiť po nich ... tak možno aj viac žien to tak bude mať ...

nyusika
7. júl 2025
@biba_18

@nyusika tak ja napr. takú vymoženosť nemám - že mi môže kurier nosiť veci do práce a chodiť po nich ... tak možno aj viac žien to tak bude mať ...

@biba_18 ved OK, tak existuu nejake odberne meista, co mas po cesre...alebo boxy.

a nech ludia nakupuju,ako chcu - ja len reagujem na argumet "nemozem si to vyskusat"

mandzula
7. júl 2025

Kedze milujem motat sa po nakupakoch a nakupovat stylom, ze mi nieco cvrnkne do nosa, e-shopy vyuzivam minimalne. Potrebujem si chytit material a nechce sa mi stracat cas a peniaze vracanim nesediaceho tovaru.

catherinah
7. júl 2025

Mňa vytáča, ze nakupujem ze si vyfiltrujem dĺžka PO KOLENÁ a väčšina príde tesne pod zadok. Pritom mam 170 cm, co zas nie sú dva metre, ze by to nesedelo.

catherinah
7. júl 2025
@biglovemom

Mna hm nahnevalo.
Chcu za vratenie postovne (AT)
Tricko stalo 5e a postovne 2,99e ci jak.
Mozem sa trepat do mesta im to zaniest osobne.
Ale moja vina mala som citat hodnotenie

@biglovemom áno, H&M sťahuje 4€ za poštovné keď vrátiš.

anonym_ac9fab
Autor odpoveď zmazal
ktobytobolpovedal
7. júl 2025

Ja 99% veci sebe a detom nakupujem online. Nie vsak cez fb a tomu podobne. Vacsinou je to about you a zalando. Detom aj cez gate, zara, underArmour… ja aj obuv tak nakupujem. Castokrat urobim velku objednavku aj s 10 parmi a co nesedi, vratim…
Cize aby som odpovedala, mne na nakupovani online vyhovuje vsetko 😁😂

lucia13022023
7. júl 2025

Ja som si už vyše 5 rokoch nič nekúpila v obchode. Ani synovi. Rozmýšľala som dlhšie, čo je nevýhoda online nákupov ale reálne mi nič nenapadá. Ale súhlasím s komentárom vyššie, že by bolo dobre ku každému kúsku napísať rozmery, lebo nie každé M je M. Ale inak nič.

Strana
z2