icon

Čo vám vadí pri online nákupe oblečenia?

7. júl 2025

Neviem cije to vhodne naformulovana otazka,ale co vam vadi ,ked nakhpujete oblecko online? Mne vadi, ked kupujem nove oblecenie z online shopov z FB a poslu mi navonane veci - ked mi ta vona nevonia. A este,ked maju uvedene ,ze € vracaju do 14 dni a neiktori vratia do mesiaca. Co vam prekaza?

Strana
z2
biglovemom
7. júl 2025
@catherinah

@biglovemom áno, H&M sťahuje 4€ za poštovné keď vrátiš.

@catherinah 🫣🫣

7lenka11
7. júl 2025

Online nakupujem detské veci a vadí mi akurat to, že každá značka sedí inak. Z jedného eshopu prišiel svetrik veľ 104 a sedelo to 10mesacnej dcére, nie staršej takmer trojročnej 🙈

ivana11155
7. júl 2025

@anonym_autor ja na fb nenakupujem. Nakupujem z eshopov napr. lindex, tatuum a tam jedny saty su mi dobre 38 a ine 36, cize radsej na predajni.

muchotrafka298
7. júl 2025

Mne nic, lebo nakupujem len na overenych a oficialnych eshopoch, kde mozem tovar vratit do 14 dni, ak mi nevyhovuje. Zo ziadnych pochybnych bazarov na socialnych sietach nekupujem nic.

bielasovicka
7. júl 2025
@nyusika

@bielasovicka akoze nevies vyskusat ? ved to si mozes doma vyskusat, ked nepozna znacku, beriem dve velkosti...aj pol dna v tom chodit, nech zistus, ako sa material bude spravat

@nyusika tak som to nikdy nerobila. Ináč aj kamoška tak objednáva. A potom posiela naspäť. 😄

martyzpp
7. júl 2025

@anonym_autor mne pri niektorych e-shopoch vadi sposob vratenia. Napr. nedavno som vracala veci do Cocodrilla. Najskor im treba poslat mail, ze vraciam tovar, treba si vytlacit formular na vratenie, vypisat, ak chcem vratit bezplatne tak jedine si opat vytlacit stitok cez GLS a nalepit na balik. Za mna zbytocne komplikovane a zdlhave…super to ma about you. Staci veci, ktore nechcem napchat do balika, prilozit nimi vytlaceny papier s oznacenymi vecami, ktore vraciam a nalepit prilozeny spatny stitok na balik. Odniest na postu a hotovo. Do tyzdna mam peniaze spat.

nyusika
7. júl 2025
@bielasovicka

@nyusika tak som to nikdy nerobila. Ináč aj kamoška tak objednáva. A potom posiela naspäť. 😄

@bielasovicka potrebujem biele kozene tenisky - objednam x vela parov, vyskusam, pochodim po byre - jedny si vyberiem, ostatne vratim. ja nema nervy a cas chodit a skusat v nakupnom centre.
mam predstavu, ako ktora znacka sedi, mam nejaku predstavu...tak mi to pride efektivnejsie

rachel36a
7. júl 2025

Nerada celkovo kupujem on line...nikdy nevieš kvalitu, ako bude sedieť a pod...a to neĥovorim o prepravnych nakladoch...pokial sa da, kupujem v kamennom obchode

koniarova
7. júl 2025

Milujem online nakupovanie. Ale len z overených e-shopov, kde je zväčša poštovné zdarma. V živote by som nič nekúpila z FB stránky a úprimne nechápem,že sa niekto taký nájde. Keď je už dnes milión overených e-shopov.
V kamenných obchodoch majú prd.

nevenka
7. júl 2025

No ja napriklad som odkazana na kupovanie topanok online, kedze mam malu nohu, 35 a niekedy aj 35 mi je velka. Tak najradsej kupujem na Zalando a znacku Gabor aktualne, ale aj to len comfort radu a keby este mali Wide, tak sa asi zblaznim od stastia. Vraciam vzdy, ale tam je to bez problemov. A este online kupujem podprsenky, ked priberiem alebo schudnem, ze sa zmeni velkost, je to o hubu trafit si velkost, tak mam rada par eshopov, kde sa da vratit cez packetu a aj peniaze vratia rychlo.
Takze mi vadi, ako dalsim tu, ze za vratenie tovaru musim platit postovne (aj ked Bonprix tiez, ale tam kupujem tiez, hlavne saty a dcere leginy, lebo jedine odtial jej sedia) a dlha doba vratenia tovaru a zlozite vypisovanie formularov. Rada vraciam do Lidla, cista robota, ale zas u nich mi vadi, ze hoci uvediem ucet, na ktory chcem poslat peniaze, tak stale poslu postovu poukazku...a este na byvalu adrrsu, tak ma ide porazit...🙄

deedol
7. júl 2025

prekaza mi, ked musim platit za vratenie a zaroven nesedia velkosti (napr. bonprix). takmer nikdy nekupujem, ked sa to neda zadarmo vratit. radsej na postu/pockat kuriera ako chodit pol dna po nakupnych centrach, to neznasam.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
deedol
7. júl 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba presne. mna to stve, lebo vzdy som bola M a teraz mam +15kg a som stale M, pripadne dokonca S, alebo 36-38. akoze sa mam citit lepsie?

liz_lemon
7. júl 2025
@catherinah

@biglovemom áno, H&M sťahuje 4€ za poštovné keď vrátiš.

@catherinah vrátenie do predajne je zadarmo, a ked si v klube, tak ak vracias cez kuriera tak je to 2,99 EUR

kofa77
7. júl 2025

Mne nic, ja eshopy milujem, do klasickeho obchodu moja noha nevkroci. Zalando, answear, about you- eshopy su najlepsi vynalez modernej doby, spolu s citackou knih

kofa77
7. júl 2025

To aky tovar sa predava na facibuku😯, pocujem prvykrat

tilly
7. júl 2025

Kupujem len z overených, asi troch štyroch eshopov. Nie z fb. Nevadí mi nič

Strana
z2