icon

Dnes aj bežné obyčajné ženy vyzerajú aj o 10 rokov menej

26. júl 2025

Neuveriteľné ako sa doba zmenila.
A dnes už úplne obyčajné ženy v mojom veku 50+ aj mladšie vyzerajú pokojne o 10-15 rokov menej.
Myslím tie obyčajné a naozaj bez plastík a skrášlovacích procedúr. Naozaj zmena myslenia ,životného štýlu a mať samozrejme dobrý genetický základ robí divy.
Mam kamarátky, začali sa starať o svoje telo až po 40tke a dovolím si tvdiť,že vyzerajú na 35 napriek tomu,že majú 48,49!
Jedna nerobí nič, chudá od prírody (okrem toho, že je ako strela) hyperaktivna a všade chodí pešo vyzerá ako dievčatko a ochvílu má 50! U nej akoby sa zastavil čas v 35ke!
Aj telo tým, že je extrémne tenká žiadna celulitída, kŕčové žily, strie,ovisnuté prsia.
To je len taká úvaha,že nie všetky ženy automaticky chodia na botox,skrášľovacie procedúry a naozaj oklamú čas.
Stále je to také, že ako božsky vyzerajú celebrity a ze majú kopec úprav a zakrokov.
Ale umenie je dobre vyzerať bez toho a veľmi si všímam moje kamošky aj známe, že šport, genetika,nestresovať sa robia divy.

Strana
z3
anonym_161e20
26. júl 2025

prsia ovísajú aj štíhlym ženám. vek a pôrody nepustia.

nairobi
26. júl 2025

@anonym_autor súhlasím

pasomnica
27. júl 2025

A majú deti?

tramtada31
27. júl 2025

Dnes sa robia take prirodzene zasahy, že ani nevieš, kto na tom botoxe bol. My sme mali teraz stretavku zo Zs po vyse 20 rokoch, nebola tam jediná bez pichnuteho botoxu.

dadis
27. júl 2025

Podla mna, nie je ziadna hanba vyzerat na svoj vek. Hanba je, ked sa zena opusti, v akomkolvek veku. Ak ma aj nejaku vrasku, ale vidiet, ze je upravena, aktivna, ma pekne drzanie tela..ma moj obdiv, po 40tke to vidim aj ja velmi komplikovane 😅

dadis
27. júl 2025
@tramtada31

Dnes sa robia take prirodzene zasahy, že ani nevieš, kto na tom botoxe bol. My sme mali teraz stretavku zo Zs po vyse 20 rokoch, nebola tam jediná bez pichnuteho botoxu.

@tramtada31 Najhorsie, ze aj muzi, je to komicke ako si ti ludia myslia, ze im ti pomohlo, pritom hroza, ako to zmeni celkovy vyraz a miniku tvare.

kiki68
27. júl 2025

@anonym_autor kopec zien dobre vyzera, dnes uz je to ine a casto maju proste dobru zivotospravu , malo stresu..

kiki68
27. júl 2025
@anonym_161e20

prsia ovísajú aj štíhlym ženám. vek a pôrody nepustia.

@anonym_161e20 prsia nie su nejaky indikator, kopec zien ma nepekne prsia od prirody. Potom ked poklesnu takej, co mala v 18 prsia ako silikony je to ine ako ked sa to stane uz s total poklesnutym prsom. Zial to je z velkej casti genetika, aj ked da sa cvicit a drzat to v ramci moznosti v lepsom stave

kiki68
27. júl 2025
@tramtada31

@tramtada31 My sme mali tiez stretavku a mna prekvapilo prave naopak, malai botox iba tri baby. Ja v 40 nemam ziadnu vrasku na cele. To je podla mna genetika a tiez ako zijem. Ja som rada, ked si ludia pomozu, ale nie tak moc viditelne.

huxy
27. júl 2025

Strie a celulitídu mávajú aj chudé ženy 🤷🏼‍♀️

anonym_605ced
27. júl 2025

Strie a celulitídu má aj moja 15ročná dcéra a pritom má krásnu modelkovskú postavu presýpacích hodín a veľkosť 32-34.

mk1111111111
27. júl 2025

My sme mali tiez stretavku po xx rokoch🙈, sme 50+. Poviem pravdu, 1 mala upravy. Poctom 1. A veru je to o genetike, ta sa neda oklamat. Ale, priznavam, ze baby vyzerali na svoj vek TOP, zial, lepsie ako dnesne 25-30, co sa tyka postav a vyzarovania, len ta tvar, to jednoducho neoklames, ani plastikami. Je jednoducho vidno, ze to nie je 30 rocna, ci ma, alebo nema vrasky. Tvar sa jednoducho zmeni tvarovo, plastikami sa len poopravi, ale jednoducho to v tej tvari vidno.

anonym_ec02a6
27. júl 2025
@dadis

Podla mna, nie je ziadna hanba vyzerat na svoj vek. Hanba je, ked sa zena opusti, v akomkolvek veku. Ak ma aj nejaku vrasku, ale vidiet, ze je upravena, aktivna, ma pekne drzanie tela..ma moj obdiv, po 40tke to vidim aj ja velmi komplikovane 😅

@dadis máš pravdu, mňa skôr desia mladé ženy okolo 25 s výraznou nadváhou, navlečené v legínach, vlasy neupravené, pleť v katastrofálnom stave, ako ženy po 40, ktoré sa snažia cvičiť, kozmetika, kaderníčka, zdravá starva sú pravidlenou súčasťou ich života a vyzerajú dobre aj bez akýchkoľvek zásahov.

lucia13022023
27. júl 2025

Ako si písala-sport, genetika, nestresovat sa - ja k tomu ešte pridám- strava, spánok - robia divy.
Ta strava je po genetické alfa omega u mňa.

sara07
27. júl 2025

nemusí ist hned pod skalpel alebo botox a koža vyzerá úplne inak, su aj rôzne iné procedury, niekedy ti na vypnutie pokožky stačí aj bahno teplé alebo kupele na 3 dni a celé je to o niečom inom
samozrejme bez pohybu,bez fajčenia, životného štylu to nejde to bez debaty proste

anonym_017a16
27. júl 2025

@anonym_autor a ty ako vyzeráš? 🙂 Ja som nízka, chudá, dlhé vlasy, nemalujem sa, a ešte aj tenký hlas mam. Keď idem s dcérou, tak sme ako sestry. Jasne, ze mam už nejakú tú vrasku, aj sivý vlas, ale úsmevom sa to stratí 🙂 a farbou na vlasy.mam 47r, už mi nepríde vhodné nosiť rifle, ani legíny 🤪 a obtiahnute tričká, to by som asi vyzerala jak dilinov, nie ako "stará mladou chcela byť" . A môj manžel tiež nevyzerá na 50+. Upravený, vyšportovaný, usmiaty. To veľa robí. A plesiny skryl pod oholenu hlavu a upravenú bradu

anonym_c53430
27. júl 2025

Nieco na tom bude.Urcite genetika hra velku rolu ale aj starostlivost o plet.Nie upravy ale starostlivost.Ja mam za chvilku 40,ale akurat som sa minule z muzom rozpravala,ze mne akoby sa niekde v 34ke (podla fotiek) zastavilo starnutie pleti a len udrziavam.Vrasky vdaka bohu nepribudaju,hladka plet,bez spf 50 ani na krok takze slnko mi neublizuje prakticky nijak cely rok.Ludia mi neveria vek.Tak idem pokracovat v skin routine aku mam a drzat si palce,se to este par rockovu vydrzi 😁 ale niekolko sedivych vlasom mi pribudlo,to je pravda,ale tak na to mame farby 🤭

veltraud
27. júl 2025

Ja tiez vyzeram o dost mladsie. Vidim za tym niekolko veci: urcite genetika, to, ze nemam deti (aspon nejaka vyhod la 🙂), pravidelne cvicenie, snaha o kvalitnu stravu, spanok, mladsi muz ( 🙂 ), neformalne obliekanie, a tiez par kil navyse - vyplnaju vrasky 🙂 (myslim ozaj par kil, nie som "plnostihla")...tiahne mi na 45, viac ako 30 mi malokto tipne. Zaroven, tym, ze uz svoj vek mam, tak sa poznam, viem, co chcem, mam svoj(sky) styl, na nic sa nehram. Som spokojna. Podla mna aj to vidiet a vyzaruje to. Zatial moja najoblubenejsie zivotna faza - po styridsiatke 🙂

anonym_4ffcf5
27. júl 2025

@anonym_autor nikdy si nemôžeš byť istá kto má aké úpravy. Sú ľudia (napríklad ja) ktorí úpravy nepriznajú ale vyzerajú prirodzene. Ked si da človek trochu botoxu do pár miest na tvári tak to predsa nie je vidieť. To bol samozrejme príklad. No a ak sa teda bavíme čisto o prirodzených ženách tak majú dobrú genetiku to je základ. Potom strava, málo stresu. Mne ľudia už v 24 rokoch keď som bola bez úprav vraveli že vyzerám na 30 a viac.

mischy00
27. júl 2025

Spanok, strava, pohyb....alkohol absolútne minimálny, raz za rok možno, fajčenie 0 bodov. Ani kozmetičku nepotrebujem, veľa čistej vody a pobyt na vzduchu.
Stres robí veľmi veľa, ja som vďačná, za rodinu, prácu aj za financie, ze si človek môže dovoliť pestrú stravu, chodiť cvičiť, obliekať sa....veľmi veľa faktorov dokáže ovplyvniť celkové vyžarovanie. A hlavne pozitívna energia

maranta_leuconeura
27. júl 2025

@anonym_autor strie mam od 13 😂 to sa ale uz vie, ze je to geneticka vec, konecne to zacali priznavat aj vyrobcovia kremov proti striam v tehotenstve.
Vrasky na tvari mam od 25 (ano, nepouzivala som denne SPF, kedze o tom nebolo take povedomie, ale ani nikdy som sa na slnku nevypekala dohneda). Mam 33.
Stravu mam dobru, nefajcim, nepijem (ani som nikdy neholdovala tymto nerestiam), pitny rezim vzdy dostatocny cista voda, podla mna vyzeram ale starsie ako som 🤷🏻‍♀️ je pravda, ze moje kamosky maju niektore tvaricku ako pubertiacky, ale nerobili nic inak.
Na zaklade toho si myslim, ze je to vacsinou fakt o genetike a tieto zasluhy ze juuuj ona sa o seba staraaa su len z malej casti pravdou.

alica110
27. júl 2025

Ja to mám v génoch. Dnes odo mňa zas pýtali občiansky preukaz v obchode, kupovala som víno. Mám čoskoro 35 rokov. Bežne mi tipujú max 22. Žiadne úpravy nemám, som dosť narural, ani sa moc nelíčim. Nejakú kozmetiku si aj sama vyrábam.

iwesska
27. júl 2025

Vela robi genetika. Z mojej rodiny,ani z muzovej nevyzera nikto na svoj vek, vsetci sme natural bez zasahov. Moja babka mala v 85r. asi 3 vrasky. Dokonca ani moje deti nevyzeraju na svoj vek 😂

anonym_d5a686
27. júl 2025

Áno.Kedysi 50 ročná pani,s trvalou na hlave a v zástere už bola ozaj že taká babička.Ale......robilo sa na poliach,chovalo sa.....
Dnes iná doba.Dnes máme buolne iné možnosti ako boli kedysi.Ale áno,súhlasím veď dnešné 40-ničky vyzerajú hádam ešte lepšie ako niektoré 20 -30 ročné.
Poznám aj 60 ročné čo vyzerajú ako také frngokice, čiže na svoj vek perfektne, stále akoby mladé.

jablkovastrudla
27. júl 2025
@veltraud

Ja tiez vyzeram o dost mladsie. Vidim za tym niekolko veci: urcite genetika, to, ze nemam deti (aspon nejaka vyhod la 🙂), pravidelne cvicenie, snaha o kvalitnu stravu, spanok, mladsi muz ( 🙂 ), neformalne obliekanie, a tiez par kil navyse - vyplnaju vrasky 🙂 (myslim ozaj par kil, nie som "plnostihla")...tiahne mi na 45, viac ako 30 mi malokto tipne. Zaroven, tym, ze uz svoj vek mam, tak sa poznam, viem, co chcem, mam svoj(sky) styl, na nic sa nehram. Som spokojna. Podla mna aj to vidiet a vyzaruje to. Zatial moja najoblubenejsie zivotna faza - po styridsiatke 🙂

Tiez si myslim ze to je skor genetikou. Sestra ma 47, je stihla a velmi pekna. Plet ma krasnu, iba mimicke vrasky a zasah nema ziaden. Moja kozmeticka nam stale chvali plet, ale sama hovori ze to nie je sposobene nasou starostlivostou ale mame dobre geny.
@veltraud tak sa teda na 40-ku tesim, za chvilku oslavujem 😁

anonym_20275a
27. júl 2025

Určite aj genetika zohráva svoju úlohu, ak ma niekto suchú pleť, starne rýchlejšie. Zas na druhej strane, netvarme sa, ze ženy 40- 50 ročne vyzerajú dobre, lebo nič pre to nerobia. Toto Určite neplatí, stačí žena ktorá pravidelne fajčí a ponocuje, uz sa to na nej prejaví.
Alebo také nočné v práci, tiež na kráse nepridávajú. Niektoré ženy zmení tehotenstvo a niektoré sa zhovadia kozmetickymi zásahmi.

vakatko
27. júl 2025
@mischy00

Spanok, strava, pohyb....alkohol absolútne minimálny, raz za rok možno, fajčenie 0 bodov. Ani kozmetičku nepotrebujem, veľa čistej vody a pobyt na vzduchu.
Stres robí veľmi veľa, ja som vďačná, za rodinu, prácu aj za financie, ze si človek môže dovoliť pestrú stravu, chodiť cvičiť, obliekať sa....veľmi veľa faktorov dokáže ovplyvniť celkové vyžarovanie. A hlavne pozitívna energia

@mischy00 súhlasím s tebou na 100%. Genetika nepomôže ak sa človek zle stravuje, nehýbe sa... je to len výhovorka.

tramtada31
27. júl 2025
@mk1111111111

My sme mali tiez stretavku po xx rokoch🙈, sme 50+. Poviem pravdu, 1 mala upravy. Poctom 1. A veru je to o genetike, ta sa neda oklamat. Ale, priznavam, ze baby vyzerali na svoj vek TOP, zial, lepsie ako dnesne 25-30, co sa tyka postav a vyzarovania, len ta tvar, to jednoducho neoklames, ani plastikami. Je jednoducho vidno, ze to nie je 30 rocna, ci ma, alebo nema vrasky. Tvar sa jednoducho zmeni tvarovo, plastikami sa len poopravi, ale jednoducho to v tej tvari vidno.

@dadis no ja som sa dozvedela, že môj 70 ročný stryko bol na liftingu a ešte aj zuby si dal urobiť, ale zase ten lifting vyzeral prirodzene (zuby bolo vidiet), že keby mi nepovedali o tom liftingu, tak neviem, ale tiež má to rozosmialo a aj šokovalo, že chlap sa na take dal… Ale je pravda, že všetci tipovali môjmu ocinovi potom, že či je starší brat, pritom je mladší…
@mk1111111111 my sme mali rodinnú oslavu a na jednej 65 ročnej pani som nevidela, že bola na liftingu, som ju stále chválila, že jej ten nový uces s ofinu pristane a úplne ju omladil a potom mi mama povedala, že bola na liftingu za 6000 eur, lebo botox už nepomahal v jej veku. Ale vyzeralo to super, vyzerala mladsie a nevedela si prečo😀 v porovnani s takou Darou Rolins, ktorá je úplne iný človek a nepodarilo sa to, je to velky rozdiel…

anonym_1ba374
27. júl 2025
@mk1111111111

Chcela by som vidieť tie ženy, ktoré v 45 vyzerajú na 30😂trocha sebakritiky neuškodí.Kolagen a pokles tváre sa neoklame.
@mk1111111111 to nevieš koľké majú botox a výplne.Ale je fajn, že idete na vlne spokojnosti.

miniatura14
27. júl 2025
@anonym_1ba374

Chcela by som vidieť tie ženy, ktoré v 45 vyzerajú na 30😂trocha sebakritiky neuškodí.Kolagen a pokles tváre sa neoklame.
@mk1111111111 to nevieš koľké majú botox a výplne.Ale je fajn, že idete na vlne spokojnosti.

@anonym_1ba374 To že ty tak mlado nevyzeráš, neznamená, že tak nemôžu vyzerať ostatné. Poznám kopec žien po 40tke a vyzerajú +- na 30. Ja mám 38 a minule sa ma jedna pani opýtala, ako sa mi darí v škole 🤷🏼‍♀️😂. Niekto to má od prírody, vždy som mala takú detskú tvár.

Strana
z3