Dnes aj bežné obyčajné ženy vyzerajú aj o 10 rokov menej
Neuveriteľné ako sa doba zmenila.
A dnes už úplne obyčajné ženy v mojom veku 50+ aj mladšie vyzerajú pokojne o 10-15 rokov menej.
Myslím tie obyčajné a naozaj bez plastík a skrášlovacích procedúr. Naozaj zmena myslenia ,životného štýlu a mať samozrejme dobrý genetický základ robí divy.
Mam kamarátky, začali sa starať o svoje telo až po 40tke a dovolím si tvdiť,že vyzerajú na 35 napriek tomu,že majú 48,49!
Jedna nerobí nič, chudá od prírody (okrem toho, že je ako strela) hyperaktivna a všade chodí pešo vyzerá ako dievčatko a ochvílu má 50! U nej akoby sa zastavil čas v 35ke!
Aj telo tým, že je extrémne tenká žiadna celulitída, kŕčové žily, strie,ovisnuté prsia.
To je len taká úvaha,že nie všetky ženy automaticky chodia na botox,skrášľovacie procedúry a naozaj oklamú čas.
Stále je to také, že ako božsky vyzerajú celebrity a ze majú kopec úprav a zakrokov.
Ale umenie je dobre vyzerať bez toho a veľmi si všímam moje kamošky aj známe, že šport, genetika,nestresovať sa robia divy.
a vek vidno aj na držaní tela - ženy sa teraz oveľa viac starajú o telo, cvičia, keď nie pilates tak joga, to aj tá chôdza je taká iná…
a vek vidno aj na držaní tela - ženy sa teraz oveľa viac starajú o telo, cvičia, keď nie pilates tak joga, to aj tá chôdza je taká iná…
@biba_18 na držaní tela človek spozna, ci človek cvičí alebo sa venuje nejak aktivite (tanec, jazda na koni, plávanie....). To neoklames 🙂
Veď samozrejme, že tie blbosti čo robia " celebrity" , sú len blbosti a pozlátko, prehliadla si ilúziu, to je fajn.
vek neoklameš, tlsté baby sú aj v 30 aj v 50, mladosť je mladosť a pokročilý vek vidieť, že sú ženy pestované to je fakt a je to príjemné ale určite nevyzerajú vo všeobecnosti lepšie ako mladé ženy, ktoré sa tiež o seba starajú, mňa napríklad desia chudé ženy, ja sama som chudá celý život a som z toho nešťastná áno z diaľky vyzerám veľmi dobre na svoj vek - hovoria mi že som sa nezmenila, ale to je také utešovanie žien vo veku, však čo už povedať, navyše ja si žijem svoj život a moc ma nezaujímajú takéto vyjadrenia - rozdiel je pestovaná žena a mladá žena, mladá žena nemusí vynaložiť také úsilie ako "stará", niekedy žiadne, ráno vstane a je pekná, kdežto staršia žena vstane a...... mne je smiešne keď matky sa prirovnávajú k dcéram že sú sestry
vek neoklameš, tlsté baby sú aj v 30 aj v 50, mladosť je mladosť a pokročilý vek vidieť, že sú ženy pestované to je fakt a je to príjemné ale určite nevyzerajú vo všeobecnosti lepšie ako mladé ženy, ktoré sa tiež o seba starajú, mňa napríklad desia chudé ženy, ja sama som chudá celý život a som z toho nešťastná áno z diaľky vyzerám veľmi dobre na svoj vek - hovoria mi že som sa nezmenila, ale to je také utešovanie žien vo veku, však čo už povedať, navyše ja si žijem svoj život a moc ma nezaujímajú takéto vyjadrenia - rozdiel je pestovaná žena a mladá žena, mladá žena nemusí vynaložiť také úsilie ako "stará", niekedy žiadne, ráno vstane a je pekná, kdežto staršia žena vstane a...... mne je smiešne keď matky sa prirovnávajú k dcéram že sú sestry
@alenka58 ked nam niekto povie "ste ako sestry", je mi to vrcholne trapne, pretoze viem, ze je to hlupost a ze ten clovek len hadze lubive akoze komplimenty. Radsej nech je ticho, ako vypustat taketo sprostosti.
@alenka58 ked nam niekto povie "ste ako sestry", je mi to vrcholne trapne, pretoze viem, ze je to hlupost a ze ten clovek len hadze lubive akoze komplimenty. Radsej nech je ticho, ako vypustat taketo sprostosti.
@mandzula Poznala som take zeny, ale mali dcery velmi skoro. Teraz, ked sa rodi okolo 30, tak sa to dosahuje tazsie 😅.
Dnes sa robia take prirodzene zasahy, že ani nevieš, kto na tom botoxe bol. My sme mali teraz stretavku zo Zs po vyse 20 rokoch, nebola tam jediná bez pichnuteho botoxu.
@tramtada31 to sa všetky pochválili s botoxom? Pretože inak by si na to asi neprišla, keď sama píšeš, že sa to robí tak prirodzene, že ani nevieš...
@mandzula Poznala som take zeny, ale mali dcery velmi skoro. Teraz, ked sa rodi okolo 30, tak sa to dosahuje tazsie 😅.
@dadis ten rozdiel vidis vzdy, to sa obabrat neda, jedine ak dcera vyzera zas na svoj vek starsie, tak este-este. V kazdom pripade je to taka prapodivna lichotka. Ja osobne taky pripad vlastne ani nepoznam, vzdy mi je jasne, kto je kto.
@dadis ten rozdiel vidis vzdy, to sa obabrat neda, jedine ak dcera vyzera zas na svoj vek starsie, tak este-este. V kazdom pripade je to taka prapodivna lichotka. Ja osobne taky pripad vlastne ani nepoznam, vzdy mi je jasne, kto je kto.
@mandzula Naozaj som poznala take zeny. Moja sesternica mala dceru v 16 a ozaj vyzerali vedla seba ako sestry, a este jednu zenu na cviceni som poznala, neviem si spomenut na jej meno (chcela som dat jej profil na IG, ale ona tiez mala dceru skoro..)
@tramtada31 to sa všetky pochválili s botoxom? Pretože inak by si na to asi neprišla, keď sama píšeš, že sa to robí tak prirodzene, že ani nevieš...
@tiezjedna Ano, jedna aj picha botox(aj pery), takze nejak prirodzene sme sa k tej téme dostali a medzi spolužiačkami mam aj najlepšiu kamaratku, ktorá robi v beauty segmente a chodia zas k nej niektoré spoluziacky, takze sme sa o tom bavili. Ale je pravda, že my sme spolužiaci z Bratislavy, tu majú sklon ženy viac investovať do vzhľadu. A inak bývali spoluziaci z nac boli celkom prijemne šokovaní, som si robila srandu, že je to posledna stretavka, čo ešte vyzeráme dobre, že už to bude len horsie😀
prsia ovísajú aj štíhlym ženám. vek a pôrody nepustia.
@anonym_161e20 Ano tiež sim3si myslela (podľa seba).Ale mám kamošky co majú krásne prsia stále napriek dvom tehotenstvam aj kojeniu.Ako ženy to často preberáme .Ja som mala afo smolu aj svojou vinou, že som po druhom tehu veľa pribrala ,strašne veľké prsia som mala, potom rýchlo schudla a necvicila.
@anonym_1ba374 najde sa zopár jedincov ale určite to nieje tym, ze sa napchava cipsami a slaninou a vypije liter červeného denne 🙂. Niektoré ženy, ktoré majú krásnu pleť a vôbec sa nelicia, vedia vyzerať naozaj oveľa mladistvejsie. Tak ako 20 ročná vie vyzerať na 40, ked sa to preženie s makeupom..
Minule som pozerala extrémne premeny, mladá 20 ročná holka a na konci, ju tak obliekli a nalícili, ze vyzerala ako udržiavaná 50- tnicka 🤦♀️. Toto nikdy nepochopím, pritom stačilo jemný makeup a šaty pre mladú holku, nie tetu v rokoch.
@mischy00 Tak to by som sa čudovala rovnako ako ty ak by som ,ich nepoznala osobne a velmi dobre. Žiadne umelé ženy. Športuju zdravo sa stravujú,starajú o seba a zbavili ss toxických ľudí.. Dnes je vek len číslo. A keby si postavila ženy od 30 do 50 už by si sa ťažko trafila do veku. Moja dobrá kamarátka má na jeseň 50.Ale pleť zdravú,celkom vitálnu,pekné husté vlasy, postavu ako 18 ročná a pár vrasiek okolo oči. Naozaj kdekoľvek ideme otačaju sa aj puberťáci z nou a sama hovorí, že bežne jej tipujú do 40 max. Ale diho bola ako sivá myška až po rozvode žiari úplne. A naozaj vekom krajšia .
@biba_18 Áno kamarátky brutálne už sportuju,cvičia jogu,otuzuju..jedna iba jogu občas a to ze sa hýbe všade pešo nič viac nerobí a mne vždy padá sanka .Ako dievčatko vyzerá. Ale jej rodičia tuez na svoj vek súper. Takze gény.
@alenka58 Ano súhlasím vo veľa vyjadreniach Ja to mám opačne, chcela by som byť viac štíhla, ale uz mi to nejde v prechode a ani to nevyzeralo dobre na mme, lebo som schudla veľmi v tvári, oveľa viac zostarla.Posobila strhane.
Keďže som posledných 15 skôr plnsia.Nie plnoštíhla, len nie úplne chudá .Mam aj väčšie prsia aj stehná aj bruško. Ale necvičím už po 50tke,jedine dlhé prechádzky.
Aj prsia mi s cvičením už vôbec nespevneli.Vela robí genetika to najviac ,keď si človek drží váhu roky rovnakú.Vidím to na mojich kamoškách ,celý život čo sa poznáme váhu rovnakú, nepracuje ani jedna fyzicky, nemá nočné,venujú sa sebe ako deti vyrástli a fakt nemajú veľa vrások, ani ochabnuté svaly v tvári ako napríklad ja čo som váhu často menila.Ale, že sa porovnávajú s dcérami to mi je smiešne aj mne. Lebo vek naozaj nepustí.
Áno to robí aj tá kamoska čo vyzerá naozaj na 35.Ake3aj tsk dcera vidieť, ze je mladučká pri nej.
A potom su take napichane 25ky, co vyzeraju pomaly na 40. Myslim, ze ja vyzeram normalne na svoj vek - 45, tym, ze mam plnu tvar, nemam nejako vrasky. Moja mama ma 74 a myslim, ze vyzera aj o 10 rokov mladsie. Snazi sa udrziavat, kadernicka, kozmeticks...
@majka99999 No presne! Mojej ťahá na 80 a kkdekoľvek ideme všade ju chvália ,ze ako dobre vyzerá .A to v 30 tke vyzerala na 50 .😀
Dnes sa robia take prirodzene zasahy, že ani nevieš, kto na tom botoxe bol. My sme mali teraz stretavku zo Zs po vyse 20 rokoch, nebola tam jediná bez pichnuteho botoxu.
@tramtada31 tak ja mam 50 a tipuju mi max 42-43. Nemam ziadny inv.zasah. mam aj dieta. A starosti som si uzila az az. A stale.nejake mam.nebudem pisat podrobnosti ale je toho dost. Ide aj o to ako sa clovek nastavi, ci sa mraci, usmieva , ako sa.chova. aj to vela robi.
@tramtada31 My s týmto problém nemáme a berieme to v pohode.A neverím, že by si nik nevšimo,l ak by to zaprela jedna z nás. Ale my sa poznáme od školy a nevidím dovod,aby to tajili.Nebrani sa ani jedna, ale našťastie nie su posadnuté večnou mladostou. A nežijeme v nejakom veľkom meste,ani nemajú druhú pubertu.
Ak je niekto adept tak to som ja od 30 tky minimálne😅 Ale všetci vedia, že ja som posledná co by šla. Navyše robím jediná nočné,mám úplne iné v živote priority ako oni.
Podla mna, nie je ziadna hanba vyzerat na svoj vek. Hanba je, ked sa zena opusti, v akomkolvek veku. Ak ma aj nejaku vrasku, ale vidiet, ze je upravena, aktivna, ma pekne drzanie tela..ma moj obdiv, po 40tke to vidim aj ja velmi komplikovane 😅
@dadis Súhlas. Vrásky vek neprdávaju. Tie vidim denne aj v oveľa mladšom veku. Dokonca baby aj po 25 majú riadne mimické vrásky. To starnutie ako všeobecne..
@mandzula Ale niektoré fakt vyzerajú, pretože poznám reálne sestry s 5 ročným rozdielom a môj muž sám povedal,že staršia je ako jej mama. Pritom nie sú vo veku žeby ten rozdiel mať byt taký viditeľný na dnešnú dobu Ale mladšia robi v úrade ,slobodná ,bezdetná a staršia má ťažký život. Muža alkoholika, dve deti, zlých svokrovcov.Ťažší život, ale stará sa o seba, len je veľmi strhaná. do tváre. Suseda z vedľajšieho činžiaku.No sestra ako modelka.
@tramtada31 Ani ty..no to je už najnovší trend darmo. My sme ešte taká stará škola-zatiaľ. No ja rozhodne sa nechystám.
@tramtada31 Najhorsie, ze aj muzi, je to komicke ako si ti ludia myslia, ze im ti pomohlo, pritom hroza, ako to zmeni celkovy vyraz a miniku tvare.
@dadis No jasgr3.Na každej to vidieť! A navyše je to závislosť .Nevieš prestať. A ani nemôžeš.
@anonym_autor kopec zien dobre vyzera, dnes uz je to ine a casto maju proste dobru zivotospravu , malo stresu..
@kiki68 Asi si to pochopila jediná o čom píšem..
Nie o umelých ženách. Ale o tých čo majú dobré gény, starajú sa o seba, nestresujú sa zbytočne. Žijú ten zdravý životný štýl .Nemajú umelé mihalnice,pusu ako kačica. Skôr dievčenskú postavu aj výzor. A tie vrásky sú úplne ptehladnuteľné. Lebo sú aj také čo vyzerajú super z diaľky a zblízka staro.Vela robí generika aj to aky život viedli v mladosti,či sa líčili a používali od mlada rôzne lícidlá a dermacoly.Aj či sa žena odličovala,fajčenie, pitie..Všetko sa ukáže až neskôr na pleti.
Strie a celulitídu mávajú aj chudé ženy 🤷🏼♀️
@huxy Áno mala aj mám od puberty (teda od kedy si pamätám).A to som bola vždy chudá v pohybe.Kolko krémov som nakúpila naivne v 20tke 🙈🙈 A nič..
@dadis Jedine ak by tú dcéru mala v 13-15 tich. Ale aj tam vidno, kto je matka a kto dcéra.
@anonym_cb680d Ale nie vždy. Ako píšem kamoške všade vravia keď idú spolu,ze neexistuje ze su mama a dcéra. Ako staršia sestra úplne. Este aj štýl obliekania aj okuliare rovnaké.

Chcela by som vidieť tie ženy, ktoré v 45 vyzerajú na 30😂trocha sebakritiky neuškodí.Kolagen a pokles tváre sa neoklame.
@mk1111111111 to nevieš koľké majú botox a výplne.Ale je fajn, že idete na vlne spokojnosti.
@anonym_1ba374 najde sa zopár jedincov ale určite to nieje tym, ze sa napchava cipsami a slaninou a vypije liter červeného denne 🙂. Niektoré ženy, ktoré majú krásnu pleť a vôbec sa nelicia, vedia vyzerať naozaj oveľa mladistvejsie. Tak ako 20 ročná vie vyzerať na 40, ked sa to preženie s makeupom..
Minule som pozerala extrémne premeny, mladá 20 ročná holka a na konci, ju tak obliekli a nalícili, ze vyzerala ako udržiavaná 50- tnicka 🤦♀️. Toto nikdy nepochopím, pritom stačilo jemný makeup a šaty pre mladú holku, nie tetu v rokoch.