Dospelí nosia detské motívy: Trápne alebo trend?
Ahojte,
To peň mne príde trápne keď si dospelí ľudia obliekajú napr tričko s detským vzorom napr Mickey alebo Marcel? Mne je trápne aj za nich 🫣 myslím ze ti ľudia ešte akoby nedostali ja by som v živote na seba už takého infantilne veci nedala 🫣 v mojom okolí to však neprijímajú s pochopením. Mam aj také kamošky že ideme von a ona si dá tričko s Disney akože nie ze je na celom tričku ale napr hlava mickeyho. Aj som sa jej pýtala ci jej není trápne ale ze nie prečo by malo byť
Ked dospejes a dostanes rozum zistis, ze toto su uplne kraviny co riesis a je uplne jedno, kto si co a kam oblieka, pokial sa v tom citi dobre... zatial ta este ospravedlnuje tvoj vek a nedostatok zivotnych skusenosti 😉 to ti pisem so vsetkou vaznostou osoby po 40ke, co ma dvoje tenisky s Mickey Mouseom
@jankka1981 tak toto je ono a teším sa z toho a a a je mi fuk,čo kto a kde a s kým.
teiž som si to všimla a ja by som si to na seba nedala ale druhí nech si nosí čo chcú. POkiaľ to je čisté, nesmrdí to, a nijako ma to neobmedzuje.
mám 50 a mám pyžamo s Mickey Mousem a Minie, Tieto dve postavičky neberiem vyslovene ako detský motív. Paw Patrol by som si ale nedala, ani Rapunzel. 🙂 Ale vílu Amálku v pohode. 🙂 Ale ja mám najradšej tričká UYX, kde si vyberiem potlač. https://www.uax.cz/cs/uax/potisky/
@maciatkolulu wow, to je perfketné. Keby autorka diskusie videla môj šatník, asi by skolabovala 🤣🤣🤣 Snoopy je moja láska 😍
A u mna vedie levi kral a bambi.mam oblubene letne maxi minnie saty a mam uplne u prdele kazdeho.za mna radsej 40nicka v tricku s bambim jak 16 rocna 90 kilova v crop tope..

V nakupnych maniackach sa stretavaju tieto motivy s velkym nepochopenim. Jednoduchsi jedinci zacnu papagajovat kadejake nazory a ostatni si nosia, co chcu a neriesia kamoskine tricko s Disney potlacou.