icon

Dospelí nosia detské motívy: Trápne alebo trend?

30. mar 2024

Ahojte,
To peň mne príde trápne keď si dospelí ľudia obliekajú napr tričko s detským vzorom napr Mickey alebo Marcel? Mne je trápne aj za nich 🫣 myslím ze ti ľudia ešte akoby nedostali ja by som v živote na seba už takého infantilne veci nedala 🫣 v mojom okolí to však neprijímajú s pochopením. Mam aj také kamošky že ideme von a ona si dá tričko s Disney akože nie ze je na celom tričku ale napr hlava mickeyho. Aj som sa jej pýtala ci jej není trápne ale ze nie prečo by malo byť

Strana
z4
vesimelonimarsista
1. apr 2024

V nakupnych maniackach sa stretavaju tieto motivy s velkym nepochopenim. Jednoduchsi jedinci zacnu papagajovat kadejake nazory a ostatni si nosia, co chcu a neriesia kamoskine tricko s Disney potlacou.

maximiliana
1. apr 2024

Ked dospejes a dostanes rozum zistis, ze toto su uplne kraviny co riesis a je uplne jedno, kto si co a kam oblieka, pokial sa v tom citi dobre... zatial ta este ospravedlnuje tvoj vek a nedostatok zivotnych skusenosti 😉 to ti pisem so vsetkou vaznostou osoby po 40ke, co ma dvoje tenisky s Mickey Mouseom

maciatkolulu
5. apr 2024

@jankka1981 tak toto je ono a teším sa z toho a a a je mi fuk,čo kto a kde a s kým.

ibatanecnica
5. apr 2024

teiž som si to všimla a ja by som si to na seba nedala ale druhí nech si nosí čo chcú. POkiaľ to je čisté, nesmrdí to, a nijako ma to neobmedzuje.

btus
5. apr 2024

mám 50 a mám pyžamo s Mickey Mousem a Minie, Tieto dve postavičky neberiem vyslovene ako detský motív. Paw Patrol by som si ale nedala, ani Rapunzel. 🙂 Ale vílu Amálku v pohode. 🙂 Ale ja mám najradšej tričká UYX, kde si vyberiem potlač. https://www.uax.cz/cs/uax/potisky/

jankka1981
5. apr 2024

@maciatkolulu wow, to je perfketné. Keby autorka diskusie videla môj šatník, asi by skolabovala 🤣🤣🤣 Snoopy je moja láska 😍

saxana000
5. apr 2024

A u mna vedie levi kral a bambi.mam oblubene letne maxi minnie saty a mam uplne u prdele kazdeho.za mna radsej 40nicka v tricku s bambim jak 16 rocna 90 kilova v crop tope..

Strana
z4