Dvojdielne verzus celé plavky
Dvojdielne
Ja som vždy za dvojdielne.
Ale inak na pláž dvojdielne.
Ak sa ti páčia na plaváreň aj celé :- D
Podľa postavy.
Záleží akú máš postavu ale dá sa dobre citi a sexy vyzerať v obidvoch
Ja osobne odkedy som mamina preferujem jednodielne a cítim sa v nich super
Na kúpalisko dvojdielne na plaváreň mám cele.
Podľa toho či sa plánuješ opaľovať (2dielne nech nemáš biele brucho) alebo ísť na tobogány a do vody (jednodielne,, dvojdielne radi odplavavaju preč 😆)
Postavu mám na dvojdielne ale po popŕhlení medúzou na bruchu nosím iba celé plavky.
Nemam top postavu, ale jednodielne som nikdy nemala, mne sa to nepaci, citila by som sa ako jeptiska, a musi to byt aj nepohodlne
Ja som za celé, sú viac sexy a pri tom odhaľujú menej.
Iba ak majú pekný strih a zladené farby jednodielne. Radšej mám dvojdielne.
Ja mám radšej jednodielne
Na vonkajšie kúpaliská nosím kupacie kraťasy a tielko aby som schovala jazvu po sekcii pred slnkom. Na plaváreň podľa nálady, jednodielne alebo dvojdielne, niekedy len klasický spodok a k tomu kupacie tielko..
Dvojdielne a je mi fuk, ze som stara a nemam na ne postavu, nemienim sa parit v celych.
Aké chceš.
praktickejsie su jednodielne, ale elpsie vyzerjau dvojdielne., zavisi samozrejme od prevedenia.
mala som kedysi tendenciu koli tukom nosit jednodielne, az som prisla na to, ze jeden kus latky viac odhali, ako zakryje, lebo cez ten kus latky vidno vela. zatial co striedanie koze a latky na tele pri dvojdielnych opticky orzdeli trup na viac casti, tym padom je vnimanie trupu take rozkuskovane, nie ako jeden velky celok.
Dvojdielne ...mne sa páčia aj jednodielne, ale na iných ženách 😃 ja sa v tom cítim nesvoja...prvýkrát som si obliekla celé plavky asi 2r dozadu, ked som bola v 7m ...pekne cierne, na brusku riasene a hlboký výstrih na prsiach ...fakt vyzerali veľmi pekne...mala som ich raz a potom som si dala dvojdielne 😃
praktickejsie su jednodielne, ale elpsie vyzerjau dvojdielne., zavisi samozrejme od prevedenia.
mala som kedysi tendenciu koli tukom nosit jednodielne, az som prisla na to, ze jeden kus latky viac odhali, ako zakryje, lebo cez ten kus latky vidno vela. zatial co striedanie koze a latky na tele pri dvojdielnych opticky orzdeli trup na viac casti, tym padom je vnimanie trupu take rozkuskovane, nie ako jeden velky celok.
@majamat ja som absolútny fan of the italian retro style, čiže celé plavky aj sukničky ku tomu. No mám 46, figúra ako pred pôrodom a kľudne môžem mať aj bikiny.
Vsak zalezi od toho co ides robit - ak lezat na plazi a lezerne vojst do mora, pripadne do bazenu na ovlazenie a plavanie stylom 70r pani - len aby sa mi vlasy nenamocili tak dvojdielne. Ak ides plavat hodinu aby si si zacvicila tak ja som za cele
@majamat ja som absolútny fan of the italian retro style, čiže celé plavky aj sukničky ku tomu. No mám 46, figúra ako pred pôrodom a kľudne môžem mať aj bikiny.
@sulavikova tak ak sa ti to paci, tak je to ok. a a mas aj dobru figuru, tak na takej plavky vyzeraju dobre akekolvek. samozrejme kazdemus a paci iny stal. mne sa napr tiesukrnickove az tka nepacia. tak ale kzdy ma iny styl
Podľa toho či ideš sama alebo s malymi detmi 😂. Pro nich som znovu objavila čaro a praktickosť jednodielne plaviek, ideálne až po krk.
V tých bikinách som s detmi viac vyzlecena ako zahalená 😁
Mne sa strašne páčia celé, čierne, s odhaleným chrbtom, brazilky. No mne je to extrémne nepohodlné a keď nie som vo vode, studi ma to na bruchu 😁 čiže dvojdielne.
dvojdielne na opalovanie a na vecerne kupanie pre zmenu cele
Mám oba druhy a striedam podľa nálady 🤷 Akurát mi na reser...d vybehli krásne jednodielne s hlbokým výstrihom, tak rozmýšľam nechať vyniknúť tie popôrodné prsia, čo mi zostali 😃
Ja musim mat dvojdielne.
Na plaz 2 dielne. Na plavaren cele. K jazeru tankiny. Takto mam podelene ja.

🤷♀️ vyententikuj si