icon

Elegantné alternatívy mikín na doma

clarie28
11. nov 2025

Ahojte, baby! Ako nahradiť mikinu s kapucňou doma za niečo pohodlné, ale elegantné? Roky nosím len klasické mikiny klokanky a už sa v tom začínam cítiť neupravene.
Chcem to zmeniť, ale narazila som na problém: priateľ nechce, aby som doma nosila niečo iné a v podstate tie mikiny doslova vyžaduje.
Prosím, pomôžte mi nájsť lepšiu alternatívu, v čom sa dá byť v teple a pohodlí, ale vyzerá to oveľa lepšie a viac žensky.
Aké konkrétne elegantné domáce oblečenie namiesto mikín sa osvedčilo vám? A ako ste to urobili, aby ste partnera presvedčili, že nový, upravený štýl je lepší?
Ďakujem za všetky tipy!🙏

Strana
z3
anonym_564b9a
11. nov 2025

Neviem prečo by som mala partnera presviedčať, že to čo nosím je pekne a neviem prečo mi má hovoriť do toho čo mam nosiť doma 😲
Ale k otázke, ja nosím svetriky na gombiky, nejake kardigany..

sissy27
11. nov 2025

@clarie28 čo je dnes za deň?? aby mi frajer diktoval, čo môžem / nemôžem / musím nosiť doma?? no ja by som asi zmenila frajera teda 😂
k outfitu na doma asi veľmi neporadím, ja nosím obyčajné tričká, ale tak pohľadaj napr. lounge wear sety.

biba_18
11. nov 2025

nosím mikiny bez kapuce 🙂 alebo tričkosvetre s dlhým rukávom alebo mikiny na zips ...

letfenixa
11. nov 2025

Jeden jediný krát mi partner povedal, čo si mám obliecť. Išli sme na pre mňa neznáme miesto a keďže 90% času nosím šaty, povedal mi, aby som si ich neobliekla. Ale nie preto, že sa mu páčia/nepáčia, ale aby som si ich v hustom poraste nezničila.

lindusss2016
11. nov 2025

Mikina s kapucnou je za mna totalne nepohodlny a neorakticky kusok na doma. To by som si obliekla tak na opekacku. Ved si kup peknu mikinu bez kapucne, bez zbytocnych vackov. Nenazvala by som to teda elegantnym kuskom, ale urcite to je jemnejsie aj zenskejsie. Inak ja si nedokazem predstavit, ze doma chodim v mikine 🤷 to kolko stupnov mate? Ved by mi to vadilo pri akejkolvek cinnosti...

anonym_8ebc65
11. nov 2025

@clarie28 doma chodím v tričku alebo športovej podprsenke 😄 to máte koľko stupňov že potrebuješ mikinu?

biba_18
11. nov 2025

@lindusss2016 vždy keď mi je zima dám si mikinu. keď sa buď ešte nekúri alebo vetrám, alebo proste mi je zima z nejakého dôvodu ...
@anonym_8ebc65 ja mám doma okolo 23 stupňov, neprekurujem ...

zuzanita1609
11. nov 2025

Tiež rozmýšľam,že koľko asi máte stupňov doma. Veď v takej mikine by som mala problém aj poutierat podlahu,vyvešať prádlo, kapucňa by mi zavadzala neustále. Nevykurujeme ešte na max,ale doma pobehujem v tričku a v legínach.

anonym_8ebc65
11. nov 2025
@biba_18

@lindusss2016 vždy keď mi je zima dám si mikinu. keď sa buď ešte nekúri alebo vetrám, alebo proste mi je zima z nejakého dôvodu ...

@biba_18 práve teraz máme 22,8 a som v tričku. Fakt si neveim predstaviť byt ešte v mikine. A to nemá skoro žiadne tukové zasoby 😄ale jasne, každý je iný

deedol
11. nov 2025
@anonym_8ebc65

@clarie28 doma chodím v tričku alebo športovej podprsenke 😄 to máte koľko stupňov že potrebuješ mikinu?

odhliadnuc od toho, ze ti nema co muz diktovat, co mas mat na sebe, okrem mikin nosievam doma pletene saty, aspon mi nie je zima na chrbat.

@anonym_8ebc65 my mame 23st a muz je skoro holy a mne je zima. nie kazdy to tak ma ako ty 🙂

simsalabim
11. nov 2025

Mikinove saty s leginami? Ale... ja om tiez mikinovy typ a v poslednej dobe nosim aj teplaky (donedavna som nosila doma makke rifle, aleuz mi vadia na klby).

zuzana76
11. nov 2025
really8
11. nov 2025

@clarie28 lepsiu alternativu "priatela" najdes hocikde. Nemas zas.
Kazdopadne kazdy druhy eshop ponuka pletene komplety (aj nepletene). Skus pozriet

anonym_9fbb9b
11. nov 2025

@anonym_16e535 preboha. 😨

anonym_9fbb9b
11. nov 2025
@zuzana76

@zuzana76 mikina za 80 e - na doma. 🙄

zuzana76
11. nov 2025
@anonym_9fbb9b

@anonym_9fbb9b na doma, aj na von sportovo to nosim

zuzana76
11. nov 2025
@anonym_9fbb9b

@anonym_9fbb9b ved nemusis si kupit za 80, stylovo som myslela, ale ja mam aj take, nosim ich aj na doma, ved ked nerobim v zahrade a len doma lenosim, citam, pripadne nejake lahsie upratovanie ako pranie atd… tak nosim normalne veci, take co aj na von by som si dala

januska12323
11. nov 2025

Nosím obyčajné tričká a mikiny podľa teploty a môjho pocitu pohodlia. Mne by svetríky a neviem aké módne kúsky zavadzali. A teda nikdy som sa nepýtala čo mám nosiť. Keď sa mu nepáči nemusí sa pozerať alebo ma zobrať do postele nech mi je teplo aj bez mikiny 😁

anonym_9fbb9b
11. nov 2025

ja zas veci ktoré už nechcem nosiť von - do práce, nosím už len doma. niečo stariše čo sa mi už akosi nehodí medzi ľudí. farba už napr. nie je taká ako pri nových veciach, vidieť tam opotrebovanie.
najčastejšie nosím doma rifle, tepláky - minimálne, mikiny, tričká s dlhým rukávom.

tiezjedna
11. nov 2025

@clarie28 ja mám túto súpravu a na tento štýl viacero https://www.erikafashion.cz/teplakove-soupravy/... Je to pohodlné a vyzerá to super aj keď treba narýchlo do obchodu vybehnúť alebo pre deti na krúžky - nemusím sa prezliekať🙂 A ešte mám pár podobných kúskov aj z Gymglamour

anonym_09c426
11. nov 2025

Nemen mikiny ale frajera.
Ja nosím oversize tričká, nic viac. By ma porazilo byt doma v svetroch ci mikinach. To nosím von.

liusa82
11. nov 2025

ja nosím tiež také elegantnejšie veci doma.Teda legíny podla počasia mám x druhov od tenkých až po ozaj hrubšie oteplené keď už je riadne chladno a mrzne .Do toho svetrík, mám aj takú huňatu bundičku na zips.Vela mám mikiniek so zipsom.Tiež sa cítim lepšie doma keď som pekne nahodená.A k tomu frajerovi tak ja neviem nenosila by som čo by mi on diktoval ani keby sa na hlavu postaví.To mám pocit že odpovede tu budú skôr ohladne tvojho frajera ako mikiny samotnej 😄

letfenixa
11. nov 2025
@liusa82

ja nosím tiež také elegantnejšie veci doma.Teda legíny podla počasia mám x druhov od tenkých až po ozaj hrubšie oteplené keď už je riadne chladno a mrzne .Do toho svetrík, mám aj takú huňatu bundičku na zips.Vela mám mikiniek so zipsom.Tiež sa cítim lepšie doma keď som pekne nahodená.A k tomu frajerovi tak ja neviem nenosila by som čo by mi on diktoval ani keby sa na hlavu postaví.To mám pocit že odpovede tu budú skôr ohladne tvojho frajera ako mikiny samotnej 😄

@liusa82 leginy a mikiny sú pre teba elegantnejsie oblečenie???

liusa82
11. nov 2025
@letfenixa

@liusa82 leginy a mikiny sú pre teba elegantnejsie oblečenie???

ale ja mám elegantne obtiahnute pekne legínky a mikiny do pása.Ale asi ani nemáš ponatia čo myslim.Ja mám na to postavu môžem si to dovoliť
@letfenixa a čo je u teba na doma teda elegantne.. kostym alebo rifle? u mňa sú hnus napriklad teplaky a taketo súpravy kdejake,tričká oversize a potom hnusné košele rozgajdane.To by som si neobliekla ani keby mi platia

o__o
11. nov 2025

Kup si hocijaky pulover, sveter, rolak.. ked nechces mikinu. Ja nosim obycajne teplaky a tricko 🙂

letfenixa
11. nov 2025
@liusa82

ale ja mám elegantne obtiahnute pekne legínky a mikiny do pása.Ale asi ani nemáš ponatia čo myslim.Ja mám na to postavu môžem si to dovoliť
@letfenixa a čo je u teba na doma teda elegantne.. kostym alebo rifle? u mňa sú hnus napriklad teplaky a taketo súpravy kdejake,tričká oversize a potom hnusné košele rozgajdane.To by som si neobliekla ani keby mi platia

@liusa82 elegantné oblečenie na doma by mohli byť šaty, viskozove nohavice s pulovrom, a pod.
Leginy a mikina sú športový odev.

liusa82
11. nov 2025

@letfenixa mám aj šaty pletene čo by nie.Nohavice na doma sa mi nepáčia.Iba pulover.Aj tak u mňa leginy a mikina viťazia.A za tým si stojim.Podotykam pekne leginy a mikina nie rozgajdané

natalka13
11. nov 2025

Priatel je divny, daj si tricko s oeknym vystrihom a dobru podprdu😂

lindusss2016
11. nov 2025
@biba_18

@biba_18 ja si to vobec neviem predstavit ani, ale to mozno preto, ze ja ked som doma, tak nieco robim. Ak si sadnem k tv, to je uz vecer a prikryjem sa dekou. Ale pocas dna nesedim, stale je nieco, vtedy mi zima nebyva, ale mikina by mi pri cinnostiach velmi zavadzala. Ale ja sa neviem ani najest v mikine. V praci (nemocnica) mame v zime studenu jedalen, ale mne tie rukavy proste vadia aj pri stolovani 🤷

Strana
z3