Elegantné alternatívy mikín na doma
Ahojte, baby! Ako nahradiť mikinu s kapucňou doma za niečo pohodlné, ale elegantné? Roky nosím len klasické mikiny klokanky a už sa v tom začínam cítiť neupravene.
Chcem to zmeniť, ale narazila som na problém: priateľ nechce, aby som doma nosila niečo iné a v podstate tie mikiny doslova vyžaduje.
Prosím, pomôžte mi nájsť lepšiu alternatívu, v čom sa dá byť v teple a pohodlí, ale vyzerá to oveľa lepšie a viac žensky.
Aké konkrétne elegantné domáce oblečenie namiesto mikín sa osvedčilo vám? A ako ste to urobili, aby ste partnera presvedčili, že nový, upravený štýl je lepší?
Ďakujem za všetky tipy!🙏
@clarie28 lepšia alternatíva je iný priateľ.
ale ja mám elegantne obtiahnute pekne legínky a mikiny do pása.Ale asi ani nemáš ponatia čo myslim.Ja mám na to postavu môžem si to dovoliť
@letfenixa a čo je u teba na doma teda elegantne.. kostym alebo rifle? u mňa sú hnus napriklad teplaky a taketo súpravy kdejake,tričká oversize a potom hnusné košele rozgajdane.To by som si neobliekla ani keby mi platia
@liusa82 obtiahnute legíny a mikiny do pása su vsetko len nie elegantné. Este si zabudla napísať, ze na zadku mas napis juicy s kamienkov 🥲
@clarie28 ja mám túto súpravu a na tento štýl viacero https://www.erikafashion.cz/teplakove-soupravy/... Je to pohodlné a vyzerá to super aj keď treba narýchlo do obchodu vybehnúť alebo pre deti na krúžky - nemusím sa prezliekať🙂 A ešte mám pár podobných kúskov aj z Gymglamour
@tiezjedna vyzerá to super, len nechápem tie ich číslovania "one size", ako to môže byť dobré na veľkosť xs a zároveň na L 😄
@liusa82 obtiahnute legíny a mikiny do pása su vsetko len nie elegantné. Este si zabudla napísať, ze na zadku mas napis juicy s kamienkov 🥲
@anonym_09c426 tie nápisy sú "TOP" 😂😂
@lindusss2016 vždy keď mi je zima dám si mikinu. keď sa buď ešte nekúri alebo vetrám, alebo proste mi je zima z nejakého dôvodu ...
@anonym_8ebc65 ja mám doma okolo 23 stupňov, neprekurujem ...
@biba_18 my máme doma 23° a chodím v tričku a nohavičkách 🫣 i v legínach mi je teplo.
ja nosím tiež také elegantnejšie veci doma.Teda legíny podla počasia mám x druhov od tenkých až po ozaj hrubšie oteplené keď už je riadne chladno a mrzne .Do toho svetrík, mám aj takú huňatu bundičku na zips.Vela mám mikiniek so zipsom.Tiež sa cítim lepšie doma keď som pekne nahodená.A k tomu frajerovi tak ja neviem nenosila by som čo by mi on diktoval ani keby sa na hlavu postaví.To mám pocit že odpovede tu budú skôr ohladne tvojho frajera ako mikiny samotnej 😄
@liusa82 leginy su vsetko len nie elegantne. Ako na doma alebo na sport je to ok, ale preboha nenazyvaj to “elegantnejsie oblecenie” akokolvek mas pekny zadok. Fakt nie.
@clarie28 problem nie je v tom, ze by mal nejaky mikinovy fetis, ale on si hadam mysli, ze si az tak prisprostala a nevies sa obliect? Aj pri inych prilezotostiach vydava instrukcie o tvojom obliekani?
@viestta Nie a v tom je práve ten háčik. Čo nosím von je mu jedno. Ale na doma ma zbožňuje v mikinách.
Ja si neviem predstaviť chodiť doma v mikine. Ved to musí byť úplne nepohodlné.
@viestta Nie a v tom je práve ten háčik. Čo nosím von je mu jedno. Ale na doma ma zbožňuje v mikinách.
@viestta Ja som ich kedysi nosila bežne, potom som ich ale stiahla len na domácu rotáciu. S čím bol evidentne spokojný. Ale už mám chuť vyzerať chic aj na gauč. Nedávno som si kúpila peknú košeľu, bavlna teplá ako flanel, slim fit s prsnými záševkami a mal poznámky, že sa to ku mne nehodí. Že na doma som sexy v mikine. A ten golier mi neprestane, ani gombíky... Pritom ja sa v tom sama sebe páčim.
@clarie28 a ty sa v tej mikine s kapucnou citis pohodlne? Nezavadzia ti ta kapucna a dlhe rukavy? Lebo po pravde neviem si predstavit v hrubej mikine co i len varit, nie to ine.
@viestta Ja som dosť zimomriavky človek, takže v tom problém nemám. Mikiny nemám vyslovene hrubé. Ale fakt je, že na niečo ľahšie a elegantnejšie by som rada presedlala.
@viestta Ja som ich kedysi nosila bežne, potom som ich ale stiahla len na domácu rotáciu. S čím bol evidentne spokojný. Ale už mám chuť vyzerať chic aj na gauč. Nedávno som si kúpila peknú košeľu, bavlna teplá ako flanel, slim fit s prsnými záševkami a mal poznámky, že sa to ku mne nehodí. Že na doma som sexy v mikine. A ten golier mi neprestane, ani gombíky... Pritom ja sa v tom sama sebe páčim.
@clarie28 tak mu oznam, ze dakujes za jeho nazor, ale tebe to vyhovuje v tej koseli a bude sa s tym musiet zmierit. Potom sa aspon ukaze ci akceptuje tvoj nazor aj v takejto nepodstatnosti, ci nie. Ono na drobnostiach sa ukazuje kvalita vztahu, pretoze velke veci sa deju len obcas, drobnosti su kazdy den nejake.
@clarie28 tak mu oznam, ze dakujes za jeho nazor, ale tebe to vyhovuje v tej koseli a bude sa s tym musiet zmierit. Potom sa aspon ukaze ci akceptuje tvoj nazor aj v takejto nepodstatnosti, ci nie. Ono na drobnostiach sa ukazuje kvalita vztahu, pretoze velke veci sa deju len obcas, drobnosti su kazdy den nejake.
@viestta Veď dnes som si tú košeľu naschvál dala na seba, keď už je kúpená, tak nebude len tak ležať v skrini. Ale pohľady a poznámky boli zas. A to ma potom odrádza...
@viestta Veď dnes som si tú košeľu naschvál dala na seba, keď už je kúpená, tak nebude len tak ležať v skrini. Ale pohľady a poznámky boli zas. A to ma potom odrádza...
@clarie28 ale vsak si stoj za svojim. Poznamky moze mat. A u mna by aj tie rychlo skoncili. Vsak bud asertivna a bran si "svoje". Aj voci vlastnemu chlapovi sa treba obcas branit. Obzvlast ked sa sprava ako nekompletny
Neviem prečo by som mala partnera presviedčať, že to čo nosím je pekne a neviem prečo mi má hovoriť do toho čo mam nosiť doma 😲
Ale k otázke, ja nosím svetriky na gombiky, nejake kardigany..
@anonym_564b9a Svetríky na gombíky sú podľa neho babičkovské.
@clarie28 ale vsak si stoj za svojim. Poznamky moze mat. A u mna by aj tie rychlo skoncili. Vsak bud asertivna a bran si "svoje". Aj voci vlastnemu chlapovi sa treba obcas branit. Obzvlast ked sa sprava ako nekompletny
@viestta Je to nepríjemné, ja už tú košeľu potom nemám chuť ani nosiť... A pritom je super pohodlná. Cítim sa v nej príjemne, ale kvôli jeho poznámkam zároveň blbo. Dnes to bolo, že v tých gombikoch som taká "upnutá" a golier mi nesedí etc.
@viestta Je to nepríjemné, ja už tú košeľu potom nemám chuť ani nosiť... A pritom je super pohodlná. Cítim sa v nej príjemne, ale kvôli jeho poznámkam zároveň blbo. Dnes to bolo, že v tých gombikoch som taká "upnutá" a golier mi nesedí etc.
@clarie28 tak to utni. Kto iny mu ma povedat, ze uz je trapny ak nie ty? Lebo uznaj, trapny je. Poznamky ma ako pubertiak...
@clarie28 tak ich utni. Bude zduty? Bude. No a? Vsak sa odduje...
@viestta To ale bude musieť byť radikálny rez, zo dňa na deň. Inak to asi nebude mať požadovaný efekt. No viem si predstaviť, aký bude zdať, keď budem zase v košeli a bude ma nahovárať na mikinu a ja mu oznámim, že mikiny už holt nie sú! Ale...mám chuť to spraviť normálne!
@viestta To ale bude musieť byť radikálny rez, zo dňa na deň. Inak to asi nebude mať požadovaný efekt. No viem si predstaviť, aký bude zdať, keď budem zase v košeli a bude ma nahovárať na mikinu a ja mu oznámim, že mikiny už holt nie sú! Ale...mám chuť to spraviť normálne!
@clarie28 tak to sprav. Mas moje pozehnanie, ak ti to pomoze 😉
Ja nosím šaty a kasmirove pančuchy (ktoré davam hore dole podľa teploty) alebo široké nohavice a tielko, na to dám tenšiu mikinu bez kapucne, keď je zima. Pohodlné a nie som úplne ako bezdomovec... tak môžem vybehnúť aj so psom von.

@clarie28 "Prosím, pomôžte mi nájsť lepšiu alternatívu"
nájdi si iného prioateľa.
To som nezažila,aby niekto vyžadoval,ako mám doma chodiť oblečená