icon

Elegantné alternatívy mikín na doma

clarie28
11. nov 2025

Ahojte, baby! Ako nahradiť mikinu s kapucňou doma za niečo pohodlné, ale elegantné? Roky nosím len klasické mikiny klokanky a už sa v tom začínam cítiť neupravene.
Chcem to zmeniť, ale narazila som na problém: priateľ nechce, aby som doma nosila niečo iné a v podstate tie mikiny doslova vyžaduje.
Prosím, pomôžte mi nájsť lepšiu alternatívu, v čom sa dá byť v teple a pohodlí, ale vyzerá to oveľa lepšie a viac žensky.
Aké konkrétne elegantné domáce oblečenie namiesto mikín sa osvedčilo vám? A ako ste to urobili, aby ste partnera presvedčili, že nový, upravený štýl je lepší?
Ďakujem za všetky tipy!🙏

Strana
z3
viestta
11. nov 2025
@clarie28

@viestta Tak nakopnutá som. Dobre spraví, keď má človek povzbudenie🙂 Idem na čistku mikín rovno teraz?😀 Večerné vínko a on už šiel spať.... Evidentne unavený a frustrovaný z košele 😂

@clarie28 👍

clarie28
autor
11. nov 2025
@viestta

@clarie28 👍

@viestta Idem na to! Všetky mikiny idú nekompromisne do vreca😁 A zajtra si dám zasa košeľu, nech ho aj porazí!

iivancova
11. nov 2025

Kvôli tejto téme si si dnes založila účet? Lebo muž je nešťastný z nie-mikiny? Pane bože… vy musíte byť iný level mentálneho sveta.

anonym_85b6fd
12. nov 2025

Po 1. : tvoj priateľ sa chová ako decko.
2. : Na doma si nájdi niečo v čom sa ty budeš cítiť pohodlne.
3. : Prečo by priateĺ mal mať fetiš ako si tu niekde spomenula? Ja sa môjmu manželovi najviac páčim v športovom t.j. legíny + mikina a čo je na tom? 100 ľudí, 100 chutí, niekomu sa páči na žene elegancia, niekomu športové oblečenie, niekomu zas keď sa ženaboblečie ako ku... .
4. : Neviem sa zbaviť pocitu že takáto téma tu bola v minulosti viac krát a rovnako aj na českom emimine

really8
12. nov 2025
@viestta

@clarie28 👍

@viestta len aby tu za chvilu nepisala ze sa s nou priatel rozisiel lebo ho uz nepritahuje. Obaja v tomto pribehu su trosku ehmmmmm zvlastni.

anonym_7a90f3
12. nov 2025

Prosim ta to koľko mate rokov?Asi ste ešte velmi mladi a na začiatku vztahu. Evidentne nemáte iné problémy 😁

tiezjedna
12. nov 2025
@miselka257

@tiezjedna vyzerá to super, len nechápem tie ich číslovania "one size", ako to môže byť dobré na veľkosť xs a zároveň na L 😄

@miselka257 akože keď máš veľkosť S/M, tak je je to voľnejšie, ležérne. Od L vyššie je to skôr priliehavejšie 😂

clarie28
autor
12. nov 2025
@really8

@viestta len aby tu za chvilu nepisala ze sa s nou priatel rozisiel lebo ho uz nepritahuje. Obaja v tomto pribehu su trosku ehmmmmm zvlastni.

@really8 To znie, akoby som mala byť príťažlivá len v mikinách. A to je vlastne aj kameň úrazu, prečo to vlastne riešim. Mikiny = samá lichôtka, až je to prehnané a doslova vlezlé. Niečo elegantnejšie = poznámky a mrzutosť.

clarie28
autor
12. nov 2025
@clarie28

@really8 To znie, akoby som mala byť príťažlivá len v mikinách. A to je vlastne aj kameň úrazu, prečo to vlastne riešim. Mikiny = samá lichôtka, až je to prehnané a doslova vlezlé. Niečo elegantnejšie = poznámky a mrzutosť.

@anonym_85b6fd K bodu 3: Nepríde mi normálne, keď ma (aj keď nepriamo) tlačí keď noseniu mikín. Vlastne aj priamo, lebo keď mám mikinu na sebe, tak prehnane chváli, aká som v nej rozkošná a sexy. Ak si dám niečo iné, snaží sa to zhadzovať a odhovárať ma od toho. Kritizuje proste. Čo je tiež na zamyslenie je, že mi viacero mikín aj sám iniciatívne kúpil, hoci som si o to nežiadala. No a dnes po vyradení mikín (aj keď sú ešte len vo vreci) sa snaží vyjednávať, aby som to nerobila a strieda sa to s hnevom v štýle "to mi chceš urobiť naschvál ". A pritom ide len o princíp - chcem sa cítiť aj doma viac chic. Aj keď teraz je to u mňa už aj o tom, že nechcem byť len nositeľkou odevu, v ktorom mu pripadám príťažlivá. Priťahovať ho mám ja ako taká a nie nejaký "objekt", čo mám na sebe. A myslím si, že moje pocity sú pochopiteľné v zmysle tejto optiky.

anonym_85b6fd
12. nov 2025

Tvoj priateľ je pre mňa blb ktorý sa začne správať podobne aj pri iných rozdielných názoroch...
Ako som ti napísala, môjmu sa najviac páčim v športovom, legíny a mikina mu na mne prídu sexy, ale nikdy mi nekecal do obliekania. To že mu prídeš sexy v mikine na tom mi nepríde nič zlé, problém vidím v jeho správaní....
Keď si otvorím tieto témy tak podľa mňa sú všetky na jedno kopyto a od jedného autora
https://www.modrykonik.sk/forum/moda-a-oblecenie/manzelovi-sa-nepacia-moje-nove-svetre-co-robit/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/nosi-flanelky-na-doma-a-partner-frfle/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/drahemu-sa-nepacim-vo-flanelkach-2/

really8
12. nov 2025
@anonym_85b6fd

Tvoj priateľ je pre mňa blb ktorý sa začne správať podobne aj pri iných rozdielných názoroch...
Ako som ti napísala, môjmu sa najviac páčim v športovom, legíny a mikina mu na mne prídu sexy, ale nikdy mi nekecal do obliekania. To že mu prídeš sexy v mikine na tom mi nepríde nič zlé, problém vidím v jeho správaní....
Keď si otvorím tieto témy tak podľa mňa sú všetky na jedno kopyto a od jedného autora

@anonym_85b6fd panecku prva tema pred 5 rokmi a ucty zakladateliek zrusene.

really8
12. nov 2025
@anonym_85b6fd

mariaaaaa
12. nov 2025
@clarie28

@mariaaaaa 🙂 Odkiaľ máš?

@clarie28 temu za par €

Strana
z3