icon

Farebné kombinácie k nemoderným šatám

17. mar 2025

Viem, že nemoderné. To neriešim už 😔. Ale aká farba topánok, svetrík, sako, kabátik k tomu? Som zvyknutá vždy na čiernu. Mám po 45. Je mi ľúto ich dať preč.

Strana
z2
autor
17. mar 2025
autor
17. mar 2025

Vlasy tmavé

alzbeta311
17. mar 2025

Mne by sa pacilo tenisky a koženku/riflovku

autor
17. mar 2025

@alzbeta311 aj v mojom veku?

morusha
17. mar 2025

No a?🙂

lubina
17. mar 2025

zalezi aj od toho, na aku prilezitost si ich chces obliect.

denkabemommy
17. mar 2025

podľa toho aká priležitosť, ak do práce, tak na vrch kratšie sako a opätky. Von do mesta kľudne koženka alebo rifľovka s teniskami. 45 nie je vysoký vek, aj ťa to omladí..

autor
17. mar 2025

@alzbeta311 a akej farby? Veľmi už neriešim takéto veci. Ale rada by som, ak by som v niečom vyzerala dobre🙂

autor
17. mar 2025

@lubina tak bežne len, do mesta, na kávu...

hopsas
17. mar 2025

Aké nemoderné šaty? Šaty sú super ja mám také tmavozelené a milujem ich. Nosím k nim čierne lodičky a trenckot, na krku vzorovana zelená šatka. Len by som ti radila lepsie padnucu podprsenku. Podľa toho čo vidím nie som si istá či nosis správne číslo.

siska53
17. mar 2025

Suhlas s @alzbeta311

siska53
17. mar 2025

Ja nosim zasadne tenisky 😅. Kedze casto chodim do prace pesi alebo sa ponahlam na bus, lebo zastavka nie je az tak blizko, v opatkoch by som to nedala. Takze ja k satam stale nosim tenisky. Ine topanky v jarno-letno-jesennych mesiacoch naozaj malokedy.

autor
17. mar 2025

@hopsas 😊to ma fotil syn narýchlo , v domácej športovej vyťahanej. Áno, zelená je tiež pre tmavovlásky super. Jedna z mojich obľúbených farieb, okrem modrej.

a_alexandra_a
17. mar 2025

V tvojom veku? Preboha veď nemáš 90. Upravená a dobre oblečená by si mala chodiť bez ohľadu na vek. To, že máš (ešte len) 45 neznamená, že máš vytiahnuť blúzky po babke a chodiť v neforemných kúskoch a neupravená. Neopúšťaj sa 🙂
K týmto šatám by som lodičky nedávala, vadia mi tie rozťahané vrecká vpredu.

katulkagajdos
17. mar 2025

Pre mna úplne nejaký žltý sveter- komplemetarna farba k tým šatám… určite máš na to v pohode vek 🙂

lubina
17. mar 2025

@autor no ked do mesta na kavu, tak ako baby pisu, kludne nejaku bundicku, ci uz riflovku, kozenu, alebo aj latkovu, teraz sa daju rozne bundicky kupit, co sa hodia aj ku satam namiesto saka, je to menej formalne. Topanky, ja by som dala nejake sneakers, biele, alebo telovej/kremovej farby.

dota6
17. mar 2025

Len tak som si to nahodila do google a aj kombinácia béžová a fialová pôsobí elegantne. Ja osobne by som zašila tie vrecká, odpárala vnútro vreciek aby boli menej rozgajdané vpredu.

melanta
17. mar 2025

Daj si to, čo sa tebe páči a v čom sa cítiš dobre. Ja by si dala čierne sako alebo čiernu krátku koženú bundu a vysoké lodičky (mám viac ako 45 a bežne tak chodím). Za mňa tenisky k šatám nie, bez ohľadu na vek (s výnimkou detí), za mňa je to neskutočne otrasné a nevkusné.

lius
17. mar 2025

dala by som kozene lodicky a kozenu bundu, inak pekna postavicka 🙂

mischy00
17. mar 2025

V pohode sa dajú nakombinovat aj športovo, biele tenisky, riflova bundička...alebo hodiť na to predĺžené sako, béžové, biele, čierne, alebo aj ton v tóne fialová, mokasiny, lodicky alebo aj členkov čižmičky.

autor
17. mar 2025

@melanta však preto sa pýtam, lebo som stará skola😊a k šatám vždy čierne (univerzálne pre mňa 😂) lodičky a čierny vrch. Mám pocit, že tým sa nedá pokaziť. Len už asi som v tomto mimo dnešný štýl. Neviem. No, preto sa nechám inšpirovať.

mischy00
17. mar 2025

Tak pokiaľ si taký konzervatívny typ, tak to nemá význam ísť do farieb a štýlov. Musíš sa v tom cítiť ok, ja mam rada športovú eleganciu alebo taký romaticko rockový štýl. Ani rebel, ani princezná 🙂

lilope
17. mar 2025

Mne ako prvá farba k tomu nepadla tykysová. Len treba zvoliť vhodný odtieň, najlepšie vyskúšať spolu. A telové lodičky čo predĺžia nohy. 😉

autor
17. mar 2025

Takéto niečo? Či radšej nie?

n3la
17. mar 2025

Kľudne k nim aj spomínané tenisky alebo proste nízke pohodlné topánky a riflovku, nemusíš vôbec lodičky, sú to pekné šaty, ale nie sú podľa mňa vyslovene elegantné, že by si vyžadovali lodičky a sako 🙂

nyusika
17. mar 2025

tieto tenisky, ptepac za upri mnost, rozrub sekerou na klate.

alebo ich nos v juhoske do vody

mischy00
17. mar 2025

@nyusika 😁😁ja som v prvom momente myslela ze to je zdravotná obuv😁

nyusika
17. mar 2025

@mischy00 mne hned napadli tie topanky do vody, co s akvoli morskym jezkom nosia

melanta
17. mar 2025

Ja som staršia ako ty, čiže som ešte staršia škola. A mám napríklad krikľavo ružové, červené, žlté, modré lodičky, vzorovaných niekoľko. Podstatné je iba zladiť farby k sebe. Neobmedzuj sa vekom, máš skvelú postavu. Ak tenisky, daj niečo cool, toto čo si dala je ako pre babku. Moja mama má 70 a neobula by si to, pretože by povedala, že to je pre staré ženy.

mischy00
17. mar 2025

A to ze máš po 45- tke neznamená ze nemôžeš byt cool.Ja nám zachvilu 43 a teda určite sa nemám v pláne obliekať ako dôchodkyňa najbližších 20 rokov. (nepíšem o autorke).Moja dcéra by ťa dala hneď do pozoru 😁tá je iny módny kritik

Strana
z2