icon

Farebné kombinácie k nemoderným šatám

17. mar 2025

Viem, že nemoderné. To neriešim už 😔. Ale aká farba topánok, svetrík, sako, kabátik k tomu? Som zvyknutá vždy na čiernu. Mám po 45. Je mi ľúto ich dať preč.

Strana
z2
nyusika
17. mar 2025

no ja som kategoria 50+ a rozhodne sa teda neobliekam ako pani zlata

levantinka
17. mar 2025

Saty su krasne, ja milujem fialovu a vobec sa neboj skombinovat ju s inymi farbami. Ja som do mojej 30 chodila viac menej stale len v ciernom uz od puberty a potom som to zmenila. Teraz chodim v mojich oblubenych farbach von stale a citim sa skvele. Ja osobne nosim casto fialovu s tyrkysovu, modru alebo mentolovu. Milujem to.

Nikdy sa neboj nic nosit, alebo zit v tom ze co si pomyslia ini ludia. Bud sama sebou 💜

autor
17. mar 2025

@levantinka dakujem

autor
17. mar 2025

Ja som vždy nosila k šatám len lodičky, sandále alebo nejaké elegantnejšie jemné topánky. Nikdy ma nenapadlo tenisky 🙂. Vravím...stará škola 😂. A nejako o módu som sa nezaujímala veľmi.

autor
17. mar 2025

@levantinka presne. Čierna a biela boli moje naj. Ale čím som staršia, tým viac sa chcem čiernej vyhnúť, ale chcem pôsobiť stále decentne,nie bláznivo. Moje farby sú modrá, tyrkysová, zelená, fialová, šedá, bordová. Všetko tmavé, sýte odtiene.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
17. mar 2025

Pastelové, prírodné zemité odtiene mi vôbec nesedia.

janickacrazy
17. mar 2025

Ja by som si dala červené sako k tomu, ja mám rada farby a som tiež 45+. Alebo aj tá žltá sa mi páči.

autor
17. mar 2025

@katulkagajdos toto na foto sa mi absolútne nepáči

autor
17. mar 2025

@janickacrazy áno, veľa robí aj "typ osobnosti". Ja som skôr introvert a mám rada decentnosť. Asi vo všetkom 🙂

autor
17. mar 2025

Ďakujem žienky zlaté za rady. Niekedy mám pocit, že som sa "zasekla". Asi áno, ale je pravda aj, že mám problém sa otvoriť mnohým veciam, vrátane módy. Asi som taký "spiatočník" 🤣v tomto

mischy00
17. mar 2025

Neboj, ešte máš hoooodne casu aby si sa musela obliekať ako teta Betka z daňového 😁

autor
17. mar 2025

@lius ďakujem.

autor
17. mar 2025

@nyusika ok, k šatám asi nie. Ale nosím ich na výlety

mameha7
17. mar 2025
janickacrazy
17. mar 2025

@mameha7 super fotky, milujem fialovú 💜

margotka17
21. mar 2025

Veď šaty sú pekné, máš super postavu, už len doladiť doplnky a môžeš ísť do práce či na ☕. Kľudne koženku a biele tramky na platforme či tieto lodičky.

Strana
z2