icon

Hodia sa tenisky do práce?

24. jan 2025

Hodia sa tieto tenisky do práce?

Hodia sa tenisky do práce?
Strana
z2
janica_
24. jan 2025

Ak mas v pracovnej naplni ako hlavnu cinnost udrziavanie cistoty na pracovisku tak urcite

autor
24. jan 2025

@janica_ Do kancelárie k pc by som ich mala. Miesto papúč.

zuzidr
24. jan 2025

a potrebuješ utierať dlážku či akože prečo ťa napadlo ich nosiť?

pribinak
24. jan 2025

Ak chceš mat novú pracovnú pozíciu ako leštic podláh tak určite 😁😁

autor
24. jan 2025

@zuzidr Akurat si hladam na nete papuce do prace a tieto tenisky na mna vyskocili. A padli mi do oka. Len neviem ci nebudu na mna divne kolegyne pozerat. Tak preto sa pytam na nazor tu.

ivik4
24. jan 2025

Budu pozerat divne, kazdy by divne pozeral
Klasicke papuce nemozes ked uz ?

januska12323
24. jan 2025

Ja že sranda a ty to myslíš vážne? Však to sú normálne tenisky s divným navlekom.

autor
24. jan 2025

@januska12323 Ja viem. Ale prave s tym navlekom vyzeraju za mna top. Nie su bezne. Ale take vynimocne. Len zase nechcem v praci posobit az prilis nevsedne.

elenka.k
24. jan 2025

nie nehodia sa a ešte do kancelárie?
Najprv som to tak pochopila, že tam ideš upratovať - v tom prípade áno, som myslela, že si si chcela uľahčiť čistenie dlážky .....

muchotrafka298
24. jan 2025

Pre upratovacku ako stvorene. Toto nie je na nosenie, to je na utieranie podlah. Je tam navlek. A NEHODIA sa do kancelarie.

janulka1802
24. jan 2025

Nie, sú strašné.

really8
24. jan 2025

Strasne primitivny pokus o trolling

januska12323
24. jan 2025

Výnimočne 😁 to teda áno

zuzidr
24. jan 2025

tak bu´d chceš papuče,alebo tenisky... moje kolegyne ked už sa prezúvajú tak do koženných ortopedických šlapiek, ja mám väčšinou čižmy, prípadne lodičky alebo mokasíny, alebo by som zvolila elegantniejšie tenisky koženné...toto sa do konacelárie ani niekde inde rozhodne nehodí, pokiaľ nie si upratovačka

tykat
24. jan 2025

moja kolegyna chodila v tomto, nic by mi na tom nevadilo ale WC sme mali na chodbe budovy a ked som si predstavila co vsetko si na nich doniesla ked isla tam a späť tak 😖

tykat
24. jan 2025

A ked lepsie pozeram, nie su to len upratovacie navleky na tenisky?

zuzidr
24. jan 2025

@tykat áno sú to návleky na obyč teniskách....takže nechápem otázke, či sa jej páčia tenisky konkrétne alebo tie nálveky ktoré môže dať na akékoľvek iné tenisky

januska12323
24. jan 2025

@tykat tie sú krásne

tykat
24. jan 2025

@zuzidr hej teraz som docitala

13uzivatelka11
24. jan 2025

@zuzidr celá táto diskusia je len nepodarený vtip, takže otázke chápať ani nemáš ako 🙂

prunee
24. jan 2025

Bud si troll alebo blb alebo kombinacia oboch. Na obrazku su obycajne tenisky, a tie navleky su snad kazdemu jasne...

tykat
24. jan 2025

@januska12323 jasne na doma super, ale do kancelarskej budovy kde sa v priestoroch premelie x ludi je to za mna fuj

diewcatqoo
24. jan 2025

Ach, kde su tie doby, ked aj trollovia zakladali neprvoplanove temy 🙄

katkaseiner
24. jan 2025

@tykat uf toto som mala ja na doma, ale ved aj doma sa na to ponalepuje vselijaky prach, chlpy, vlasy... nieto este v office... no uz teraz si to neviem ani len na doma predstavit (mame psa takze aj chlpy, hoci vysavame) nieto este v office, kde som teda dlazky nevidela umyte uz davno

1natasa1
24. jan 2025

Ja verím tomu, že sa to nepýtaš vážne.

zobaka
24. jan 2025

potom si pytaj priplatok za upratovanie budovy🤣

petracandle
24. jan 2025

To vážne niekto uveril tomuto trollovi? 😃

abbey1
24. jan 2025

Môžeš mať rovno kumulivanú funkciu s upratovačkou.

baboobchod
24. jan 2025

Určite sa hodia, s tou špičkou môžeš aj šéfinka pod stolom poštekliť 😂

mimikarol
24. jan 2025

Tie sa hodia jedine tak do koša

Strana
z2