Hodia sa tenisky do práce?
Hodia sa tieto tenisky do práce?

@janica_ Do kancelárie k pc by som ich mala. Miesto papúč.
a potrebuješ utierať dlážku či akože prečo ťa napadlo ich nosiť?
Ak chceš mat novú pracovnú pozíciu ako leštic podláh tak určite 😁😁
@zuzidr Akurat si hladam na nete papuce do prace a tieto tenisky na mna vyskocili. A padli mi do oka. Len neviem ci nebudu na mna divne kolegyne pozerat. Tak preto sa pytam na nazor tu.
Budu pozerat divne, kazdy by divne pozeral
Klasicke papuce nemozes ked uz ?
Ja že sranda a ty to myslíš vážne? Však to sú normálne tenisky s divným navlekom.
@januska12323 Ja viem. Ale prave s tym navlekom vyzeraju za mna top. Nie su bezne. Ale take vynimocne. Len zase nechcem v praci posobit az prilis nevsedne.
nie nehodia sa a ešte do kancelárie?
Najprv som to tak pochopila, že tam ideš upratovať - v tom prípade áno, som myslela, že si si chcela uľahčiť čistenie dlážky .....
Pre upratovacku ako stvorene. Toto nie je na nosenie, to je na utieranie podlah. Je tam navlek. A NEHODIA sa do kancelarie.
Nie, sú strašné.
Strasne primitivny pokus o trolling
Výnimočne 😁 to teda áno
tak bu´d chceš papuče,alebo tenisky... moje kolegyne ked už sa prezúvajú tak do koženných ortopedických šlapiek, ja mám väčšinou čižmy, prípadne lodičky alebo mokasíny, alebo by som zvolila elegantniejšie tenisky koženné...toto sa do konacelárie ani niekde inde rozhodne nehodí, pokiaľ nie si upratovačka
A ked lepsie pozeram, nie su to len upratovacie navleky na tenisky?
@tykat tie sú krásne
@zuzidr celá táto diskusia je len nepodarený vtip, takže otázke chápať ani nemáš ako 🙂
Bud si troll alebo blb alebo kombinacia oboch. Na obrazku su obycajne tenisky, a tie navleky su snad kazdemu jasne...
@januska12323 jasne na doma super, ale do kancelarskej budovy kde sa v priestoroch premelie x ludi je to za mna fuj
Ach, kde su tie doby, ked aj trollovia zakladali neprvoplanove temy 🙄
@tykat uf toto som mala ja na doma, ale ved aj doma sa na to ponalepuje vselijaky prach, chlpy, vlasy... nieto este v office... no uz teraz si to neviem ani len na doma predstavit (mame psa takze aj chlpy, hoci vysavame) nieto este v office, kde som teda dlazky nevidela umyte uz davno
Ja verím tomu, že sa to nepýtaš vážne.
potom si pytaj priplatok za upratovanie budovy🤣
To vážne niekto uveril tomuto trollovi? 😃
Môžeš mať rovno kumulivanú funkciu s upratovačkou.
Určite sa hodia, s tou špičkou môžeš aj šéfinka pod stolom poštekliť 😂
Tie sa hodia jedine tak do koša

Ak mas v pracovnej naplni ako hlavnu cinnost udrziavanie cistoty na pracovisku tak urcite