Je bezpečné kúpiť bundu zo second handu?
Kupili by ste bundu zo sekaca,nemôžu v tom byt roztoče a iná zver?
@anonym_autor co tam po roztococh a inej zveri, my sme nasli v bunde zo sekaca dvacku vo vrecku. Potesila. 😅
@viestta super tak.twda začneme nakupovať
Keby si vedela ako vyzerá oblečenie v sklade v takej zare ... a to nehovorím o tom, kde sa bunda za 80e zo zary vyrába. Akože nekupujem len slow fashion, nakupujem v zare atď, ale nebála by som sa ani bundy zo sekaca
Robila som niekedy pre gate. Keby si videla to smradlave zaplesnene oblecenie co prisli v kontajnery...
Tie cinske ci bangladesske sklady su ovela horsie ako sekace, kde sa to dezinfikuje.
Ja bežne kupujem oblečenie zo sekáča. Nájdem tam rôzne zaujímavé luxusné značky, kúsky a páči sa mi, že nikoho nestretnem s rovnakým oblečením.Nikdy som nemala odtiaľ ani len vyrážku a to majú deti aj ja citlivú pokozku. Mne sa skôr hnusí kupovať veci z Pepca, Sinsay, KiK, Gate a podobných obchodov alebo objednávať oblečenie čo Sheinu, Aliexpressu.
@alickapusinka Ahoj, zaujala ma info o pokutach. Charity shopy teda nespadaju medzi second handy? Oni vykladaju veci hned na vesiak, ked im niekto prinesie a rovno predavaju.
@anonym_221838 charity shop nie je úplne secondhand myslím si že nie ja viem čo to je prídeš vezmeš si čo sa TI páči lebo secondhandy nemôžu odkupovať oblečenie.Je tam nejaky rozdiel.A preto je taka vysoka pokuta aby to odstrašilo majiteľov sekačov odkupovať.Odkupovať by bolo jednoduchšie bez odpadu ale žiaľ by sa nedalo dať do nakladov kedže nemám faktúru s centralneho skladu a len centralny sklad mi môže dať certifikat o čistení tovaru.Toto je pre hygienu ako biblia pre katolíkov.
@anonym_autor co tam po roztococh a inej zveri, my sme nasli v bunde zo sekaca dvacku vo vrecku. Potesila. 😅
@viestta 👍
A ja mám aj vysačkovy nový tovar
@viestta som zvedava co ste nasli.
@anonym_autor nekúpila by som zo sekáča nič, fuj
@anonym_1eadac to čo vysereš je fuj
Mozu ake to mozu byt aj v obchode.
Roztoce su vsade.
@anonym_1eadac to čo vysereš je fuj
@alickapusinka inteligentná žena si 😄 doma musia mať z teba radosť
@alickapusinka inteligentná žena si 😄 doma musia mať z teba radosť
@anonym_1eadac hej maju a ešte že aku keby debilita a sprostosť kvitla tak si sama ruža.Celý rok kvitnuca.
@anonym_1eadac hej maju a ešte že aku keby debilita a sprostosť kvitla tak si sama ruža.Celý rok kvitnuca.
@alickapusinka neveim čo ta tak pobúrilo. Ale vidím len tvoju inteligenciu, no teda skôr ju postrádam 😄
@anonym_5a4477 robí mi to.kamoska ano v Senci majú triedenie ale nedezinfikuju na 100percent....nasla v mech párkrát aj potkana ci iné havede
@anonym_autor prosím ťa, veď tie veci smrdia tou dezinfekciou až na ulicu. To, že to ona nevidí, neznamená, že to nerobia. Nevidela som ešte sekáč, ktorý by nebol skôr cítiť tým prípravkom ako vidieť.
@alickapusinka pekne sa tu prezentuješ.