icon

Je oblečenie a obuv z second handu poškodené?

11. dec 2024

Dobrý deň nájde sa tam aj také oblečenie ktoré je poškodené?

A čo topánky, v akom sú stave? Boli použité?

Chcela by som tam ísť prvýkrát ale bojím a že si niečo kúpim a bude to mať poškodenia.

Aký máte názor na topánky, keďže boli už použité.

Ďakujem za všetky vaše odpovede

viestta
11. dec 2024

Vsetko moze byt poskodene, treba dobre pozriet co kupujes. A topanky by som v sekaci nekupovala. Kazdy si topanky "vysmatle" po svojom, nosene topanky uz vysmatlal povodny majitel, teda nic pre mna.

hellokittyyy
11. dec 2024

ja som tam nenasla este nic poskodene ja tam chodim pre vintage oblecenie a ved ak sa ti stav niecoho nezda tak si to nekupis proste a topanky som si kupila raz ked som mala ist na oslavu a nechcela som si kupovat extremne drahe lebo by som ich inde nenosila a za 7 eur som tam nasla opatky ktore boli normalne ako nove viacmenej

kavasmliekom
11. dec 2024

Áno, zvyknú byť veci poškodené, tj. Chýbajú gombíky, treba zašiť v rozkroku, futro na kabáte predraté, žmolky na svetroch atď... Topánky tiež už majú niečo za sebou. Ale nájdu sa tam aj kúsky, ktoré ti budú iní obdivovať. Ja rada nakupujem v sekáčoch. Alebo vlastne rada som nakupovala, teraz už nemám možnosť a nechce sa mi cestovať kvôli tomu 🙂

kiwi3
11. dec 2024

ved ti to nikto nestrci do tasky, ze zaplat. normalne si to pozries, ci to ma poskodenia, v akom to je stave atd, nie?

alickapusinka
11. dec 2024

Predtým než vyložim tovar do obchodu tak najprv všetko preberiem z dôvodu že kúpujem mix netriedene ale ja všetko zrecyklujem takže ja poškodene nepredavam.Ale sú hlavne tie veľke kde maju mega kg tovaru obrovske priestorí tam sa najdu hlavne kde chcu rýchlo zarobiť tie veľke sekáče.Ale ak prídeš na klasicku predajňu tak tam sa nenajdu lebo ked chcem všetko predať musim dať aj opraviť.Aby sa to predalo.Lebo potom mám odpad a v tom peniaze.

masandra
11. dec 2024

Mne osobne sa nestalo, že by bolo niečo poškodené, možno dva krát nrjaka mala dierka alebo čo, ale inak nič a to chodievam často.

vanilkovazmrzka
11. dec 2024

Musis tam ist a pozriet sa.

marca12
11. dec 2024

Topanky nekupujem v sekaci ani z druhej ruky. Na to som hakliva. Ale oblecenie tam vies najst aj nove,aj obnosene. Vyslovene poskodene som este nevidela. Ked skusas,tak si vsimnes,ci sedi,ci tam nie je niekde dierka a podobne

petamich
11. dec 2024

V prvom rade je to second-hand, vacsina oblecenia, topanok a doplnkov pouzivana bola (ak teda nemaju outlet sekciu, resp. niekto posunul nenosene). Mne sa este nestalo, ze by som kupila nieco poskodene, vacsinou ten tovar kontroluju. Topanky v second-hande nekupujem, ako pise @viestta

abbey1
11. dec 2024

Snad máš oči. Tovar si vieš pozrieť, vyskúšať. Nájdeš tam odpad a aj vyslovene top kúsky úplne nové. Treba pozrieť.

lucia13022023
11. dec 2024

Aj v Zare môžeš mať poškodené veci
A k otázke o použitých topánkach, nie, nedala by som si také topánky.

madeincssr
11. dec 2024

Nicoho sa neboj. Sekace su dobrodruzstvo! Niekedy najdes aj uplne nove veci (s visackami), alebo takmer nepouzivane. Niekedy najdes zachovale kusky renomovanych znaciek. Niekedy najdes aj extremne zachovalu (resp. nenosenu) obuv - ale tej malo. Jasne ze kopu veci je tam obnosenych, zazmolkovanych, kde-tu poskodenych. V niektorom nenajdes nic (nevadi), v inom aj 3-4 "poklady". Z pomeru hodnota/cena mozes byt niekedy nielen prekvapena, ale priam nadsena. A ked sa doma nejake poskodenie aj najde, bud si opravis, alebo bude "do zahrady" a pod. Pri tej cene sa svet nezruti.

mandzula
11. dec 2024

X rokov dozadu, ked si tam moj ex kupil rifle, oprala som ich, obliekol si ich do prace a ako si cupol, roztrhli sa a potom sa na nom doslova rozpadli na prach. Evidentne boli prestate.
V sekacoch nakupujem rada, treba si vec poriadne prezriet a brat ju podla stavu. Obuv by som nekupila, kedze sa vacsinou neda prat plus ju potrebujem mat "vychodenu" podla seba.

viestta
11. dec 2024

@madeincssr ja som pred rokmi nasla vo vrecku bundy 10-librovku, kamos balik prezervativov v neviem com. Taky nakup sa oplati 😀

stanulienkat
11. dec 2024

Troll

madeincssr
11. dec 2024

@stanulienkat ale pokecat si ostatni mozeme 🙃. Tolko trollov, to tu bude asi ich chovna stanica.

autor
11. dec 2024

@madeincssr Ďakujem 🥰

rozculena
11. dec 2024

nikdy som nenašla v sekáči nič poškodené alebo roztrhané alebo žmolkové.Ja tam kupujem málo,lebo málokedy sa mi niečo páči alebo to je nevhodné na moju postavu....Ale väčšinou kúpim nenosené veci úplne nové,prípadne,ak sú nosené,tak to na nich absolútne nie je vidieť.
Nosené boty by som nekúpila a aj tak sa mi ani jedny ešte nepáčili...

saxana000
11. dec 2024

Uz sekace nevymetam lebo mam tak skombinovany satnik nesmrtelnou klasikiu ze si dokupujem iba nohavicjy a ponozky.ale codila som tam minuly rok ku koncu tehotenstva lebo ozaj som nemienila dat 40eur v h&m za tehotenske rifle predlzene svetre a elegantne saty na velke brusko som tam vyhrabala po 2-3e ale musela som fakt hladat lebo boli tam veci aj zmolkove aj znicene.mam zo sekacu uz par rokov krasne talianske zamatove saty a raz som tam nasla saty pre dceru ked mala asi 3-4 roky z ktorych kazdy odpadaval tiez nejaka talianska moda..ak.mas stastie podari sa aj pekny kusok. .topanky by som tam nekupila..

ariannazara
11. dec 2024

Môj najnovsi ulovok😂 takyyy svetrík perfektný. Milujem sekace 😍

livuska124
12. dec 2024

@ariannazara minule som v sekáči kúpila 4 lelosi legín, dokopy ma vyšli okolo 10€, všetky vyzerajú ako nové, v top stave... občas sa podarí super výhodný úlovok 😀

lanstouran
14. dec 2024

Tak ja pozerám tie veci a skôr mi záleží na Tom aby neboli nejak vitahane skôr ako nové a kúpila som si tam úplne nové letné topánky kde chodím ja je to na váhu a ešte plus zľavový kupón kto kupuje často tak sa to viplati nekupujem zas všetko skôr len to čo potrebujem

dismonika
20. dec 2024

Kamoška chodí do second handu a vždy nájde super kúsky. Vie kedy chodiť a má čas sa vo veciach hrabať. Mňa toto nebaví. Asi pred pol rokom som išla s deťmi a manželom do second handu tiež, lebo som dcére potrebovala kúpiť viacero nohavíc do školy a začali sme ich skúšať. Hneď pri prvých alebo druhých sa nám po ich oblečení nezdala taká guča, ako je vrecko. Dcéra siahla do vrecka a našla tam osoplenú krvavú vreckovku. Viac nám nebolo treba. Asi tak kontrolujú tie veci...