Je útlá menšia postava výhoda alebo nevýhoda?
Ahojte, zaujimalo by ma, vy zeny, ktore mate utlu alebo dievcensku postavu, resp, menej zensku, ako sa vnimate v konkurencii inych? je to pre va vyhoda ci skor nevyhoda? utlesie mylim tak zhruba do velkosti 36 .. pripadne hore menej ako B
@anonym_autor v akej konkurencii? Nosím veľkosť 34 - vyšportovaná postava, prsia takmer žiadne (malé B). Nevnímam iné ženy však ako konkurenciu, veľakrát skôr ako inšpiráciu, viem, že každá máme v sebe niečo iné, čím dokážeme zaujať. Ale seba vnímam so zdravým sebavedomím ako peknú a inteligentnú ženu - áno, mám aj nedostatky ale to dobré ich prevyšuje.
@anonym_autor na väčšie prsia sa väčšina mužov chce pozrieť ale zároveň väčšina by chcela mať "doma" menšie čiže nevýhoda to rozhodne nie je ak hovoríme o normálnych mužoch a ako bolo spomenuté, ide o to ako vnímaš seba, ak máš aspoň trochu zdravého sebavedomia tak je jedno ako vyzerá iná žena.
Ja som bola vždy útlej postavy, veľkosť 34, prsia žiadne... v minulosti som to vnímala viac, porovnávala som sa, necítila som sa dobre vo svojom tele, pripadala som si málo žensky, detsky... dnes mi to už nevadí, začala som cvičiť a postavu som vrámci možností vyformovala, nabrala do zadku, naučila som sa obliekať na svoj typ postavy a aj mať rada svoje telo 🙂
Čo ja poznám takých sebavedomejsich chalanov im sa presne také páči,chudunka,zadok malý a vrch to nieje až také podstatné 🙂
A keďže ja som skôr taka normál,tak sa nechytam😋
Ale to su takí ze 35+ a asi sa im to páči keď žena vyzerá dievcensky
No len aby to bolo presne, nehľadajú mladé ale v ich veku postavou mladej
Takže síce neviem koľko máš rokov
Ale je to plus u veľmi veľaaaa chlapov
Nevnímam iné ženy ako konkurenciu.
@anonym_autor a nie je to jedno? Normalny, zrely chlap pozera aj na povahu a vnutro zeny, nielen na vonkajsok.
myslím že čo sa týka chlapov je to veľmi individuálne… takže ak budeš mať záujem o toho jedného ktorého berú vyššie a obdarenejšie, tak 🤷♀️
Ja som nikdy utla nebola, a zavidim to tym zenam😂chcela by som sa obcas citit ako dievcatko princezna, nie ako mrochta
@anonym_autor kazdemu sa paci nieco ine. Ja som z utlej postavy prave vyrastla, dorastla som vekom z celkosti xs do velkosti s/m.
Ale pravdupovediac, cely zivot som dostavala spatnu vazbu hlavne od vacsich zien, ze som malo zenska a prilis stihla. Teda na sebavedomi mi to nepridalo.
Hlavne nepremarni roky zivota tym, ze budes chciet byt ina ako si. Uzivaj si svoju postavu a bud rada, ze ju mas taku aka je.
ak myslíš utlejsie že chudsie … tak áno, je to výhoda. Ale ja mám 175 cm a nosím 36 a útla by som si nepovedala. Úzka je pre mňa nízka a chudučka žena. No za mňa je pre mužov atraktívnejšie nemať nadváhu, byť skôr stihla … a komu sa páčia objemné ženy ok. Mne nie.
Ja sa vo svojej utlosti citim dobre a asi to zo mna citit, no nevnimam to ako nejaku vyhodu, pretoze viem, ze ak sa raz chlapovi paci plnsia postava, ja jeho typ proste nebudem. Neda sa teda hovorit o nejakej konkurencie, kedze som v inej kategorii.
Podla mna to ide vekom, čím je muž starší 35+ priťahujú ho plnšie ženy, nemyslím teraz veľkosť XL, ale take, ktoré majú aj prsia a nemajú 40 kil.
ja som spokojná nemenila by som ☺ mne sa postava nemeni od puberty.A nemusela by sa potom ani v prechode 😁
@anonym_autor Neriesim.
@anonym_autor V konkurencii iných? Koľko máš rokov, že sa porovnávaš s inými ženami?
Podla mna to ide vekom, čím je muž starší 35+ priťahujú ho plnšie ženy, nemyslím teraz veľkosť XL, ale take, ktoré majú aj prsia a nemajú 40 kil.
@anonym_d3ab81 Nesuhlasin, podla mna je to vec preferencii a vkusu. Mna tiez vekom nezacali pritahovat "statnejsi" muzi. Stale ma viacej pritahuju chude a utlejsie typy postav na muzoch a pochybujem, ze by sa to u mna kedykolvek zmenilo.
ak myslíš utlejsie že chudsie … tak áno, je to výhoda. Ale ja mám 175 cm a nosím 36 a útla by som si nepovedala. Úzka je pre mňa nízka a chudučka žena. No za mňa je pre mužov atraktívnejšie nemať nadváhu, byť skôr stihla … a komu sa páčia objemné ženy ok. Mne nie.
@anonym_5afe2b Ja mám takmer ako ty výšku, veľkosť 36 a väčšinou mi hovoria, že som subtílna. Asi je to typom postavy.
@anonym_autor ja som na opačnej strane spektra. Som obrovská. Tiež to nie je také ženské ako ženy z časopisov, nehovoriac o tom, že mám problém nájsť oblečenie v obchode.
A mám muža, 4 deti a som milovaná a spokojná. To že nie si ako priemer neznamená, že sa nikomu páčiť nebudeš, alebo, že nebudeš milovaná.
Výhoda, výhoda, výhoda. Cítim sa žensky a milujem ten pocit sa schúliť môjmu mužovi do náručia. Mám pred 50 a drobná postava uberá roky, ver mi.
Juuj, už sú to roky, keď som mala utlu postavu.. po troch detoch sa mi už nepodarilo k nej vrátiť 😂 ale nikdy som ju nepovažovala za nevýhodu.. ako mladšiu ma brali vtedy aj teraz keď mám kg viac, asi to nesúvisí s mojou postavou.. (snáď ale ani povahou, nikdy som nemala poblaznenu povahu tínedžera)
Keď som mala tak 20-25 tak som bežne nosila XS, nakupovala aj v detskom, lebo za mojich čias male čísla neboli tak dostupné.. nikdy som nemala núdzu o nápadníkov..
aj keď je pravda, že ako zrelú ženu ma napadlo ako mohlo niektorých mojich priateľov priťahovať, že som pôsobila o dosť mladšie ako reálne, ale to už je asi moja paranoja zo všetkých true krime ktoré rada počúvam a nič to nedokazuje, každý má iné preferencie a je to normálne..
Nemyslím teda, že je to nevýhoda.. treba sa mať rada taká aká si, nehladat na sebe chyby ale obľúbiť si svoje telo nech je akékoľvek.. ako vravím mojej dcére - s nikým iným nebudeš navždy ako sama so sebou, preto sa musis mať hlavne sama seba rada..
@anonym_d3ab81 Nesuhlasin, podla mna je to vec preferencii a vkusu. Mna tiez vekom nezacali pritahovat "statnejsi" muzi. Stale ma viacej pritahuju chude a utlejsie typy postav na muzoch a pochybujem, ze by sa to u mna kedykolvek zmenilo.
@oceanahory ja mám minimálne taku spätnú väzbu od muzov v mojom okoli, aj manzel mal predo mnou 40 kilove modelky a vraví, že nechape, že ho tak stále priťahujem, že som mu zmenila vkus, teraz som išla trochu hore s vahou, lebo mám autoimunitne ochorenie v relapse a telo v núdzovom rezime ukladá všetko, ale zvykla som si vahu držať 61-63 kil pri 170 cm. Stále vidim, že aj po tých rokoch ho priťahujem, ale som celkom taká proporcialna postava, relatívne chudé brucho a zadok nie je velky, nohy dlhé, tak sa to strati. A stále je o mna záujem, ze mi chodia v praci pozvania na kavu, tak mužovi doma vtipkujem, že ešte by som sa minula. A čo sa týka môjho vkusu, mala som vzdy svalnatých mužov, ktori cvičili, ale tiež mi na mužovi nevadi, že pribral, zase nie je tucny, že by mal pivné brucho, ale stále ma pritahuje. Mne sa chudí chlapi nepáčia. Mám kolegu, čo sa pre do mnou stále prezlieka😀 vrch má nabity akoby sypal, ale pavúčie dlhé nohy a to je pre mna vyslovene asexualne. Ja mám na mužoch rada chrbat a prsia (nemyslím teraz prsia z gynekomastie, ale keď je prsný sval nafuknuty z cvicenia) a take kuracie hrudníky 14 rocnych chlapcov sú pre mne neatraktívne.. na druhej strane, 100 ludi a 100 chuti, je dobre, že kazdemu sa paci niečo ine, aspoň si každý má sancu najst partnera
Moja naj kamoška je takáto maličká a teda, za mňa to má neskutočne veľa nevýhod v tomto mužskom svete.
Tak je rozdiel byt subtilna a subtilna.
Ak je je to take, ze ta zena posobi andolescentne az "nedovyvinuto", tak tam atraktivitu a nejake vyhody nevidim. Mam kolegyne, ktore su take male, chude, proste posobia aj do tvare a celkovo na mna nezdravo...akoby im dlhodobo chybali nejake nutricie...no proste nedovyvinute.
Ak je to ale taka zenska proporcionalna utlost, len vzrast je trochu nizsi, tak tam ano.
Ale hladat vyhody v malom vzraste je kravina.
Idealna vyska zeny v strednej Europy je niekde medzi 165-175. Podla mna.
A aj zeny v tejto vyske mozu mat velkost 36 a Acka.
@anonym_autor čo sa týka mužov, to vnímam ako výhodu, čo sa týka žien ako nevýhodu. Často do mňa rady rýpu.
@anonym_autor čo sa týka mužov, to vnímam ako výhodu, čo sa týka žien ako nevýhodu. Často do mňa rady rýpu.
@kristiii čistá závisť toto. Pritom v menopauze naberú váhu, do prs, do brucha, do zadku, nezapnú už cez prsia bežné oblečko, tak musia kupovať o 2 čísla väčšie a nevyzerá to dobre. Koľkokrát som sa stretla s tým, že im už tie prsiská zavadzajú a už ich nechcú práve tie, čo vyrypovali do štíhlych a vysmievali sa že kde máš prsia. Úplne od veci.
Štíhle a menšie ženy sú krajšie ako vysoké alebo pevné, takže tu sa o konkurencii ani baviť nemôžeme.

@anonym_autor Za mna je najdolezitejsie vyzarovanie, styl a osobnost. 😉 Poznam utle zeny, ktore vyzeraju k svetu a poznam "vacsie" damy, ktore svoje kila na zvys (nehovorim o obezite!) vedia nosit so smrncom a vyzeraju famozne.