icon

Je vhodné mať červené šaty na svadbu?

5. jún 2025

Ahojte,
rozmyslam,ze si dam na svadbu cervene saty, aby som nemusela kupovat nove. Nevesta s tym nema problem,len som tu citala diskusie ,ze je to fau pax, zas nechcem,aby na mma kazdy cumel preto,ze neovladam bonton.
Tak ako to je? Cervene saty ano ci nie? Ci radšej zelene ci zlate? Vdaka za nazory

Strana
z2
jaass
5. jún 2025

Pekne saty 🙂 vzala by som ich 🙂

vkatush
5. jún 2025

Ja som to na mojej nejak neriešila a bolo by mi to jedno.
Akurát len jedna baba, ktorú som ani nepoznala (dva dni pred svadbou nám svedok vymenil partnerku 😅) prišla v takých, čo by sa aj v kabarete hanbili obliecť. Cicky von, rázporok na nohe po 🍑, vyzeralo to ako satén, takže skôr by som si to dala do spálne na zvádzanie a nie na svadbu 😂

Tak tam si možno aj nejaká babka povedala, že tá musela spať so ženíchom, ak na to verí 😂

mdse
5. jún 2025

Sú pekné a ja by som si ich dala.

mantilka
5. jún 2025

😅 milenka v červenom.....trochu prehnané.

elenka74
5. jún 2025

Mne keby nevesta prikazovala, akej farby môžu byť moje šaty, nejdem na svadbu. Ako chápem, keď má niekto príliš krátke šaty alebo obrovský výstrih, ale farba, to je už prehnané.

danica2711
5. jún 2025

šaty sú krásne, nie je to žiadna krikľavá červená, ktorá by na seba príliš strhávala pozornosť, rozhodne si ich obleč a dobre sa bav

darovanie
5. jún 2025

Sú v niektorých regiónoch tradície, že popolnoci si nevesta prezlieka červené šaty, takže možno aj tam vzniklo toto pravidlo, že červené nie. Inak v pekných elegantných červených šatách na svadbu problém nevidím. U mňa mali červené šaty 3 kamošky (každá iné) a aj mužova mamka. Ja som hosťom nekázala, čo si majú obliecť. Ale vedeli aké budú priestory, štýl svadby a ja, takže som ani nemusela😉

wikira
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2