Je vhodné mať červené šaty na svadbu?
Ahojte,
rozmyslam,ze si dam na svadbu cervene saty, aby som nemusela kupovat nove. Nevesta s tym nema problem,len som tu citala diskusie ,ze je to fau pax, zas nechcem,aby na mma kazdy cumel preto,ze neovladam bonton.
Tak ako to je? Cervene saty ano ci nie? Ci radšej zelene ci zlate? Vdaka za nazory
Ja som to na mojej nejak neriešila a bolo by mi to jedno.
Akurát len jedna baba, ktorú som ani nepoznala (dva dni pred svadbou nám svedok vymenil partnerku 😅) prišla v takých, čo by sa aj v kabarete hanbili obliecť. Cicky von, rázporok na nohe po 🍑, vyzeralo to ako satén, takže skôr by som si to dala do spálne na zvádzanie a nie na svadbu 😂
Tak tam si možno aj nejaká babka povedala, že tá musela spať so ženíchom, ak na to verí 😂
Sú pekné a ja by som si ich dala.
😅 milenka v červenom.....trochu prehnané.
Mne keby nevesta prikazovala, akej farby môžu byť moje šaty, nejdem na svadbu. Ako chápem, keď má niekto príliš krátke šaty alebo obrovský výstrih, ale farba, to je už prehnané.
šaty sú krásne, nie je to žiadna krikľavá červená, ktorá by na seba príliš strhávala pozornosť, rozhodne si ich obleč a dobre sa bav
Sú v niektorých regiónoch tradície, že popolnoci si nevesta prezlieka červené šaty, takže možno aj tam vzniklo toto pravidlo, že červené nie. Inak v pekných elegantných červených šatách na svadbu problém nevidím. U mňa mali červené šaty 3 kamošky (každá iné) a aj mužova mamka. Ja som hosťom nekázala, čo si majú obliecť. Ale vedeli aké budú priestory, štýl svadby a ja, takže som ani nemusela😉

Pekne saty 🙂 vzala by som ich 🙂