icon

Je výmena gumičiek na detských teniskách bezpečná?

melissa_19
16. júl 2025

Ahojte kúpili sme tenisky pre babatko ale miesto šnúrok su tam gumicky ktoré nám nedovolia povoliť tenisky toľko koľko potrebujeme na obutie… rozmýšľala som keby odstrihnem tie gumicky a dám tam snurky nemá s tým niekto skúsenosť? Nechcem zbytočne pokaziť tenisky :/

Je výmena gumičiek na detských teniskách bezpečná?
Strana
z2
pribinak
16. júl 2025

Toto by som na nohu 6 mesačnému bábätku nedávala ….

danica2711
16. júl 2025

@melissa_19 polročnému bábätku na nohy takéto kopýtka? A načo? Dúfam, že nie len preto, že sú Nike

janetinka27
16. júl 2025

@melissa_19 ahoj,mas to na okrasu do kocika? Potom tam mozes dat snurky, ak sa ti gumicky nepacia.tie gumicky su tam zrejme pre jednoduchsie obutie.neviem kolko stali, skor by som si davala pozor na to, aby som neznicila nozicku a nie topanku

janetinka27
16. júl 2025

@melissa_19 inak nase ma 11m a topanky nikdy nemalo,doma beha po maksom koberci a vonku este nekraca,je v sportaku

anjelicek26
16. júl 2025

Na co chces 6 mesacne dietatko obuvat? Toto si zle kupila, vrat to...

anonym_65d758
16. júl 2025

Po tvojej téme o pridávaní pudingu do mlieka ďalší skvost

letfenixa
16. júl 2025

Súhlasím, v 6.mesiacoch je najvyšší čas dieťa zvykať na značkové tenisky. Ja som to zanedbala, syn má 9 rokov a vôbec netuší nič o značkových teniskach, no zanedbané dieťa.

melissa_19
autor
16. júl 2025
@janetinka27

@melissa_19 inak nase ma 11m a topanky nikdy nemalo,doma beha po maksom koberci a vonku este nekraca,je v sportaku

@janetinka27 je to len do kočíka… skôr keď sa niekam ide.. mala doma topánky nemá a keď ideme na prechádzku ma capacky alebo nič

melissa_19
autor
16. júl 2025
@janetinka27

@melissa_19 ahoj,mas to na okrasu do kocika? Potom tam mozes dat snurky, ak sa ti gumicky nepacia.tie gumicky su tam zrejme pre jednoduchsie obutie.neviem kolko stali, skor by som si davala pozor na to, aby som neznicila nozicku a nie topanku

@janetinka27 ono áno nemusí mať ani vonku nič.. ale neviem mám takú averziu na holý chrbát hole nohy keď pofukuje nezakryté uška 😄

melissa_19
autor
16. júl 2025
@letfenixa

Súhlasím, v 6.mesiacoch je najvyšší čas dieťa zvykať na značkové tenisky. Ja som to zanedbala, syn má 9 rokov a vôbec netuší nič o značkových teniskach, no zanedbané dieťa.

@letfenixa ? Či ste si potrebovali uľaviť?

domka222
16. júl 2025

Šnúrky tam kľudne môžeš dať. Ale neviem,kde nájdeš zrovna také krátke,lebo keď prestrihneš dlhú, budeš ju musieť upraviť, aby sa dala navliecť.

melissa_19
autor
16. júl 2025
@domka222

Šnúrky tam kľudne môžeš dať. Ale neviem,kde nájdeš zrovna také krátke,lebo keď prestrihneš dlhú, budeš ju musieť upraviť, aby sa dala navliecť.

@domka222 škoda, asi ich nakoniec budem musieť vrátiť :/ pozerala som na krásu a nie užitočnosť nevadí, moja hlúposť

anavixy
16. júl 2025

Ked sa tam nezmesti nozicka tak ako su, tak to znamena, ze su male a nevhodne. Pol rocne dieta ma este prirodzene buclatu nozicku s vysokym priehlavkom, netrap ju stylovymi teniskami, na taku nozku patria capacky a aj tie treba vyberat na mieru.

olimuc
16. júl 2025

Sportove znacky maju aj capacky … tieto su na 7 cm nohu (perfektne pre medveda za 2€ zo sekaca) skor hladaj nieco take … my sme stale nejake dostali - vsetci plysaci obuti

pribinak
16. júl 2025

Prekonaj svoju averziu a nechaj jej hole nohy alwbo v ponožkách
To je to najviac čo pre jej nohy môžeš urobiť

miniminka
16. júl 2025

Gumičky môžeš podľa mňa vymeniť za šnúrky. Ale premýšľam, či proste topánka ako taká nie je úzka. Syn mal vysoký priehlavok ako dieťatko, topánky sa ťažko kupovali, ale dali sa, nepamätám si už značku. Dcére, keď mala asi 7-8 rokov, som raz z netu objednala tenisky, lebo sa jej páčili. Tiež boli s gumičkami, vymenili sme za šnúrky, nepomohlo, teniska bola proste úzka.

miniminka
16. júl 2025
@miniminka

Gumičky môžeš podľa mňa vymeniť za šnúrky. Ale premýšľam, či proste topánka ako taká nie je úzka. Syn mal vysoký priehlavok ako dieťatko, topánky sa ťažko kupovali, ale dali sa, nepamätám si už značku. Dcére, keď mala asi 7-8 rokov, som raz z netu objednala tenisky, lebo sa jej páčili. Tiež boli s gumičkami, vymenili sme za šnúrky, nepomohlo, teniska bola proste úzka.

@miniminka už som si spomenula, kupovali sme pegres na prvé kroky

melissa_19
autor
16. júl 2025
@anavixy

Ked sa tam nezmesti nozicka tak ako su, tak to znamena, ze su male a nevhodne. Pol rocne dieta ma este prirodzene buclatu nozicku s vysokym priehlavkom, netrap ju stylovymi teniskami, na taku nozku patria capacky a aj tie treba vyberat na mieru.

@anavixy ďakujem za milú radu🫶🏽

melissa_19
autor
16. júl 2025

Ďakujem za rady 🫶🏽

lilope
16. júl 2025

@melissa_19 to môže mať obuté aj bez šnúrok keď v nich nechodí.

melissa_19
autor
16. júl 2025
@lilope

@melissa_19 to môže mať obuté aj bez šnúrok keď v nich nechodí.

@lilope nechodí, hovorím, že som to chcela skôr “výnimočne” ako “ozdobu” keď niekam pôjdeme poviem príklad k doktorke hej… pol hodinová záležitosť.. dokopy kým z nich vyrastie ich bude mať na nohe par krát..

lilope
16. júl 2025
@melissa_19

@lilope nechodí, hovorím, že som to chcela skôr “výnimočne” ako “ozdobu” keď niekam pôjdeme poviem príklad k doktorke hej… pol hodinová záležitosť.. dokopy kým z nich vyrastie ich bude mať na nohe par krát..

@melissa_19 ja tomu rozumiem. Dcéra mala krásne botasky s takouto gumičkou a kvôli nej ich nemohla obuť. Normálne som ju odstrihla, nedala žiadne šnúrky a normálne v nich chodila. Tie topánky s gumičkou sú nenormálne úzke, nechápem pre koho to vyrábajú.

melissa_19
autor
16. júl 2025
@lilope

@melissa_19 ja tomu rozumiem. Dcéra mala krásne botasky s takouto gumičkou a kvôli nej ich nemohla obuť. Normálne som ju odstrihla, nedala žiadne šnúrky a normálne v nich chodila. Tie topánky s gumičkou sú nenormálne úzke, nechápem pre koho to vyrábajú.

@lilope áno na dĺžku sú dobre aj na šírku v podstate ale tým že ma vyššiu klembičku tie gumicky bránia obutiu pretože to nepustí ďalej

dominikamacakova
16. júl 2025

Doktorka bude určite úplne nadšená keď tam prídeš s polročným dieťaťom v botaskách 🙈😅

janetinka27
16. júl 2025
@melissa_19

@janetinka27 je to len do kočíka… skôr keď sa niekam ide.. mala doma topánky nemá a keď ideme na prechádzku ma capacky alebo nič

@melissa_19 chapem, tie topanocky su mile, clovek chce babatku kupit vsetko pekne
Teraz je teplo, vonku moze mat hole nozicky a ked je chladnejsie, daj ponozky, su tiez vselijake pekne
Vo vanicke to aj tak velmi nevidno, babatko potrebuje najma pohodlie

melissa_19
autor
16. júl 2025
@dominikamacakova

Doktorka bude určite úplne nadšená keď tam prídeš s polročným dieťaťom v botaskách 🙈😅

@dominikamacakova povedala som príklad ja neviem prečo tu musia byt ženy ako ty a chytať sa všetkého len aby provokovali 😇 veď keď mas zlý deň daj si vaňu sprchu kávu neviem čo chceš.. a ukľudní sa inak ako nervačenim na internete ;)

andrejka1974
16. júl 2025

@melissa_19 pokiaľ dieťa nechodí žiadne topánky nepotrebuje stačia tenké capavky

senta_sofia
17. júl 2025

Vymenit mozes, ale snurky budes musiet dotahovat a roztahovat. Teraz na leto su podla mna zbytocne a na jesen bude mat v kociku uz nohy zakryte, resp. zacnes riesit nieco na chodenie.

melissa_19
autor
17. júl 2025
@senta_sofia

Vymenit mozes, ale snurky budes musiet dotahovat a roztahovat. Teraz na leto su podla mna zbytocne a na jesen bude mat v kociku uz nohy zakryte, resp. zacnes riesit nieco na chodenie.

@senta_sofia Áno v podstate mas pravdu.. hovorím že to skôr bola ako štýlovka a naletela som proste slm si nemohla pomôcť teraz sú na komode a začne na ne padať prach no vždy keď idem okolo sa na ne pozriem a kochám sa😂

princezna_bosorka
18. júl 2025
@melissa_19

@melissa_19 preco nemoze mat v kociku capacky? vymena snurok za gumicky nevadi, no ak dieta stanilne nechodi same, uskodis mu (tazke boty pretazia clenky a zarobis mu na problemy).

Strana
z2