icon

Kde kúpim kabelku Louis Vuitton pre manželku?

13. sep 2025

Ahojte. Manželka bude mať narodeniny a kedysi dávnejšie mi ukazovala túto kabelku (https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/products/alm...) - že sa jej páči. Neviete odkiaľ by sa dala objednať? Samozrejme novú a originál? Pripadne kde najbližšie od BA (asi Viedeň) je LV predajňa?

Strana
z2
kikadzi
13. sep 2025

@anonym_autor skúste nejakú “shopperku” majú na insta účty a vyhľadajú vám takéto kabelky značkové.
@anonym_autor

autor
13. sep 2025
@kikadzi

@anonym_autor skúste nejakú “shopperku” majú na insta účty a vyhľadajú vám takéto kabelky značkové.
@anonym_autor

@kikadzi ako ja ako laik zistím, že kabelka z instagramu nie je fejk? Máte niekto nejaký “overený” instagram?

stanzi
13. sep 2025

LV nedorucuje na Slovensko, takze jedine osobne kupit (ano, najblizsie je Vieden), alebo cez personal shopperku (pozri Myluxbazar na ig)

autor
13. sep 2025
@stanzi

LV nedorucuje na Slovensko, takze jedine osobne kupit (ano, najblizsie je Vieden), alebo cez personal shopperku (pozri Myluxbazar na ig)

A viem si niekde nejako zistiť, či ju majú skladom na predajni vo Viedni?
@stanzi

anonym_9f7b83
13. sep 2025

@anonym_autor fakt sa niekomu paci tato kabelka 🙄

stanzi
13. sep 2025

Ano, vies tam zavolat

anonym_c370d2
13. sep 2025
@anonym_9f7b83

@anonym_9f7b83 Ja by som ju kľudne brala. 😆

anonym_aec1ed
13. sep 2025

@anonym_autor šťastná žena, že má takého muža 😍

petracandle
13. sep 2025

@anonym_autor a vieš aj koľko stojí? 😉

ukgirls
13. sep 2025

tu mas aj s cenou ... ale 2x si zisti ci sa jej naozaj paci lebo je malicka https://de.louisvuitton.com/deu-de/produkte/alm...

anonym_52f8fb
13. sep 2025

@anonym_autor Zavolat do Viedne či ju vôbec majú, až potom ist pre ňu (v ten deň). LV nefunguje tak ze vždy všetko majú skladom na predaj, nato pozor aby si sa neprehnal. A ak nemáš čas, tak jedine cez personal shopperku (napr spomínaný myluxbazar) ale s maržou navyše- tusim +10%

muchotrafka298
13. sep 2025

Oslov MyLuxBazar na instagrame, oni zozenu cokolvek a zarucene original. Lebo taketo veci oni vedia zohnat, aj ked ty nevies. Lebo to nemusia vobec mat v danej predajni.

autor
13. sep 2025
@ukgirls

tu mas aj s cenou ... ale 2x si zisti ci sa jej naozaj paci lebo je malicka https://de.louisvuitton.com/deu-de/produkte/alm...

@ukgirls úprimne, čakal som viac😂

ukgirls
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nejde o cenu ..s tym si pocital ale o velkost ... do tejto moc neda a je skor na predvadzanie.. ak len listovala mohla sa jej pacit ale nevsimla si "nefunkcnost" ... daj jej ako darcek napriklad vylet do viedne a zajdite spolu do predajne nech si vyberie.. ja osobne online neznasam -musim chytit poskusat odhadnut velkost etc.. kedze si cakal viac za "usetrene" zajdite do hotela a spavte si aj pekny vecer spolocny ...

muchotrafka298
13. sep 2025

Ak chce aj tu retiazku s priveskami, tak si priprav dalsich par stoviek (retiazka a ta kvetina ruzova je klucenka). Lebo toto nie je sucast kabelky.

anonym_9fca7a
13. sep 2025

Nedavno som ju kupovala vo Viedni pre dceru, je mensia, das tam mensiu penazenku, kluce, ruz a vreckovky a este par drobnosti.

muchotrafka298
13. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor za pogumovane platno? To nie je kozena kabelka, kozene su detaily ako rukovate a spodna cast. Material je canvas, co u nich znamena pogumovane platno.

anonym_d8dab1
13. sep 2025
@anonym_9f7b83

@anonym_9f7b83 tiez sa zamyslam 🤔😅

ankare
13. sep 2025

Toto maličké stojí 1600€? 🫣

anonym_eaa062
13. sep 2025

mna skor zaujima odkial maju normálni ludia na Slovensku 1600€ na malu kabelku

ankare
13. sep 2025
@anonym_eaa062

mna skor zaujima odkial maju normálni ludia na Slovensku 1600€ na malu kabelku

@anonym_eaa062 Ja aj kebyže toľko na kabelku mám, určite by toľko za kabelku nedala, preboha. A, nie, nezávidím, len vidím zmysel života inde. 🤷 Fakt sa rutime do záhuby. 😔

anonym_eaa062
13. sep 2025
@ankare

@anonym_eaa062 Ja aj kebyže toľko na kabelku mám, určite by toľko za kabelku nedala, preboha. A, nie, nezávidím, len vidím zmysel života inde. 🤷 Fakt sa rutime do záhuby. 😔

@ankare podobne, aj keby na nu mam, radsej by som si zato ked uz kupila viac nejakych veci alebo nieco užitočnejšie ale 1600€ na kabelku mi pride moc, alebo len na predvádzanie ze mam lv 🤣

anonym_eaa062
13. sep 2025

ale ako manzel, wow … takeho by som brala, ze si tu ide este zistovat kde jej ju kupi 😀

ankare
13. sep 2025
@anonym_eaa062

ale ako manzel, wow … takeho by som brala, ze si tu ide este zistovat kde jej ju kupi 😀

@anonym_eaa062 Musí byť z nej riadne vymlety, keď ide minút toľko penazi za nepotrebny gýč. 🫣

anonym_eaa062
13. sep 2025
@ankare

@anonym_eaa062 Musí byť z nej riadne vymlety, keď ide minút toľko penazi za nepotrebny gýč. 🫣

@ankare ako vravim, len na ukazovanie sa, inak nepotrebné 🙂 hocijaká krasna kabelka sa da kupit aj za normalne peniaze

anonym_98862d
14. sep 2025

@anonym_autor ale vies co je na tom.blbe? Ze aj tak si vsetci budu mysliet ze je z turecka za par eur 😃

mirage
14. sep 2025
@anonym_98862d

@anonym_autor ale vies co je na tom.blbe? Ze aj tak si vsetci budu mysliet ze je z turecka za par eur 😃

@anonym_9f7b83
@ankare
no a predstavte si, ze niekto na nu ma, aj ju svojej zene kupi, dokonca aj drahsiu, ci auto, alebo investicny byt. Len tak, lebo chce, paci sa mu a ma na to. Trochu menej zavisti a viac nadhladu a uznania toho, ze nie sme vsetci rovnaki.
@anonym_eaa062 zo zvedavosti mi ukaz, co sa za "normalne" peniaze paci tebe..
@anonym_98862d zalezi na tom, s kym a ako zijes, moja kolegyna ,a vsetko fejky z Turecka, cize viem, ze to nie je prave. Ale dalsia znama he z ineho "okruhu" a ta ked ma znacku, viem, ze je to znacka.

anonym_98862d
14. sep 2025
@mirage

@anonym_9f7b83
@ankare
no a predstavte si, ze niekto na nu ma, aj ju svojej zene kupi, dokonca aj drahsiu, ci auto, alebo investicny byt. Len tak, lebo chce, paci sa mu a ma na to. Trochu menej zavisti a viac nadhladu a uznania toho, ze nie sme vsetci rovnaki.
@anonym_98862d zalezi na tom, s kym a ako zijes, moja kolegyna ,a vsetko fejky z Turecka, cize viem, ze to nie je prave. Ale dalsia znama he z ineho "okruhu" a ta ked ma znacku, viem, ze je to znacka.

@mirage tu tipujem, ze to bude jej prva original kabelka. Podla toho ako ju manzel zhana (cez kona, pyta sa ako zisti ci je original ..).

mirage
14. sep 2025
@ankare

Toto maličké stojí 1600€? 🫣

@ankare do zahuby sa rutime pre ine veci - boj o moc, zbrane, neznasanlivost.

tilly
14. sep 2025
@mirage

@anonym_9f7b83
@ankare

@mirage radšej to auto, alebo byt, alebo inú kabelku. Toto je strašne cigánske. Logo väčšie ako kabelka 🤢. Ja by som na autorovom mieste zobrala manželku na výlet do Viedne a nech si ju pozrie naživo a vyberie sama. Plus budú mať výlet.

Strana
z2