Kde kúpim kvalitné dámske pyžamo?
Zdravím vás dámy,
Obraciam sa na vás s otázkou, kde kupujete/objednávate dámske pyžamo.
Najlepšie krátky rukáv, kraťasy.
Prosím nie Lidl esmara a pod. Kľudne aj značkové.
Ďakujem
@anonym_autor pyzama maju fakt kdekolvek, od sinsay a pepco, cez h&m, c&a, reserved, f&f, lindex, slovenka,calzedonia az po palmers, triumph ci victorias secret. Vybrat si mozes od obycajnych jednofarebnych, cez disney motivy po sexy krajkove. V kazdom obchode s oblecenim mas aj oddelenie venovane pyzamam.
@sissy27 ďakujem za odpoveď, ale uprednostňujem internetový obchod a nepreferujem pepco sinsaj Tesco a pod.
Hľadám bavlnu. Zaujímajú ma aj vaše skúsenosti, kde sa látka nevyperie
@sissy27 ďakujem za odpoveď, ale uprednostňujem internetový obchod a nepreferujem pepco sinsaj Tesco a pod.
Hľadám bavlnu. Zaujímajú ma aj vaše skúsenosti, kde sa látka nevyperie
@anonym_autor normalne neverim, ze v dnesnej dobe sa niekto pyta na internetovy obchod 😅
Kazde jedno z vyssie menovanych ma eshop, okrem f&f. Zlozenie si vies pozriet pri kazdom produkte, aj hodnotenia. Alebo vyuzi about you, zalando, zoot - tam mas rozne znacky a vies si vyfiltrovat podla roznych kriterii.
@anonym_autor next. Mega spokojnosť u mňa. Materiál neskutočne príjemný. Práve sa mi začalo rozpadat ale nosím ho 3 roky takmer vkuse..práčka sušička ale materiál naozaj najlepší. Bavlna. Aj dcérka mava odtiaľ pyžamá a to sa nedá absolútne porovnať s ničím materialovo, lebo nieje bavlna ako bavlna.
@anonym_autor next. Mega spokojnosť u mňa. Materiál neskutočne príjemný. Práve sa mi začalo rozpadat ale nosím ho 3 roky takmer vkuse..práčka sušička ale materiál naozaj najlepší. Bavlna. Aj dcérka mava odtiaľ pyžamá a to sa nedá absolútne porovnať s ničím materialovo, lebo nieje bavlna ako bavlna.
@sandra49 konečne odpoveď akú očakávam, ďakujem za tip
@anonym_autor normalne neverim, ze v dnesnej dobe sa niekto pyta na internetovy obchod 😅
Kazde jedno z vyssie menovanych ma eshop, okrem f&f. Zlozenie si vies pozriet pri kazdom produkte, aj hodnotenia. Alebo vyuzi about you, zalando, zoot - tam mas rozne znacky a vies si vyfiltrovat podla roznych kriterii.
@sissy27 len sa pýtam o skúsenosti (obchod, kvalita...)nie o sociálnu gramotnosť 😉
@anonym_autor Tschibo
@anonym_autor
@anonym_autor ja kupujem.vsetkym.len slovenku. Detom sebe rodine a uz to robia vsetci.
naj primark
@sissy27 len sa pýtam o skúsenosti (obchod, kvalita...)nie o sociálnu gramotnosť 😉
@anonym_autor rovnako Next. Ja si tam kupujem 164 z detského oddelenia a je super 😄 aj bavlnené kvalitné aj saténové.
Aj keď si napísala že preferujes internetový obchod. Ja som najviac spokojná s lindex. Náhodou som si tam kúpila jednu košeľu ale ta kvalita sa nedá porovnať. Uz som ju toľkokrát oprala a stále rovnaká farba a nič sa nezmenilo a hlavne ten materiál úplne super. Cena bola asi aj 30€. Keď som si kúpila inde Tesco, primark, aj hm tak ta kvalita nič moc.
Ja mám rada buď od Slovenky, alebo Lelosi...tie sú mäkučké.
Slovenka
Tchibo
Next, Slovenka Tchibo, ale najviac mi sedia Next
Next sedia čísla aké nosím? Ďakujem
@anonym_autor za mňa slovenka a Tchibo
Slovenka
Ja mam rada z intimisimi ale nie tie sexy pyzamka ale normalne bavlnene 😃 dlho drzia a su velmi prijemne
Tchibo
Skiny
Ja kupujem Lidl vacsinou, ale ked toto nie, tak pozri na Sashe od lokalnych vyrobcov. Este Tchibo ma.vyborne.
Slovenka, skusim aj ten Next, dakujem za tip
Tchibo. Muz mi minule kupil v slovenke. Nebol to dobry strih. Ani nebolo pekne. Len drahe
Slovenka, skusim aj ten Next, dakujem za tip
@basska_b ak si objednas z e-shopu Next, tak pocitaj s tym, ze vratenie je na vlastne naklady do Nemecka a nie je to zrovna lacne. Nejakych par veci maju aj na Zalando alebo AboutYou, kde je vratenie bezproblemove.
@basska_b ak si objednas z e-shopu Next, tak pocitaj s tym, ze vratenie je na vlastne naklady do Nemecka a nie je to zrovna lacne. Nejakych par veci maju aj na Zalando alebo AboutYou, kde je vratenie bezproblemove.
@muchotrafka298 No to viem... uz som tak raz vracala za 7 eur
Slovenka 👌
Ja mam od Triumph, kupila som si niekolko na Zalando Lounge ked bola akcia. Mam aj z tesca a uprimne poviem, ze tam rozdiel az taky velky nie je. Mala som Benetton, nie boli velmi dobre aj kvalitna bavlna, len neviem, ze ci as to da niekde u nas kupit alebo online, lebo obchody kamenne nie su. A moje top oblubene boli z Marks and Spencer, tie boli skutocne kvalitne.
Ja mam od Triumph, kupila som si niekolko na Zalando Lounge ked bola akcia. Mam aj z tesca a uprimne poviem, ze tam rozdiel az taky velky nie je. Mala som Benetton, nie boli velmi dobre aj kvalitna bavlna, len neviem, ze ci as to da niekde u nas kupit alebo online, lebo obchody kamenne nie su. A moje top oblubene boli z Marks and Spencer, tie boli skutocne kvalitne.
@muchotrafka298 ♥️
@muchotrafka298 ♥️
@anonym_autor Teraz je inac niekolko akcii na Zalando Lounge na pyzama. Maju rozne znacky, skus pozriet, ci Ta nieco neoslovi.

@anonym_autor pyzama maju fakt kdekolvek, od sinsay a pepco, cez h&m, c&a, reserved, f&f, lindex, slovenka,calzedonia az po palmers, triumph ci victorias secret. Vybrat si mozes od obycajnych jednofarebnych, cez disney motivy po sexy krajkove. V kazdom obchode s oblecenim mas aj oddelenie venovane pyzamam.