icon

Kde kúpim kvalitné nadčasové oblečenie pre ženy?

17. sep 2025

Mám dvojo riflí, tri svetre, par triciek. Potrebujem doplniť šatník, chodím po bežných obchodoch a nič mi nesedí, nič si neviem kúpiť, buď nafigu materiál, blbý strih atď....kde kupujete obyčajne nadčasové jednoduché oblečenie... Treba mi hlavne rifle/nohavice, svetre,kardigany... Máte tiež taký problém? Mám 40 rokov.

Strana
z2
sajmonka_1216
17. sep 2025

Ja mám 27 a mám rovnaký problém.. to je otras v tých nákupných centrách... krátke, deravé, výstrihy až neviem kam, no otras.. :D
najlepšie nakúpim v Tescu alebo C&A :D

luciaruz
17. sep 2025

Ja mám tiež 40. Neznášam chodiť do obchodu a tam si v kabinke skúšať oblečenie. Polku skrine mám z bonprixu 🤷🏻‍♀️ som strasne spokojná. Vadí mi, ako sa v kamenných predajniach prisposobuju aktuálnej mode, ktorej ale ze vooobec nerozumiem 😆

ivik4
17. sep 2025

Ja teda vobec nemam problem, nakupujem v Zare, Reservede, Mohite.. sem tam H&M

anonym_83578d
17. sep 2025

Áno. V obchodoch je to jedna veľká katastrofa. Tiež točím 2 rifle. Všetko na jedno kopyto a tie farby sú také, že chytám depresiu.

caroline_
17. sep 2025

@anonym_autor ja kupujem skoro vsetko v CA

marcellka32
17. sep 2025

Tesco, CA

arieska
17. sep 2025

mne veľmi sedí GATE. A normálne ceny

taktotedanie
17. sep 2025

@anonym_autor tchibo eshop

caroline_
17. sep 2025
@luciaruz

Ja mám tiež 40. Neznášam chodiť do obchodu a tam si v kabinke skúšať oblečenie. Polku skrine mám z bonprixu 🤷🏻‍♀️ som strasne spokojná. Vadí mi, ako sa v kamenných predajniach prisposobuju aktuálnej mode, ktorej ale ze vooobec nerozumiem 😆

@luciaruz presne,ja mam 27 rokov a mam pocit ze ta moda vo vacsine obchodov je len pre tinedzerov,siroke nohavice,crop topy,minule som hladala sako a vsade oversize ako vreco...

viktor_da
17. sep 2025

Zara, Reserved, HM, Pull and Bear a Mango mam rifle, tričká mám zväčša len biele a čierne a tie mám z NewYorker. Keďže nenosim farebne oblecenie lebo mi to pripomína cirkus tak neni problém - zemité farby.
Oysho, a Massimo Dutti keď sa mi niečo veľmi páči.
Využívam kapsulivý šatník.
A záleží, akú máš postavu, nie všetko sa každému hodí..

hianicka13
17. sep 2025

Myslim si, ze kupit pekne a kvalitne oblecenie nie je vobec problem, len treba navstivit tie spravne obchody a chciet si aj trochu priplatit za kvalitu oblecenia

anonym_85cc6c
17. sep 2025
@luciaruz

@luciaruz ja len, ze na bonprix uz mam siroke boky, vsetko mi je uzke a vacsie cislo je zas cele velke, co je skoda, lebo bonprix bola vzdy moja zachrana. Aspon co sa nohavic tyka

simsalabim
17. sep 2025

Lindex, Orsay, Tchibo, Bonprix vacsinou. About you a Zalando tiez. Vsetko online.

zuzanita1609
17. sep 2025

Tiež nám nejaký problém s oblečením. A keď sa mi niečo páči a nesedí,tak si to upravím-prešijem podľa seba,alebo rovno ušijem,tak ako mi vyhovuje.

autor
17. sep 2025

Baby a kde to kupujete? Cez aké stránky? Ja neviem, ale keď aj pozerám eshopu,tak aj na dokonalej modelke to vyzerá zvláštne...nieto ešte na mne...

viktor_da
17. sep 2025
@anonym_autor

Baby a kde to kupujete? Cez aké stránky? Ja neviem, ale keď aj pozerám eshopu,tak aj na dokonalej modelke to vyzerá zvláštne...nieto ešte na mne...

@anonym_autor zalando, a keď sa mi to nepáči vrátim.. zalando ma zadarmo dopravu chvalabohu.

autor
17. sep 2025
@viktor_da

Zara, Reserved, HM, Pull and Bear a Mango mam rifle, tričká mám zväčša len biele a čierne a tie mám z NewYorker. Keďže nenosim farebne oblecenie lebo mi to pripomína cirkus tak neni problém - zemité farby.
Oysho, a Massimo Dutti keď sa mi niečo veľmi páči.
Využívam kapsulivý šatník.
A záleží, akú máš postavu, nie všetko sa každému hodí..

@viktor_da aj ja som mala kapsulovy šatník, akurát že už mám úplne mini satnik

viktor_da
17. sep 2025
@anonym_autor

@viktor_da aj ja som mala kapsulovy šatník, akurát že už mám úplne mini satnik

@anonym_autor poznám, ja nakupujem priebežne.. a veľmi sa inšpirujem modelkami, aby slm nekupovala škaredé veci, tak aj sledujem dievčatá ktoré sa obliekajú pekne a podľa nich si prispôsobujem šatník. Predsa nech neminam zbytočne peniaze keď to nie je pekné. Nájdi si niekoho, kto je inšpiráciou pre teba a skús podľa jej trendov. 🙂

0silvia0
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám celkom konfekčnú postavu, mne väčšinou všetko sedí, ale teda kardigany nenosím, mám na ne averziu. Ale rifle, bundy, vetrovky, blúzky, košele, ja všetko cez eshop kupujem, najviac aboutyou a bonprix. Občas zoot, zalando. Do obchodov nechodím

biba_18
17. sep 2025

kupujem cez aboutyou, answear a cez zalando ... niektoré veci mám zo zary a niektoré raz za čas z orsay ...ale úplnou vačšinou cez internet ...

anjelicek26
17. sep 2025

Objednavam zalando, vacsinou zalando lounge, mne sa po obchodoch velmi behat nechce...

autumn1
17. sep 2025

Ja mám najviac zo Zary klasické jednofarebné tričká, topy, tielka, pulóvre. Také mám najradšej k tomu nohavice alebo rifle a môžem ísť. Mám aj pár šiat, sukní ale tie nenosím často. Do práce mám aj pár košiel ale tie sú mi veľké o 2čísla po schudnutí ale ako oversize si ich čas od času vezmem. Nepríde mi problém zohnať oblečenie a samzorejme mám aj mikiny, koženku, vestu, tepláky, legíny atď. Celý môj šatník je s jednofarebnými kúslami a jednoduchými - také sa mi páčia najviac, čo sa dá zladiť s čímkoľvek a neriešiť každé ráno čo si obliecť lebo to neladí k sebe. Zbytočne ma to oberá o čas a energiu.

minenkaa
17. sep 2025

About YOU ,ja som nebola na nakupe oblečenia a obuv asi pred koronou
Vždy si spravím zoznam na About you a kupujem postupne
A Zara ma dobre oblečenie na leto,next tam som si teraz nakúpila napr plavky

marcellka32
17. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pozri Tchibo, zalando, about you

sszuzu8
17. sep 2025
@hianicka13

Myslim si, ze kupit pekne a kvalitne oblecenie nie je vobec problem, len treba navstivit tie spravne obchody a chciet si aj trochu priplatit za kvalitu oblecenia

@hianicka13 kde je ta kvalita? Napr obuv ci kúpim deichmann ccc humanic alebo obyčajný číňan vydržia približne rovnako dlho. Jedine sa mi osvedčili skechers tak mam viac druhov ale v zime je to jedna katastrofa všetko premokne aj napriek impregnácii podrážka zničená z kameňov... A šaty ja radšej kúpim viac a za lacno a mením to aj tak ma jeden kus oblečenia nebaví dlho keď je už vyťahane mam to na doma. Ale ťažko povedať co je v dnešnej dobe kvalitné oblečenie,

marcellka32
17. sep 2025
@sszuzu8

@hianicka13 kde je ta kvalita? Napr obuv ci kúpim deichmann ccc humanic alebo obyčajný číňan vydržia približne rovnako dlho. Jedine sa mi osvedčili skechers tak mam viac druhov ale v zime je to jedna katastrofa všetko premokne aj napriek impregnácii podrážka zničená z kameňov... A šaty ja radšej kúpim viac a za lacno a mením to aj tak ma jeden kus oblečenia nebaví dlho keď je už vyťahane mam to na doma. Ale ťažko povedať co je v dnešnej dobe kvalitné oblečenie,

@sszuzu8 kvalita je hodváb, kasmir a vlna, a prípadne kvalitna bavlna

kalifka
17. sep 2025

@anonym_autor ja nosím všetko basic oblečenie - jednofarebné a to mám naozaj veľký problém kúpiť. Ale za posledné roky sa mi osvedčilo - mohito, reserved, zara a CA.
Môj šatník mám roky kapsulový a vyhovuje mi to, ja chodím do práce elegantne ale musím ladiť k teniskám, lebo vodičky, ani baleríny nemôžem mať v práci.

veltraud
17. sep 2025

Ja oblubujem znacku tatuum, stretli sme sa po styridsiatke a celkom sme si sadli 🙂

lucia13022023
17. sep 2025

Ja ten pocit nemám. Teraz som kúpila nádherné body, obyčajne, jednofarebné v zare. Na Basic kúsky odporúčam značku the set, ak chceš viac investovať tak skims. Ale inak zaladno, zara, keď tak hm.

zuzinabila
17. sep 2025
@sszuzu8

@sszuzu8 za mna kvalitna obuv Gabor , vela mam od nich,sedia perfektne aj vydrzia

Strana
z2