icon

Kde kúpim kvalitné nadčasové oblečenie pre ženy?

17. sep 2025

Mám dvojo riflí, tri svetre, par triciek. Potrebujem doplniť šatník, chodím po bežných obchodoch a nič mi nesedí, nič si neviem kúpiť, buď nafigu materiál, blbý strih atď....kde kupujete obyčajne nadčasové jednoduché oblečenie... Treba mi hlavne rifle/nohavice, svetre,kardigany... Máte tiež taký problém? Mám 40 rokov.

Strana
z2
kiki68
17. sep 2025

@anonym_autor ja osobne kupujem rozne, co kde vidim. Aj na nete. Posledne som kupila krasny kusok od Rainsisters. Pozri si aj napr Guisano.

bg92
18. sep 2025

Basic tricka topy a tielka-lindex
Rifle a nohavice-zara
Saka, saty - zara a mango
Obcas rozne aboutyou a zalando.
Pri sucasnch kvantach oblecenia v obchodoch a na nete nechapem ako si niekto nevie vybrat :( nevies ake strihy ti pasuju? Alebo v com je problem?

anonym_ffefd4
18. sep 2025

@minenkaa toto hroza sako ma byt akoze tip?

minenkaa
18. sep 2025
@anonym_ffefd4

@minenkaa toto hroza sako ma byt akoze tip?

@anonym_ffefd4 a prečo nie každý ma iný vkus a mne sa páči

bzuco
20. sep 2025

Tiež mám problém v obchodoch niečo kúpiť, som nízka, 46r., v oversize veciach vyzerám ako vo vreci, crop topy a derave nohavice su pre teen, no a druhy veľký problém pre mna- farby. To co je v obchodoch je iba divna zelená, sivá, čierna, biela. Proste nuda. Obieham sekace, tam sa mi podarí ešte niečo kupit. A občas mi niečo sadne z about you.

hygienka
20. sep 2025
@anonym_autor

Baby a kde to kupujete? Cez aké stránky? Ja neviem, ale keď aj pozerám eshopu,tak aj na dokonalej modelke to vyzerá zvláštne...nieto ešte na mne...

@anonym_autor ja mám najviac veci zo sekáčov 🫢
Tiež si neviem v obchodoch nič kúpiť, ale milujem hrabať sa v sekáči 😂 raz za mesiac zájdem, tak si niečo kúpim keď potrebujem.
Hľadanie na e-shopoch neznášam, žerie mi to veľa času.

janulka1802
20. sep 2025
@minenkaa

@anonym_ffefd4 a prečo nie každý ma iný vkus a mne sa páči

@minenkaa nie v zlom, ale toto sako nadčasové a klasické rozhodne nie je.

minenkaa
20. sep 2025
@janulka1802

@janulka1802 nič v zlom ,ale každému sa páči niečo iné

anonym_ffefd4
20. sep 2025
@janulka1802

@minenkaa v tomto saku by som sa citila ako maska lienky na karnevale. Neforemne, ako pancier, postave toto nemoze lichotit a tie kvety, no des.
Cize ako pise @janulka1802 toto nemozes dat ako priklad nadcasoveho kusku.

minenkaa
20. sep 2025
@anonym_ffefd4

@minenkaa v tomto saku by som sa citila ako maska lienky na karnevale. Neforemne, ako pancier, postave toto nemoze lichotit a tie kvety, no des.
Cize ako pise @janulka1802 toto nemozes dat ako priklad nadcasoveho kusku.

@anonym_ffefd4 ty by si sa tak cítila,niekto iný uplne v pohode ,ja napríklad považujem takéto kúsky za nadčasové ,lebo sa daju krásne kombinovať

kofa77
20. sep 2025

Psychedelicke vzory nie su pre kazdeho, ja by som mala zo saka migrenu… a klasika a nadcasovost to urcite nie je. Inak HM ma sekciu premium, su tam kasmirove, vlnene svetre, kabaty, nohavice ma Mango, potom Benetton, Sisley pozri, drahsie Gant, kosele napr. Gap, Answear ma svoju znacku… naozaj dnes si vyberie kazdy
Zalando, answear, about you- dakujem tomu, kto eshopy vymyslel

kofa77
20. sep 2025

A ja skor mam problem nerozfofrovat vsetky prachy, nie ze co kde kupit😄

derdia
20. sep 2025

@anonym_autor C&A mam par kúskov a nic tomu nie je. Vrátane teplakovy, tričiek a tak.
Ostatné obchody sú už také suvixi.
Jasne ze nájdeš aj v iných ale to je o šťastní.

eskop
20. sep 2025

@anonym_autor mam najradšej zara a hm.. kúsky odtiaľ nosím už aj 6rokov a top stav a stále vkusne

anonym_ffefd4
Autor odpoveď zmazal
anonym_825dcc
20. sep 2025

Online, to je taka stratu casu chodit a skusat to oblecenie.. ako ano, neda sa to obchytat, ale ked raz za sto rokov idem aj cosi pozriet, tak to trvá dlho predlho...
A mohito, aboutyou/zalando, lindex, ca, bonprix, hm, z kazdeho cosi kdesi.. a este aj ten bazar na vi..ted naposledy trenchcoat a kabat selected femme co boli oblecene 2x a su jak nove
A obyc tricka jednofarebne na doma tesco, uplne super cena, material, nezrazia sa v susicke, farba drzi
Akurát tie topanky to je horsie, ale aj tie uz viacmenej len online

anonym_38607d
20. sep 2025

Mam 50 a teda vacsinou vyberam medzi zarou/mango/massimo - viac za handry nechcem dat. Obcas dokonca rifle/svetre v stradivarius a no problem

anonym_3365c0
20. sep 2025

@anonym_autor asi sa očakáva že 40 ročná žena si nebude kupovať veci v NewYorker 🤭 ja si kupujem Fracominu, Liu Jo….a tie veci mi vydržia roky ako nové. Rifle nenosím vôbec 🫣

princezna_bosorka
20. sep 2025

@anonym_autor eshopy: nila, greenbutik, miestni

larsen
20. sep 2025

Nakupujem na Zalando a pekné a zaujímavé kúsky sa mi podarili nakúpiť aj tu v bazári na modrom koni, všetko nové veci. Občas ma niečo zaujme aj na Bonprixe, hlavne keď je to z bavlny a keď majú v čísle 32/34.

tl999
21. sep 2025

Mne sa paci znacka F &F , maju pekne vkusy

anonym_5256e5
21. sep 2025
@anonym_autor

Baby a kde to kupujete? Cez aké stránky? Ja neviem, ale keď aj pozerám eshopu,tak aj na dokonalej modelke to vyzerá zvláštne...nieto ešte na mne...

@anonym_autor Zalando, About you a v obchodoch ako Zara, Mango, Reserved, mne Mohito moc nesedi, a este Lindex. Ak si z BA, tak Peek&Clopenburg, tam maju velky vyber rifli a aj kardigany tam najdes

babybubik
2. okt 2025

Pripnem sa. Ja mám v poslednej dobe tiež problém zohnať obyčajnú blúzku do práce. Obehla som Reserved, Zaru aj HM a všetko strihy nie pre ženu 40+. S kvalitou tiež išli dole. Sem tam sa mi zadarilo na Aboutyou, ale v poslednej dobe som tam len zabila čas. Potrebujem dve tri blúzky, aby som občerstvila jesenný šatník a nemám šťastie.

Strana
z2