icon

Kde kúpim rifle veľkosť S?

lindayaaa
19. nov 2025

Ahojte, prosim vas kde si kupujete rifle? Ja nosim velkost S nie som nejaka xs stihla mam trosku brusko minimalne. Ale ja si nemozem kupit rifle? Aby som este 38 /40 neprevliekla cez boky? Taka ta hrubsia riflovina.

lindayaaa
autor
19. nov 2025

napr v new yorker kupujem take s trochou elasticity tam mam 26 ale ked chcem hrubsie rifle tak to nezapnem.

anonym_aef4a5
19. nov 2025

Ja to isté. Nič nezapnem a keď mám skúsiť väčšie číslo tak je to už potom škaredé široké na stehnách, odstávajú vpred v rozkroku. Normálne nemôžem kúpiť rifle 🙈 tiež nosím Sko a trošku brucho ale žiadny extrem

lindayaaa
autor
19. nov 2025
@anonym_aef4a5

Ja to isté. Nič nezapnem a keď mám skúsiť väčšie číslo tak je to už potom škaredé široké na stehnách, odstávajú vpred v rozkroku. Normálne nemôžem kúpiť rifle 🙈 tiež nosím Sko a trošku brucho ale žiadny extrem

@anonym_aef4a5 ja akoze extrem. Taku depku som chytila v obchode. A to som bola stradivarius, mohito, zara, reserved, atd cele nakupne stredisko. Budem chodit v starych zaprdenych asi. Neviem ci to naschval take siju ze je teraz trend mat uplne osi pas, nepodari sa mi to ani keby hladovku drzim.

anonym_aef4a5
19. nov 2025

Ja som si kúpila naposledy 38 v kik 😃 ale také slim. Také čo sa nosia teraz si na seba neviem kúpiť 😃 úzke

a0
19. nov 2025

Ja mám opačný problém, vždy mi rifle na bruchu odstávajú 😂 jedine v zare kúpim mne sediace 🙈

tenerifka
19. nov 2025

Levis
Nikde inde na mña nekupim, uz som to vzdala.
Mam sirsie boky a uzky pas

tenerifka
19. nov 2025
@a0

Ja mám opačný problém, vždy mi rifle na bruchu odstávajú 😂 jedine v zare kúpim mne sediace 🙈

@a0 mne su aj zo Zary na bruchu siroke

a0
19. nov 2025
@tenerifka

@a0 mne su aj zo Zary na bruchu siroke

@tenerifka ja mám v každých opasok 🙂 ale teda jediné, ktoré mi na bruchu neodstávaju ako tehotenské - brucho mám úplne ploché. A väčšinu mám 32ky (podľa strihu).

klotildabazarik
19. nov 2025

@lindayaaa seconhand

lindayaaa
autor
19. nov 2025
@a0

@tenerifka ja mám v každých opasok 🙂 ale teda jediné, ktoré mi na bruchu neodstávaju ako tehotenské - brucho mám úplne ploché. A väčšinu mám 32ky (podľa strihu).

@a0 ty kokso to si dobra to ti zavidim az . Ja aj boky aj pas sirsi no 😂 a nohy jak spajle. Teraz sa mi pacia tie volnejsie no maj ty ducha nezapnem ani bohovi.

lindayaaa
autor
19. nov 2025

Ja som inak baby aj rozmyslala ze si kupim nejake a rozstrihnem a vsuniem nejaku gumu alebo co. Aspon aby sa to natiahlo o 5 cm . Skusali ste to?

a0
19. nov 2025
@lindayaaa

@a0 ty kokso to si dobra to ti zavidim az . Ja aj boky aj pas sirsi no 😂 a nohy jak spajle. Teraz sa mi pacia tie volnejsie no maj ty ducha nezapnem ani bohovi.

@lindayaaa pozri wearmee.sk síce nie rifle ale nohavice majú a do nich vojde všetko 😅. Mimochodom, nemáš čo závidieť, ja neviem na koho potom vlastne tie rifle vyrábajú, keď nikomu nie sú 😂🙈

biba_18
19. nov 2025

@tenerifka aj mne. a majú dlhé zipsy tak to nepekne odstáva na takej postave ako mám ja…

amelie2017
19. nov 2025

Ja som sice Lko velkost, ale tiez bruchata. A uz jedine Levi's. Tam mi ani vyssi pas nevadi a netlacia, pekne sedia. Teraz mali na Zalande akcie, tak som kupila za super cenu rovno 3.

biba_18
19. nov 2025
@lindayaaa

Ja som inak baby aj rozmyslala ze si kupim nejake a rozstrihnem a vsuniem nejaku gumu alebo co. Aspon aby sa to natiahlo o 5 cm . Skusali ste to?

@lindayaaa dajú sa tak rozšíriť, áno. alebo keď si to nevieš sama odnes krajčírke…