Úpletový pás na tehotenských rifliach

ali0308
22. sep 2014

Ahojte, aký typ riflí ste nosili? Myslím tým rifle pod bruško a na tom našitý taký úpletový pás okolo bruška a krížov. Nepadali Vám tieto rifle, lebo riflovina je vlastne len tesne nad zadkom a pod bruškom? Alebo ste mali rifle len s takou vloženou všitou látkou iba na bruško?

belllinka
22. sep 2014

@ali0308 Neznasala som tie rifle, co mali ten upletovy pas na cele brucho. Citila som sa v nich ako jaternica. Najlepsie boli bez toho, normalne na zapinanie pod brucho, dali sa povolovat s gumickami a nosila som ich aj po tehotenstve, kedze na nich nebolo vidiet, ze su tehotenske.

katarinamarkova
22. sep 2014

@ali0308 moja tehotenska moda vobec nebola tehotenska, skusala som aj viacero tehotenskych veci, rifili ale ani jedny neboli pre mna nositelne 🙂 neforemne, neprakticke.
- normalne nohavice na gumicku resp. s nizkym zapinanim pod bruskom, leginy, upletove saty, dlhe tricka tuniky, pekne teplaky, suknicky na gumicku....vsetko nositelne aj po tehotenstve a cenovo o dost pristupnejsie 🙂)

ichbinich
22. sep 2014

@ali0308: Ked najdes take, co ti dobre sedia, tak ti padat nebudu... Kedze som bola tehotna cez zimu, kupila som si este rifle. Napriklad mne nevyhovolal strih H&Mkovych, tak som si kupila MamaLicious, svedska znacka. Tie stali tiez 40€ ako aj H&Mkove.
Inak leginy, sukne, saty, tricka... Vela netehotenskych veci, ale aj par kuskov tehotenskych. Cast som kupila vo vypredajoch, cast som si musela kupit v druhom tehotenstve, lebo som bola chudsia ako v prvom a veci mi padali.
Isty cas som pouzivala gumickovy trik: do dierky na gombik dat gumicku do vlasov a tou gumickou zapinat gombik. Teda kam je brusko relativne male, este male na tie specialne rifle, ale uz velke na normalne zapnutie gombika.

klincek
22. sep 2014

@ali0308 ja som mala rifle s upletovym pasom, drzal dobre a bol aj pohodlny. len musis vybrat spravnu velkosti rifli, ta ti musi sediet, aby nic netlacilo ani nepadalo.

eeffka
22. sep 2014

@ali0308 zavisi na co si zvyknuta... ja neznasam veci na pas, vsetko mam na boky, takze kym mi nenarastol zadok brucho som riesila gumickou 😀
potom leginy, jeginsy ( tam som vyparala gumku) a nosim ich doteraz ale uz s gumou...
kupila som aj tehotenske ale ta guma bola asz kdesi pod pazuchami, brrrrr 😀

matarka
22. sep 2014

Treba vyskusat, aby velkostou sedeli. Vraj aj tehotenske oblecenie ma mat velkost ako zena nosi bezne. Ja som si kupila zatial 1 rifle a 2 nohavice s pasom, aky popisujes a hoci mi ten pas trosku vadi, zvykam si. Inak sedia celkom ok. Tehotenske nohavice sa podla mna oplati kupit v sekaci.

senta_sofia
22. sep 2014

@ali0308 podla mna nie je nutne, aby si nosila tehotenske rifle, ja som nenosila vobec, riesila som to bedrovymi gatami a zapravenym tielkom, potom leginami, citila som sa v tom lepsie ako v tych tehotenskych s upletovym pasom, ktore som mala jedny podedene... mne proste ten upletovy pas vadil

nicolle21
22. sep 2014

ja som si takto dala krajcirke presit stare rifle na tehotenske.. odstrihla pas a boli presne ako pises, riflovina koncila pod bruskom a hore bol elasticky upletovy pas.. boli moje a dobre mi sedeli na nohach a na zadku, nepadali mi, ona mi ten vsity pas urobila z takej latky, aby ma to netlacilo na brusku, ale zaroven aby nedovolila posuvanie.. dala som si tak urobit jedny dlhe a jedny kratke, kedze termin sme mali v juli a ponosila som aj pocas sestonedelia, ked som potrebovala nieco pohodlne

len_leninek
13. mar 2015

neztracovala by som rifle s upletovym pasom.. musela som si ich kupit hned po Novom roku, lebo klasicke rifle (aj tie vacsie, ktore som nosila kedysi a znova vytiahla) ma uz tlacili, hlavne pri sedeni.. na rifliach s upletovym pasom ma netlacilo vobec nic a brusko bolo zakryte a pekne v teple.. a kupila som ich v podstate v cinaku za par euro, lebo nikde inde nic vhodne nemali.. treba ale natrafit na spravnu velkost a strih, tie moje su so zuzenymi nohavicami, takze v podstate aktualny moderny vzhlad.. ale skusala som aj dalsie strihy a je fakt, ze vacsina z tychto rifli vyzera skor ako plachtaky.. ked skonci sezona dlhych svetrov asi tiez budem striedat s leginami a pod. (pedsa len ten vysoky pas pod bluzkou alebo trickom je vidiet), ale na zimu boli tieto rifle najlepsia volba..

mabika
13. mar 2015

Ja tie prve, boli super. Mala som aj bez upletu bedrove a tie boli otrasne. Ale napr v lete som rifle nemala ani eaz. Len saty, kt.sa daju nosit aj netehotnym.

luta13
23. mar 2015

Pri synovi som mala kupene bedrove mencestraky s bavlnenym pasom...velmi pohodlne boli, celu zimu a zaciatok jari...kupila som ich v obchode "4 MAMA" v Trnave, vtedy este za 1.200,- Sk...teraz ich Bohuzial neobleciem, lebo som o 2 velkosti sirsia...ale tentokrat som objednala cez net stranku www.mojamoda.sk 2 tehu leginy...su mi super a krasne su usite, presne na brusko sedia...a oboje vysli do 25 eur...a dorucene boli do 2 dni od objednania...skuste tuto stranku, aspon popozerat, maju tam pekne tehu veci a fajn ceny - odporucam...🙂

luta13
23. mar 2015

...a z "Bon prixu - tehotenska moda" som si pred tyzdnom objednala tehu plavky za 24,99 eur...su krasne a sedia ako uliate...aj na tejto stranke si popozerajte...maju tam aj ine veci ako plavky, aj rifle, tuniky, saty...atd...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre