Kde kúpiť kvalitné legíny pod šaty?
Ahojte. Kde kupijete legíny schort pod šaty? Čierne a telové kvalitnejšie , tak aby nepresvitali ked sa človek zohne? Ďakujem
Ja sa tak všeobecne pytam,načo sú tie legíny pod šaty,to nosí niekto také krátke šaty ,že keď sa zhone tak vidno cely zadok
Ja sa tak všeobecne pytam,načo sú tie legíny pod šaty,to nosí niekto také krátke šaty ,že keď sa zhone tak vidno cely zadok
@minenkaa ale áno všetky šaty aj tie nad kolená sa človek zohne a vidno mu rit a to nehovorim keď fúka vietor. Napr .ked nahanam dieťa, nepotrebujem sa cítiť nekonfortne, že čo ak by 😄
Má niekto skúsenosť s lelosi schorts?
silonkové na samanta.sk
@biba_18 ďakujem ale nejako som nenašla schort legíny. Iba s čipkou
@minenkaa áno, nosíme krátke sukne, bicyklujeme v nich, skáčeme na trampolínach, beháme na ihriskách. 🤷♀️ A ešte sa nosia aj kvôli treniu stehien.
Autorka, odporúčam Láskovo. Poskúšala som aj lacnejšie a tieto sú naj.
Možno vivozebra
@minenkaa nikdy som to nenosila, nosila kolegyňa kvôli treniu stehien - bola silnejšej postavy...
Inak, ak chceš dačo lacné na skúšku, tak na lozenie, kade-tade občas nosím aj úplne obyč krátke legíny z detského HM-ka, okolo 5 eur soja tuším, a poslúžia, ale bambus z Láskova je proste naj.
Bambusove z Laskovo. Maju uz aj kratsi a dlhsi strih. Ten material je uplne super na horucavy. Ziadna uvaznena pokozka v umeline. Pokozka dycha a nie je v nich horuco.
Bambusove z Laskovo. Maju uz aj kratsi a dlhsi strih. Ten material je uplne super na horucavy. Ziadna uvaznena pokozka v umeline. Pokozka dycha a nie je v nich horuco.
Ja mam z lindexu. Kupila som v tehotenstve (si normalneho strihu) a nosim aj teraz ked mam pomaly o 15kg menej. Vobec sa nevytahali, telove a nepresvitaju
Ja mam z lindexu. Kupila som v tehotenstve (si normalneho strihu) a nosim aj teraz ked mam pomaly o 15kg menej. Vobec sa nevytahali, telove a nepresvitaju
@really8 pozriem . ďakujem 😊
Intimissimi má super prádlo pod šaty. Keď nechceš taký sťahovací efekt, kúp si o dve čísla väčšie, než máš bežne. https://www.intimissimi.com/sk/product/sortky_s...
A vadi to, ze presvitanu? Ved to mas len preto, ze keby nahodou. Aspon su tensie a nebude Ti v tom teplo.
Ja to nenosim, mne je jedno, ci mi nieco vidno, ked sa zohnem, ved mam nohavicky a na plazi som v plavkach, ved to je to iste, nie som na ostro
ja nosim telove nebbia leginy z bestformu lebo ich vklude mozem nosit aj inde ako pod šaty a sú mäkké, pohodlné a samostatne mi prídu šik 🙂

silonkové na samanta.sk