Kde kúpim kvalitné elegantné legíny?
Ahojte, prosim poradte - chcela by som si kupit viacero ks ciernych legin, tensich, aj hrubsich na zimu, len mam problem, ze vacsinu, ktorych som mala, padali. Takze potrebujem take, co sa rychlo neroztahaju a budu v pase spolahlivo drzat. Chcela by som take elegantnejsie (nie sportove) k satam. Dakujem za tipy :*
Ked leginy "na elegantno" tak jedine ze z nich vidno kusocek medzi pletenymi satami ci minisuknou a vysokymi cizmami. Nechapem fotky na obaloch legin s vystrihovanym vzorom na bokoch dole, kde ma modelka k tomu lodicky. To podla mna vobec nejde dokopy.
Kazdopadne ja som v tomto stara skola a nechapem kde sa vzalo nosenie legin "s holym zadkom" cize bez prekrytia niecim dlhsim ako je cropp top 🤦 samozrejme okrem super postav fitnesiek vo fitku, tam to beriem.
Legíny, sú spodné pradlo. Vymysleli ich za podobným účelom, ako pančuchy. Ak chceš fajn legíny pod tuniky a šaty tak DM termo sú fajn, aj tie z Tchibo a prekvapila ma milo aj Calzedonia. Ak si ich chceš dať namiesto nohavíc, lebo v reklame na Lelosi povedali, ze si ich treba dať na pohovor a budeš sebavedomá, tak na to by som zabudla.
Elegantne leginy je protimluv, bud je cosi elegantne alebo su to leginy, elegantne mozu byt pancusky a k nim saty alebo sukna, este aj nohavice si viem predstavit elegantne, ale leginy su aj tie najdrahsie, akoze kozene akoze netusim s cim stale len leginy, teda de facto sportovy odev, smer lezerna moda, k tunike, k pulovru....nieco co hodis na seba a mozes sa pohybovat volne a spokojne s kociarom, bez, po ihrisku, aj po obchode, ....ale uz dalej by som v tom nesla, teda nie je to odev ani do divadla, ani na nejaku veceru, pokial to nie je na ihrisku pri vatre....trochu prehanam, ale snad si rozumieme. A tie najlepsie kupis asi tam, kde rozumeju puncocham, teda hladaj v drahsom nesportovom obchode, ako calzedonia.
Ahojte, vdaka za reakcie, chapem, co myslite, ale ja som typ, ktory velmi rad nosi saty. Odkedy mam deti, sklzla som k nohaviciam, ale rada by som sa vratila spat k satom a nosila ich aj v zime - len problem je, ze som dost zimomriva, cize bezne nosim pancuchy plus nohavice a chcela by som nosit pancuchy a leginy. Neviem, pocas tehotenstiev nosim bezne saty plus leginy a vyzera to dobre - ok, urcite nie plesove, ale ani zrovna sportove. Tak proste aj v zime by som rada trebars svetrove/teplejsie saty a k tomu na pancuchy leginy.
Ja nosim do prace saty stale... nosim pod ne v zime obycajne termo leginy a termo pancusky s KIK...cierne a sede... paradoxne nezmolkuju, teple, prijemne... elegantne leginy neexistuju, ale toto vyzera fakt dobre, uni basic sa proste nic nepokazi... a su za babku... takze ich mam vela 😂
Takto bežne chodím aj ja. 👍 dnu potom iba zhodím jednu vrstvu a je to. Do snehu to este vylepšujem štucňami, či podkolienkami. A hej, na Kik, som zabudla, sú veľmi dobré tiež, ale peidu mi kúsok tenšie ako dm termo.
@galganka hej, presne...aj volakedy zeny nosili saty a pod to nejake hrube panchuchy, ale casto aj tak mrzli, teraz je tych moznosti iste viac...neviem, proste paci sa mi, ked zeny chodia v satoch, aj v zime, tak preto zhanam info od skusenejsich
Super su, predavacka je tam uz par rokov a kazdyraz sa smeje, ked na jesen dojdem s plnym kosikom legin a pancusiek hned ako ich vylozia 😂 Ale co mam robit, ked mi ich dcera kradne 😂 A pri 4-5e sa fakt neda nic povedat... ja mam v praci saty snad 4x v tyzdni 😅 A tieto su teple a prijemne.
@anjelicek26 super, tak pojdem tam, lebo zase dat 30 eur naslepo za leginy je trochu risk, 4 eura tak nezabolia 🙂
Ved prave... beriem vzdy cislo vacsie a teda hlavne pancusky do aleluja... v obchode si to mas aj sancu chytit... ja som rada, lebo su jedny z mala, co mi nehadzu zmolky... ok lelosi tiez nie, ale to je cena niekde uplne inde... tych mam len par, na doma super, pod saty asi nie...

Elegantne a leginy mi vobec nejde dokopy. Kup si radsej kvalitne pancuchy.