Kde kúpim kvalitné elegantné legíny?

19. jan 2023

Ahojte, prosim poradte - chcela by som si kupit viacero ks ciernych legin, tensich, aj hrubsich na zimu, len mam problem, ze vacsinu, ktorych som mala, padali. Takze potrebujem take, co sa rychlo neroztahaju a budu v pase spolahlivo drzat. Chcela by som take elegantnejsie (nie sportove) k satam. Dakujem za tipy :*

amelie2017
19. jan 2023

Elegantne a leginy mi vobec nejde dokopy. Kup si radsej kvalitne pancuchy.

babulkomale
19. jan 2023

Ked leginy "na elegantno" tak jedine ze z nich vidno kusocek medzi pletenymi satami ci minisuknou a vysokymi cizmami. Nechapem fotky na obaloch legin s vystrihovanym vzorom na bokoch dole, kde ma modelka k tomu lodicky. To podla mna vobec nejde dokopy.
Kazdopadne ja som v tomto stara skola a nechapem kde sa vzalo nosenie legin "s holym zadkom" cize bez prekrytia niecim dlhsim ako je cropp top 🤦 samozrejme okrem super postav fitnesiek vo fitku, tam to beriem.

ivka21
19. jan 2023

Super je značka paulo connerti ja už niekoľko rokov nosím len tieto

galganka
19. jan 2023

Legíny, sú spodné pradlo. Vymysleli ich za podobným účelom, ako pančuchy. Ak chceš fajn legíny pod tuniky a šaty tak DM termo sú fajn, aj tie z Tchibo a prekvapila ma milo aj Calzedonia. Ak si ich chceš dať namiesto nohavíc, lebo v reklame na Lelosi povedali, ze si ich treba dať na pohovor a budeš sebavedomá, tak na to by som zabudla.

atinkaa
19. jan 2023

Elegantne leginy je protimluv, bud je cosi elegantne alebo su to leginy, elegantne mozu byt pancusky a k nim saty alebo sukna, este aj nohavice si viem predstavit elegantne, ale leginy su aj tie najdrahsie, akoze kozene akoze netusim s cim stale len leginy, teda de facto sportovy odev, smer lezerna moda, k tunike, k pulovru....nieco co hodis na seba a mozes sa pohybovat volne a spokojne s kociarom, bez, po ihrisku, aj po obchode, ....ale uz dalej by som v tom nesla, teda nie je to odev ani do divadla, ani na nejaku veceru, pokial to nie je na ihrisku pri vatre....trochu prehanam, ale snad si rozumieme. A tie najlepsie kupis asi tam, kde rozumeju puncocham, teda hladaj v drahsom nesportovom obchode, ako calzedonia.

ropucha6
19. jan 2023

Mne vyhovuje Calzedonia, nepadaju, tvar drzia, posobia na mna dobre.

autor
19. jan 2023

Ahojte, vdaka za reakcie, chapem, co myslite, ale ja som typ, ktory velmi rad nosi saty. Odkedy mam deti, sklzla som k nohaviciam, ale rada by som sa vratila spat k satom a nosila ich aj v zime - len problem je, ze som dost zimomriva, cize bezne nosim pancuchy plus nohavice a chcela by som nosit pancuchy a leginy. Neviem, pocas tehotenstiev nosim bezne saty plus leginy a vyzera to dobre - ok, urcite nie plesove, ale ani zrovna sportove. Tak proste aj v zime by som rada trebars svetrove/teplejsie saty a k tomu na pancuchy leginy.

anjelicek26
19. jan 2023

Ja nosim do prace saty stale... nosim pod ne v zime obycajne termo leginy a termo pancusky s KIK...cierne a sede... paradoxne nezmolkuju, teple, prijemne... elegantne leginy neexistuju, ale toto vyzera fakt dobre, uni basic sa proste nic nepokazi... a su za babku... takze ich mam vela 😂

galganka
19. jan 2023

Takto bežne chodím aj ja. 👍 dnu potom iba zhodím jednu vrstvu a je to. Do snehu to este vylepšujem štucňami, či podkolienkami. A hej, na Kik, som zabudla, sú veľmi dobré tiež, ale peidu mi kúsok tenšie ako dm termo.

autor
19. jan 2023

@anjelicek26 super, pozriem a nepadaju?

autor
19. jan 2023

@galganka hej, presne...aj volakedy zeny nosili saty a pod to nejake hrube panchuchy, ale casto aj tak mrzli, teraz je tych moznosti iste viac...neviem, proste paci sa mi, ked zeny chodia v satoch, aj v zime, tak preto zhanam info od skusenejsich

anjelicek26
19. jan 2023

Super su, predavacka je tam uz par rokov a kazdyraz sa smeje, ked na jesen dojdem s plnym kosikom legin a pancusiek hned ako ich vylozia 😂 Ale co mam robit, ked mi ich dcera kradne 😂 A pri 4-5e sa fakt neda nic povedat... ja mam v praci saty snad 4x v tyzdni 😅 A tieto su teple a prijemne.

autor
19. jan 2023

@anjelicek26 super, tak pojdem tam, lebo zase dat 30 eur naslepo za leginy je trochu risk, 4 eura tak nezabolia 🙂

anjelicek26
19. jan 2023

Ved prave... beriem vzdy cislo vacsie a teda hlavne pancusky do aleluja... v obchode si to mas aj sancu chytit... ja som rada, lebo su jedny z mala, co mi nehadzu zmolky... ok lelosi tiez nie, ale to je cena niekde uplne inde... tych mam len par, na doma super, pod saty asi nie...

ninusa221
19. jan 2023

Ja mám rada lelosi