Kde kúpiť šaty na promócie?
Ahojte, viete poradiť nejaký kamenný obchod/eshop kde by som vedela kúpiť šaty, alebo kostým na promócie ? Prípadne máte nejaké konkrétne typy? Prešla som asi všetky známe e-shopy a nič som nenašla ☹️ hľadám niečo jednoduché, elegantné, ale nie zas príliš , aby som v tom nevyzerala ako vyzretá päťdesiatnička. Môže byť aj bez rukávov, dĺžka tak tesne nad koleno je ideál. A žiadne pastelové farby.
Ďakujem 🙂
a vsetky tieto kriteria, ked zadas do vyhladavaca, ozaj ti nic nenajde? podla mna sa da, vsak je tolko e-shopov, kde je fakt ze velky vyber a velakrat mam z tej ponuky problem si nieco vybrat.
@verca888 neviem, mám pocit že teraz je to samý oversize a ľan alebo iné prírodné materiály, síce pekné ale tak na voľný čas, na leto. Toto všade nájdem keď otvorím e-shopy ktoré poznám. 😅
Peek and Cloppenburg, Chantall, Zara občas prekvapí
P&C
Mia dresses. Ak nesadnu vies ich vratit
Mohito ich ma plno, na predajniach nie, ale v eshope urcite najdes nieco vhodne.
Ak vieš, že tie šaty nezozenies, aké chces a ani nevyužijes, choď do požičovne, výber je tam pestrý, vyskúšaš si a potom vrátiš.

a vsetky tieto kriteria, ked zadas do vyhladavaca, ozaj ti nic nenajde? podla mna sa da, vsak je tolko e-shopov, kde je fakt ze velky vyber a velakrat mam z tej ponuky problem si nieco vybrat.