icon

Kde nájsť kvalitné pohodlné široké nohavice na leto?

13. jún 2025

Poraďte kvalitné pohodlné široké nohavice na leto na gumičku v páse... Viem že ich je všade plno, ale hľadám jednofarebné a najlepšie čím menej umelé... díky

kiki68
13. jún 2025

Pozri znacku even& odds , som s nimi mega spokojna a vsetko bavlna

biba_18
13. jún 2025

hľadaj bavlnu, fakt to majú všade, aj keď ale teda neviem či na gumu 🤷‍♀️

autor
13. jún 2025
@kiki68

Pozri znacku even& odds , som s nimi mega spokojna a vsetko bavlna

@kiki68 prosím nevieš pridať link?

autor
13. jún 2025
@biba_18

hľadaj bavlnu, fakt to majú všade, aj keď ale teda neviem či na gumu 🤷‍♀️

@biba_18 vieš mám jedny síce umelé ale fakt super sedia pull &Bear značka ale teraz nejaké majú moc vysoké pásy, že to mám klin na kolene alebo pas pod prsiami...tie čo mám sú akurát a ešte chcem jedny

biba_18
13. jún 2025

ja s takými na gumu nemám dobrú skúsenosť - resp. také na gumu mi ešte ani jedny nesadli. ale akurát včera som si kúpila jedny v zare ľanové a tie sú super na moju postavu (mám úzky pás k bokom…)

biba_18
13. jún 2025

a even& odds máš na zalande

jasminet
13. jún 2025

Mne sa konecne podarilo kupit v mohito - mali cierne a smaragdovo zelene.

autor
13. jún 2025
@jasminet

Mne sa konecne podarilo kupit v mohito - mali cierne a smaragdovo zelene.

@jasminet prosím ťa za koľko? Pozriem na eshope podľa ceny... Kúpila si v predajni?

cukroska
13. jún 2025

Ja som si teraz s Temu a na moje prekvapenie veľmi super a vzdušné. No to som nečakala vôbec.

autor
13. jún 2025
@cukroska

Ja som si teraz s Temu a na moje prekvapenie veľmi super a vzdušné. No to som nečakala vôbec.

@cukroska z tému neobjedbavam, ešte keď zo shein ale tam ich majú plno, len rozmery boli nejaké kratke

jasminet
13. jún 2025

Fuuu, do 30-40€? Uz nepamatam, asi 2 mesiace dozadu som ich kupovala. Ale sedia super, dostatocne dlhe - kedze som vysoka a chcem ich az po zem...

autor
13. jún 2025
@jasminet

Fuuu, do 30-40€? Uz nepamatam, asi 2 mesiace dozadu som ich kupovala. Ale sedia super, dostatocne dlhe - kedze som vysoka a chcem ich az po zem...

@jasminet aha, no ktovie či ich už majú... Hodila som do košíka jedny modré a ešte pohladam.
.

autor
13. jún 2025

@jasminet ďakujem 💗

luccija
13. jún 2025

Teraz je výpredaj v Appke HM bolo tam dosť takých nohavíc aj ľanové aj viskozove

autor
13. jún 2025
@luccija

Teraz je výpredaj v Appke HM bolo tam dosť takých nohavíc aj ľanové aj viskozove

@luccija ďakujem, idem popozerat

gondyo
13. jún 2025

Ja som kúpila viskóza ľan za pár eur vo výpredaji zn.edited na about you..farba karamel..mám viac vecí tejto značky a som spokojná

cukroska
13. jún 2025

Áno samozrejme.