Kde nakupovať štýlové plus size oblečenie za dobrú cenu?
No a teraz vážne.. plus size ženy kde sa obliekate?? Pretože ja chodím holá je mi zima a nemôžem sa pekne a pohodlne obliecť sa normálnu cenu.. momentálne hľadám pekný trenčkot a koženú bundu ale márne buď to vyzerá biedne alebo tá cena je biedna..
Aká veľkosť? CA, Tesco, HM
@anonym_autor za mna CA,rifle,saka,tricka
..
Veľkosť mám eu 48
Aká veľkosť? CA, Tesco, HM
@marcellka32 HM veľmi slabý výber plus size a tesco to treba natrafiť CA je iba eshop na sk?
@marcellka32 HM veľmi slabý výber plus size a tesco to treba natrafiť CA je iba eshop na sk?
@anonym_auto HM máš väčší výber online, CA chodím osobne na predajňu
@anonym_auto HM máš väčší výber online, CA chodím osobne na predajňu
@marcellka32 práveže HM mám tiež iba online a tam sú skôr oversize veci nič padnuce do oka a CA nemám tiež predajňu v meste
Mna tu asi ukamenuju niektori, ale ja si par veci kupujem aj zo Shein(samozrejme nemam cely satnik vyskladany iba od tejto znacky). Totiz, pride mi ze na Slovensku este uplne nepochopili, ze plus size sa da obliekat aj pekne a nemusim mat v 28 rokoch satnik ako 60 teta z dediny. Lebo presne take veci vzdy najdem v tych plus size oddeleniach😀. A je to cenovo dostupne, nebudem klamat. Ja proste nedam za rifle 40€ a o ulicku dalej kde su take iste identicke, ale vo velkosti 42 stoja 10€😀. Ale mam aj vela krasnych kuskov zo sekacov, tam sa treba hrabat vela, ale vzdy nieco pekne najdem.
ja mám tiež veľkosť č.48 a veľmi rada nakupujem v bonprixe -teda najradšej
Ja mám 38/40 a aj tak som nenašla normálnu koženú bundu. Proste hrozný strih, vyzerajú ostrasne
mne sa pojmy pekné, prípadne kvalitné nie veľmi zlučujú so slovom lacné či za dobrú cenu ...
samozrejme netvrdím že drahšie = kvalitné
ale opačne to platí ...

@anonym_autor aku mas velkost? Plus size je pre niektore zeny L a pre ine 4 XL .