Kde zoženiem tieto nohavice?
Prosim, viete mi poradiť kde zoženiem tieto nohavice? Ďakujem

Prepáč, ale dúfam, že nikde. Kto toto vymyslel???
https://www.bershka.com/sk/elegantné-nohavice-s...
Fantastický produkt od Zalando: https://www.zalando.sk/bershka-tailored-nohavic...
@anonym_b99eed ja nepoznám takú aplikáciu a mám 39. Ale teda asi mentálne som osemdesiatnička podľa teba 😀
@anka2015 vyzeraju blaznivo, ale na dobrej postave pekne ukazu.
A ak ma niekto zmysel pre takyto styl, trosku akoby futuristicky smrncnuty (teda aj zvysok oblecenia je tomu prisposobeny), tak to moze vyzerat zaujimavo a dobre.
@anka2015 nahodou s tym obycko trickom to vyzera super. Na vysokej stihlej osobe…
@anonym_autor kúp zaves a máš 🤮😊
tieto su sice vyredane ale mozno v obchode este budu .https://www.bershka.com/sk/elegantné-nohavice-s...
https://www.asos.com/bershka/bershka-tailored-t... posielaju aj na sk
@anonym_b99eed ja nepoznám takú aplikáciu a mám 39. Ale teda asi mentálne som osemdesiatnička podľa teba 😀
@dorizzz no vsak podla lens vyhladas a aj prelozis text. moj muz ti moze byt otcom a pozna to , treba sa stale vzdelavat 🙂
@anonym_autor kúp zaves a máš 🤮😊
@anonym_7e4d62 ukaz co nosis ty, nech mozeme grcat my.
Zalando ma bershka veci
@dadis ďakujem ale ja som nepýtala radu, nepotrebujem takú aplikáciu, preto ju ani nepoznám 😆
@dorizzz Je smutne, ze v 39 sa nepotrebujes naucit nic nove a nevies, ci to nebudes potrebovat uz zajtra - napriklad ked budes potrebovat kupit nejaku suciastku z kavovara alebo dokupit obklad na stenu (priklady, kde som to vyuzila ja) a to mam pomaly 45 rokov.
@dorizzz Je smutne, ze v 39 sa nepotrebujes naucit nic nove a nevies, ci to nebudes potrebovat uz zajtra - napriklad ked budes potrebovat kupit nejaku suciastku z kavovara alebo dokupit obklad na stenu (priklady, kde som to vyuzila ja) a to mam pomaly 45 rokov.
@dadis Prečo by to malo byť smutné? Niekto je dobrý v IT (bez ohľadu na vek), niekto pekne kreslí, niekto varí či pečie.... Smutné je sa nad niekoho povyšovať, teda podľa mňa
@dorizzz dnes mozno nie ale co zajtra ? ja to pouzivam dost casto. ci nieco najst podla obrazku alebo prelozit navod na etikete do SJ.
suhlasim s tebou
@dadis je to smutne a potom to tu aj tak vypada, ze mlade baby sa pytaju na veci co vedia dat do google a za minutu mi najde milion moznosti. vzdelanie je najlepsia vec na svete co moze clovek urobit a investovat do toho,
@dorizzz dnes mozno nie ale co zajtra ? ja to pouzivam dost casto. ci nieco najst podla obrazku alebo prelozit navod na etikete do SJ.
suhlasim s tebou
@dadis je to smutne a potom to tu aj tak vypada, ze mlade baby sa pytaju na veci co vedia dat do google a za minutu mi najde milion moznosti. vzdelanie je najlepsia vec na svete co moze clovek urobit a investovat do toho,
@anonym_b99eed Ano, a mojej mame tak vzdy prekladam, ked jej dojde uradny list z Nemecka (pobera odtial dochodok), aj ked ona vie dobre po nemecky, ale radsej si to este skontrolujeme, ci sme dobre pochopili 😁. Ved ja som v jej dobrom ukazala, kde to najde a osopi sa, akoby som si z nej srandu robila.. ved ja chapem, ze nie kazdy vie vsetko, aj moja mam pozerala, ked som jej to prekladala ako tela na nove vrata 😁. Aj ja som sa ro v nejakom case musela naucit. Nikto uceny z neba nespadol, ale namiesto vdaky, odpoved, ze ona to nepotrebuje... oukej 😁
@anka2015 ked vie niekto fungovat na MK tak lens teda nie je ziadna raketova veda.
@anonym_b99eed Dovolím si nesúhlasiť.... MK ovládam, pretože som tu od 2007, ale nové aplikácie sú pre mňa španielska dedina a to si o sebe nemyslím, že som zaostalá... maximálne tak stará
@anka2015 ??
@dadis To patrilo k tomuto príspevku: "@dorizzz Je smutne, ze v 39 sa nepotrebujes naucit nic nove a nevies, ci to nebudes potrebovat uz zajtra - napriklad ked budes potrebovat kupit nejaku suciastku z kavovara alebo dokupit obklad na stenu (priklady, kde som to vyuzila ja) a to mam pomaly 45 rokov."
@dadis keď myslíš, tiež si nemyslím že je to raketová veda, keby som to potrebovala niekedy, nie je problém sa za 5 sekúnd k tomu dopátrať. Momentálne je to u mňa nepodstatné, nepotrebujem to a nepoužívam to, reagovala som hlavne na to, že nie je vhodné človeka podľa toho posudzovať, či pozná nejakú aplikáciu alebo nepozná. Ja to nepotrebujem ani som zatiaľ nepotrebovala, netrávim na internete toľko času, nenakupujem, nescrollujem, nepozerám videá, nemám instagram ani tiktok ani iné siete, iba fb. To ale neznamená, že som zaostalá, len predmety môjho záujmu sú iné, a na internete sa snažím tráviť čo najmenej času.