icon

Koľko dní nosíte rovnaký pracovný outfit?

12. aug 2024

Ahojte, riešite nejak to, ako často si oblečiete to isté do práce?
Pracujem v kancelárii, na vedúcej pozícii, chodím do práce oblečená elegantnejšie. Často sa stretávam s partnermi/klientmi.
Nedávno som viedla debatu so sestrou, že ako často je "znečistené" si obliecť to isté.
Mám cca 15 letných a 15 zimných outfitov do práce, niečo medzi sebou kombinujem. Je to naozaj málo?
Prípadne, ak máte tipy kde kúpiť nejaké kvalitné pančuchové nohavice budem vďačná.

Strana
z2
kate_cs
12. aug 2024

Som učiteľka, takže každý deň na očiach deťom a mám minimum oblečenia v šatníku. Nemám rada nakupovanie a príde mi úplne zbytočné mať veľa oblečenia. Tak mám pár kvalitnejších kúskov a tie obmieňam, kombinujem. Vôbec nenakupujem na lacných eshopoch, len aby som mala.
Napríklad teraz v lete som mala do práce 5 dlhých letných šiat, pár lanových nohavíc a nejaké tričká/blúzky a úplne mi to stačilo aby som si aj každý deň obliekla niečo iné.
Ale je to každého vec, musíš cítiť, čo tebe stačí.

danica2711
12. aug 2024

najväčšie čaro zaujímavého šatníka je v tvorivosti a kombinovaní

pe_mi
12. aug 2024

Ahoj,tiež pracujem v kancelárii a mám počet outfitov ako ty.
2x do týždňa,ale nenosím nikdy to isté.

nicicka
12. aug 2024

No až musím ísť zrátať koľko siat mam ja 🤣 Mesiac držím smútok a keďže ja v lete nerada nosím cierne tak ich veľa nemám a ak tak mam obľúbené ktoré točím dookola. Čiže to vychádza na 5 ks za týždeň a ďalší týždeň to isté 🙈 Občas dáka zmena...

tamitamitami
12. aug 2024

Určite stačí 15 letných a 15 zimných 🙂...ja mám cca 15 letných, 15 zimných a 15 prechodných (úplne mi to stačí).

sense
12. aug 2024

Prečítala som názov a vravím si každý deň to isté, nosím uniformu... A potom čítam ďalej...no nemám tvoju pozíciu ale kedysi veľmi dávno pri kancelárskej práci som to striedala ale teda kombinovaním tých istých kuskov...

dominikamacakova
12. aug 2024

Na každý deň nový kúsok, nech deti v Číne neprídu o živobytie.

pbra40
12. aug 2024

Mala som kolegynu, bola sekretarka vyssieho postaveneho sefa. Mala normalne excel subor, kde si zapisovala navstevy (dodavatelia, mitingy, stretnutia) a viedla si, kedy co mala oblecene. Aby sa nestalo, ze ak prisiel obchodny partner na stretnutie 1x za mesiac, aby nemala to iate oblecene ako pred mesiacom 🙈

pe_mi
12. aug 2024

@pbra40 že maximálne divné a pritom super 😅😅

ajuga
12. aug 2024

Mam mozno 5 sukien a trojo letnych nohavic (rovnaky strih, ina farba) a kombinujem k tomu tricka. Mam rada jednoduche kusky, cize ak sa mi paci strih, kupim si kusok v min.dvoch farbach. Mam tielka, tricka s kratkym rukavom a tristvrtovym. K tomu svetre alebo riflove bundy. Na zimu mam dve bundy a dvojo topanok. Striedam podla nalady. Striedam raz sveter, raz mikina, rifle alebo leginy. Nastastie si moja praca nevyzaduje skvele zladene outfity a opatky. Hlavne pohodlne

doriiis
12. aug 2024

Ja mám povinný pracovný odev,takže ja tento problém nemám.A v čom sa dosmatlem dva krát týždenne na satnu je úplne jedno🤷🏻‍♀️

smiling89
12. aug 2024

mam viacero veci a aj tak nosim dokola par oblubenych outfitov.....inak ja vobec nevnimam co maju ostatni na sebe, ani v kancelarii (sme tam iba 3) a ani nikde inde 🙂

j93375
14. aug 2024

.

antoni
14. aug 2024

Naštudovať si kapsulový šatník, koľko variácií vznikne z pár kúskov a je na pár týždňov poriešené. https://capsule.sk/ako-si-vytvorit-kapsulovy-sa...

trisha_r
21. aug 2024

Ja sa v robote prezliekam do uniformy , takže si vezmem do práce aj tie isté kraťasy celý týždeň 😂 veď pre 10 minút cestou do práce a z práce si nebudem lámať hlavu nad výberom šiat. A chodím bicyklom takže žiadna sukňa alebo šaty, aj keď šaty milujem a mám ich veľa. Tričká obmieňam , a v zime mám tak 5 nohavíc ktoré tiež obmieňam. Nerada nakupujem a tulam sa po obchodoch, idem tak 1-2x do roka.

Strana
z2