Koľko dní nosíte rovnaký pracovný outfit?
Ahojte, riešite nejak to, ako často si oblečiete to isté do práce?
Pracujem v kancelárii, na vedúcej pozícii, chodím do práce oblečená elegantnejšie. Často sa stretávam s partnermi/klientmi.
Nedávno som viedla debatu so sestrou, že ako často je "znečistené" si obliecť to isté.
Mám cca 15 letných a 15 zimných outfitov do práce, niečo medzi sebou kombinujem. Je to naozaj málo?
Prípadne, ak máte tipy kde kúpiť nejaké kvalitné pančuchové nohavice budem vďačná.
najväčšie čaro zaujímavého šatníka je v tvorivosti a kombinovaní
Ahoj,tiež pracujem v kancelárii a mám počet outfitov ako ty.
2x do týždňa,ale nenosím nikdy to isté.
No až musím ísť zrátať koľko siat mam ja 🤣 Mesiac držím smútok a keďže ja v lete nerada nosím cierne tak ich veľa nemám a ak tak mam obľúbené ktoré točím dookola. Čiže to vychádza na 5 ks za týždeň a ďalší týždeň to isté 🙈 Občas dáka zmena...
Určite stačí 15 letných a 15 zimných 🙂...ja mám cca 15 letných, 15 zimných a 15 prechodných (úplne mi to stačí).
Prečítala som názov a vravím si každý deň to isté, nosím uniformu... A potom čítam ďalej...no nemám tvoju pozíciu ale kedysi veľmi dávno pri kancelárskej práci som to striedala ale teda kombinovaním tých istých kuskov...
Na každý deň nový kúsok, nech deti v Číne neprídu o živobytie.
Mala som kolegynu, bola sekretarka vyssieho postaveneho sefa. Mala normalne excel subor, kde si zapisovala navstevy (dodavatelia, mitingy, stretnutia) a viedla si, kedy co mala oblecene. Aby sa nestalo, ze ak prisiel obchodny partner na stretnutie 1x za mesiac, aby nemala to iate oblecene ako pred mesiacom 🙈
Mam mozno 5 sukien a trojo letnych nohavic (rovnaky strih, ina farba) a kombinujem k tomu tricka. Mam rada jednoduche kusky, cize ak sa mi paci strih, kupim si kusok v min.dvoch farbach. Mam tielka, tricka s kratkym rukavom a tristvrtovym. K tomu svetre alebo riflove bundy. Na zimu mam dve bundy a dvojo topanok. Striedam podla nalady. Striedam raz sveter, raz mikina, rifle alebo leginy. Nastastie si moja praca nevyzaduje skvele zladene outfity a opatky. Hlavne pohodlne
Ja mám povinný pracovný odev,takže ja tento problém nemám.A v čom sa dosmatlem dva krát týždenne na satnu je úplne jedno🤷🏻♀️
mam viacero veci a aj tak nosim dokola par oblubenych outfitov.....inak ja vobec nevnimam co maju ostatni na sebe, ani v kancelarii (sme tam iba 3) a ani nikde inde 🙂
.
Naštudovať si kapsulový šatník, koľko variácií vznikne z pár kúskov a je na pár týždňov poriešené. https://capsule.sk/ako-si-vytvorit-kapsulovy-sa...
Ja sa v robote prezliekam do uniformy , takže si vezmem do práce aj tie isté kraťasy celý týždeň 😂 veď pre 10 minút cestou do práce a z práce si nebudem lámať hlavu nad výberom šiat. A chodím bicyklom takže žiadna sukňa alebo šaty, aj keď šaty milujem a mám ich veľa. Tričká obmieňam , a v zime mám tak 5 nohavíc ktoré tiež obmieňam. Nerada nakupujem a tulam sa po obchodoch, idem tak 1-2x do roka.

Som učiteľka, takže každý deň na očiach deťom a mám minimum oblečenia v šatníku. Nemám rada nakupovanie a príde mi úplne zbytočné mať veľa oblečenia. Tak mám pár kvalitnejších kúskov a tie obmieňam, kombinujem. Vôbec nenakupujem na lacných eshopoch, len aby som mala.
Napríklad teraz v lete som mala do práce 5 dlhých letných šiat, pár lanových nohavíc a nejaké tričká/blúzky a úplne mi to stačilo aby som si aj každý deň obliekla niečo iné.
Ale je to každého vec, musíš cítiť, čo tebe stačí.