Koľko kabeliek vlastníte a aké preferujete?
Koľko kabeliek máte? Nosíte skôr malé crossbody alebo shopperky? Aké farby?
Veľa, nazbieralo sa za roky..ale drahšie asi 6
A nosím skôr shopperky
Po vytriedení 3 a malý kožený ruksak 🙂.. nechala som si len tie, ktoré skutočne nosím
@denkabemommy a aké typy a farby? Ja mám aktuálne jednu hnedú crossbody, jednu čiernu takú väčšiu ale nie je to klasická shopper. A ešte by som uvítala jednu takú farbu čo by sa tiež ku všetkému hodila...
@zuzana76
@123kika1234 ja tiež väčšinou Veľké tašky som nosila. Ked mám crossbody, tak zas si nachádzame napr obed, dáždnik atď do plátenej...
@123kika1234 a čo je drahšie podľa teba? Lebo teda ja som ochotná dať Max stovku...
Drahšie beriem tak od 150 ale Max do 500€ kabelku mám..a to je ešte taká stredne drahá... Designer kabelky stoja o mnoho viac
Asi 4-5
okolo 25, plus 5 ruksak, nosim iba ruksak
Veľa. Cca 20. Reálne nosím 2. 😂😂😂
Ja len mensie a male, crossbody, resp. take male s uchom do ruky. Ciene, bielu, nude, cervenu, bordovu, fialove, zelenu. Dve mam furla, ostatne su take noname, nieco zo shein ci aliexpres. Potom mam dve rovnake lara biagy, ci ako sa to vola, jedna je nude, druha cierna, tieto nosim iba v zime (pridu mi zimne 🤦♀️🤭🤣) hodia sa mi skor ku kabatom. A este take akoby ladvinky, ale cez rameno, ciernu a nude, tie zas nosim ked obuvam tenisky. Ale to mam tolko len posledne cca tri roky tolko kabeliek, predtym som mala jednu ciernu aj 10 rokov.
Ja som mala aj 20, potom som polovicu postupne predala, zvysok mam v skrine a nosim ako kocky vyssie tak tri dokola 😀
Mam 3 ks a 2 male ruksaky.
Mam jeden ruksak a jednu väčšiu anekke kabelku, ktorú som už asi rok nevytiahla
Ja mám presne 0 kabeliek. Čo už, som sedliačka a nevadí mi to 🤣
Asi 16. A nosím podľa príležitosti 🙊
Ja mám 2 kabelky maličké, že mi vojde len to, čo by som si inak dala do vreciek, obe kožené. Jedna zo sekáču, druhá prerobená retro pánska kabela do ruky. Mám 2 ruksaky, oba z VŠ. Jeden je malý kožený, ten beriem keď ideme s bábom von, na návštevu a podobne. Druhý je 30 litrový a do neho nás oboch pobalím keď ideme niekam na celý deň alebo aj na noc. To je všetko 🤷♀️
Nenávidím kabelky 🤣 nič horšie v módnom svete pre mňa neexistuje. Mam asi tri a kupovať novú je pre mňa vždy za trest 🤣
Mám 2 batohy. Kabelka mi príde ako nepraktická somarina oproti batohu
Mam 3 kabelky. 2 menšie vo vintage štýle a 1 obyčajnú z Deichmannu. Spoločenské kabelky asi 5 a jednu listovku.
Ja mam asi 20, hlavne velke, male mam asi iba 3. A striedam ich podla oblecenia, mna to bavi. Mne moje kabelky robia radost a davam na ne pozor.
@denkabemommy
supet moja oblubena znacka mam asi 4 valentinky rozne farby👍
@tairyx a kde nie mobil kľúče vreckovky peňaženku balzam atď?
*nosis
@adrianasmolko ja mám 2. Túto bielu som dostala od manžela na Vianoce ako prekvapenie 😊 moja najobľúbenejšia.
Ja mám jednu crossbody kabelku ručnej výroby. Nemám rada klasické kabelky na rameno, len tie crossbody.
@226lenka wau máš len jednu jedinú? Či Modus viac ruksak ? Aká značka?
shopperky nosim najcastejsie.
mam 2 obrovske Puma, jedna do prace, s druhou vybehnem do obchodu na nakup.
okrem toho 2 - hnedu a ciernu, este chcem nejaku svetlu.
@adrianasmolko
@denkabemommy ja mam tiez 2 Valentino, ale jednu som posunula dcere. no stale mi pridu tuhsie a mam rada makky material.

Shopperky a mám asi 10 kabeliek