Koľko kabeliek vlastníte a aké preferujete?
Koľko kabeliek máte? Nosíte skôr malé crossbody alebo shopperky? Aké farby?
5- z toho dve veľké shoperky - béžová a čierna, dve malé - spoločenské, 1 veľkú športovú. Ja chodím do práce väčšinou s ruksakom ( lebo pešo alebo na bicykli), takže mne to bohate stačí. 🙂
@denkabemommy
ja mam iny tvar ale pokukujem po takejto nejakej
je vacsia? ci skor mansia?
@nelca0510 aku značku?
ja mám 3 - dve, čo nosím na striedačku a jednu takú športovú
och, abudla som. mam este + 2 shopperky.
jedna kozena zelena, druha textilna, ai to je povone plazova taska,a le je taka zaujimava, popruhy su ako hruby spagat. je prirodnej farby a ten "vak" je prirodna s ciernou.
Mam 7 kabeliek. 2 ruksaky. 3 cestovne tašky. Striedam to. Väčšinou crossbody. Celkovo také menšie nosím.
handmade ruksak zo Sashe riflovo sivý,potom kabelku cez plece trochu väčšiu čierno-sivú z tesca a ružovo-zlatú 😂 crossbody
Momentálne nosím len tú ružovú
@majamat
ja mam tiez taku plazovku s hrubymi spagatmi ale cervenoprirodnu super velka ale nosimm ju ako beznu velku tasku👍
Najradsej mam super staru shoperku od HB … mega velka, nadcasova a zatial neznicitelna. A par fakt exkluzivnych kuskov pre radost. Jedna stredne velka crossbody ale uz dosluhuje. Poskulujem po Longchamp ale zatial som sa nerozhodla
@adrianasmolko ja ju mam rada, ale tym, ze moze namoknut, tak skor v suchom obdobi.a teda ked nejaku kabelu vytiahnem, nosim stale rovnaku, nechce sa mi prehadzovat.
@adrianasmolko menšia, tak na peňaženku, mobil a pár drobností. Ja toho veľa so sebou nenosím, takže mi vyhovuje🙂
Mám jednu kúpenú cez internet od jednej pani ktorá ich vyrába. Je to taká tmavo zelená s motívom. Ale teraz častejšie nosím ruksak z kočíka
@majamat ja mám zas rada pevné kabelky, takú tvrdšiu kožu, lebo tú jemnú som vždy rýchlo poškodila nechcene. V tomto som veľmi nešikovná 😅
@denkabemommy ja mam rada make, lebo ked ju moc naplnim, podda sa mi, prisposobi sa. ta pevnejsia sa neprisposobi, dostane blby tvar a odstava, ani postave sa neprisposobi.
dve shopperky, dve také stredné a asi 10 pláteniek, tie nosím aj tak najviac 😂
@tairyx ja mam 1 latkovu - to je skor taska ako kabelka a 1 do divadla. Takze na bezne nosenie tiez 0
Cca 20-30 ks urcite, od shopper bags po listovky, kufrikove, ruksaky, cez clutche po sucasne do ruky, mam nove ale aj vintage, som proste maniak. Nenosim vsetky, striedam tak 5 dennych a dve tri druhy na vecer.
Mam jednu. A druhú mám pripnutú na kociku 🙂
Ja mám len jednu aj tu nosím len výnimočne , ja bežne preferujem ladvinku doklady peňaženka a kľúče sa mi pohode tam zmestia iné nič nepotrebujem
@denkabemommy Tato tvoja je Mario Valentino, lacna fast fashion za 100€ cca, ktora sa predava na kadejakych aboutyou a zalandach. Nie Valentino Garavani, ta luxusna znacka, tam kabelky zacinaju na 2k cca.
@zorienka28 A nie je to jedno 😅🤭.. a mne teda ako lacna kabelka za 100 eur teda nepride, takze pri SK platoch si ju urcite "ošanuje" a bude slow fashion.. 😁
@zorienka28 nepýtala som sa 😂 ale snáď budeš teraz lepšie spať, keď si dala zo seba von svoje múdro. Predstav si, že by som si kľudne mohla kúpiť aj tu za 2k ale nepotrebujem si svoju hodnotu zvyšovať bezvýznamnou vecou v skrini. Kupujem si to, čo sa mi páči.. a ver mi slow fashion podporujem viac, než si vôbec dokážeš predstaviť 🙂.
@zorienka28 to ti stalo za to si takto rypnut? Aké nás kabelky doma ty? Tipujem Coach, Coccinelle, Polene a tak?
Mobil a kľúče vo vreckách, peňaženku v ruke alebo ak idem na nákup tak do takej látkovej tašky nákupnej ju hodím. Nenosím so sebou ani balzamy ani vreckovky ani nič také, ale reálne ani nikam nechodím, max nákup čiže kabelu nepotrebujem. Do práce nosím športovú tašku.
Takú klasickú kabelku mám jednu, dar ešte od bývalého muža z r. 2012. Vytiahnem ju asi raz za 3 roky keď je nejaká príležitosť. Inak nosím také tie látkové etno tašky cez plece. Tie milujem. Mám vždy minimálne 4, ktoré striedam a keď sa nejaká zničí, dokúpim dalsiu.
Sú lacné, môj štýl a zmesti sa do nich aj 2 kilá zemiakov a menší nákup.
Ja mam okolo 30. Najviac crossbody a potom shoppery. Striedam aj podla sezony a prilezitosti. Neviem preco, ale mat kvalitnu tasku mi proste robi radost.
@barborachors Prosim ta kde kupujes spolahlive Vintage?
Asi 30 a nosim asi 4 roky dokola coach batoh a furla batoh, striedam…male kabelky na vecer samozrejme …dost vela kabeliek som porozdavala, vacsinou MK a furla

Shopperka, jedna v takej strednej veľkosti, mala crossbody a batoh. Zvyšok som popredavala,lebo som ich nenosila.
Pri tých troch som však stavila na kvalitu a popravde aj znackovost - baby na koniku mi dobre poradili 🙂