icon

Ktoré kabelky do práce sú najpopulárnejšie?

10. apr 2025

Ahojte, aké nosíte kabelky do práce a odkiaľ kupujete? Rada by som si zaobstarala napríklad nejakú Guess kabelku alebo podobnú v tej cene ďakujem

Strana
z2
nadhja
10. apr 2025

Ja som kupila Guess z about you alebo zalanda, ale mala som uz 3 Guess batohy a kabelku a do polroka som vsetko reklamovala 🤦🏼‍♀️ neviem ci taka zla kvalita, ci len ja mam take “stastie”. A neznackova kabelka za 20e, mi drzi bez chyby uz 8 rokov.

autor
10. apr 2025

@nadhja tak to som netušila,myslela som si že vydrží roky ... A aké neznackove a kde kupuješ ?

hsara99
10. apr 2025

Ja mám Coach, zatiaľ ma 2 roky, využívaná je na 110% a je ako nová.

gejb
10. apr 2025

Obľúbenú do práce mam Aldo.

katka_1102
10. apr 2025

Ee,Guess nevydrží, pokiaľ nie je vyslovene kožená, ale tam sú ceny 400+..... pozri si stránku lubive....kozene kabelky z talianska 🙂

fineta
10. apr 2025

Zo sekáča za 4 eura. Mam ich xy, preto vydržia veeľmi dlho. 😂

spongebob1
10. apr 2025

Urcite nie Guess. Otrasne, kozenkove kabelky. Posobia lacnym, kolotocarskym dojmom. Radsej neznackovu, ale kozenu. Dalsia znacka, ktora vyzera odpudivo je MK. To iste ako Guess. Realne ich kupis za par supov v Turecku a rozdiel nerozoznas. Skarede ako cierna noc.

kaktusik007
10. apr 2025

nosim obycajne latkove cez plece, potom mam zopar kozenych - co drzia uz niekolko rokov, niekedy vytiahnem LV. Podla nalady.

zobaka
10. apr 2025

Mam elegantnu Guess z about you, som spokojna, stale je ako nova

momoqui
10. apr 2025

Guess neodporucam. Uz na pohlad vidno, ze nic moc. Ja odporucam na take bezne nosenie Michael Kors, su neznicitelne.

biba_18
10. apr 2025

@momoqui podľa toho ktoré…

biba_18
10. apr 2025

ja mám veľa tašiek od dajany rodrigues - a už roky rokúce. kožené. skvelé…

mimirka32
10. apr 2025

Mam aj guess, aj MK, Dajanu, furlu a aj ine. Ja mam najradsej MK a furlu. V akcii kupis aj za 100 eur kozenu a vydrzia dlho a stale su pekne, aj po rokoch.

heidi4
10. apr 2025

Ja mam rada Vuch 🙂 elegantne. 🙂 ale aj Lara Bags su OK a svojho casu som aj v Orsay nakupovala (jednu shopperku mam asi uz 10 rokov). Ja som spokojna s kvalitou, stale vyzeraju ako nove.
Aj Valentino ma pekne.
Ale teda asi som nizsie nez je tvoja cenova predstava.
(Ja si radsej doprajem vylet, dovolenku alebo koncert nez nejaku kabelku. 😁)

momoqui
10. apr 2025

@biba_18 ja mam od MK velmi vela kabeliek aj oblecenia a vsetko sa velmi osvedcilo, preto odporucam

miadi
10. apr 2025

Ja mam rada MK kabelky kupujem ich na Black Friday v 50-80% zlave kožene kvalitne ta co videla fake v Turecku nevie o com toči . Skarede vobec nie su . Ja mam rada jednofarebne crossbody. Vydrzia dlho a nosim ich na bezne nosenie kedze cez tie zlavy stoja menej ako neznackove. Posledne som kupila 3 a bolo to menej ako 100e dokopi. Ale v Europe take zlavy nenajdes Cize idealne byt v tom case na Americkom kontinente.

vanilkovazmrzka
11. apr 2025

Ja nosim tasku na laptop ale to asi nechces pocut…

adik64
11. apr 2025

Odporucam kabelky zn. Lubive, krasne, kvalitne a za fajn ceny. Mam asi 6 ks a nosim ich stale dookola, ine uz ani nevyberam.

summer23456
11. apr 2025

@adik64 ja mám tiež dve od nich, síce krátko, ale zatiaľ som spokojná, vyzerajú kvalitné, sú pekné a fakt sa super nosia...

petracandle
11. apr 2025

Ja ti to zhrniem..nejde ani tak ako značku, ale hlavne konkrétny model.

Vidím, že sa tu hejtuje Michael Kors, avšak ich kožené prémiovky sú super kvalita a veľmi elegantné! Zatiaľčo paničky asi poznajú len tie kolotočiarske modely z outletov😃

To isté Karl Lagerfeld - tie kožené prémiovky sú perfektnej kvality, sama mám 4 už roky a sú ako nové! Ale zároveň má Karl milión polyesterových modelov za menej peňazí, ale v konečnom dôsledku predražené na ten umelý hnus.

Jednoznačne odporúčam pravú kožu, ideálne saffiano, to je nezničiteľné

momoqui
11. apr 2025

Inak mam jednu takmer novu Mk na posunutie, ak by.

la_dolce_vita
11. apr 2025

@petracandle presne tak, co sa tu clovek nedozvie... Mam kozenu MK kufrikoveho typu a je praveze vhodna do prace / kancelarie a vobec nevyzera lacno. Taky primerany standard, zasa nedam 1000 e za LV, ale nejde ani o smejd z H@M.

kiki68
11. apr 2025

@petracandle presne ta MK vyssia rada vyzera aj po 5 rokoch ako nova.

pralinka86
11. apr 2025

Pozri Lubive. Veľkosť uz aku potrebujes

marcellka32
11. apr 2025

Baby odporucte teda shopperku, ktorá má pevné uši, hrubé guľaté, lebo nosím veľa veci v taske+nb , dik

minenkaa
11. apr 2025

Liebeskind kabelky sú tiež fajn

domiklik
11. apr 2025

Odporúčam kabelku zo saffiano koze. MK aj guess ich ma dosť, ale sú aj drahšie. Keď ju občas naimpregnujes určite ti vydrží roky. Cenovo trochu viac...

zuzinabila
12. apr 2025

Nekupuj kvoli logu Guess😀co sa tyka zivotnosti,jednoznacne koženú

zuzinabila
12. apr 2025

@domiklik saffiano mam rada aj ja, neda sa tak lahko poskriabat

maranco
14. apr 2025

„Ako si môžu účtovať 500 dolárov za tašku, keď jej výroba tu stojí 30 dolárov?“

Čínski influenceri sa potom rozhodli ukázať, kde vzniká tovar zvučných mien – od kabeliek Michael Kors cez peňaženky Coach až po džínsy Levi’s. Internetové platformy vrátane TikToku teraz zaplavujú videá čínskych továrenských robotníkov, ktoré odhaľujú lož o ich americkom pôvode.

https://spravy.stvr.sk/2025/04/tovar-made-in-us...

Strana
z2