icon

Ktoré oblečenie sa vám páči na mužoch najviac?

10. jan 2024

Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁

marcellka32
10. jan 2024

@zarrinka viem, ja som myslela nezadaných, ktorí sa sťažujú že nevedia nájsť tú pravú ;)

zarrinka
10. jan 2024

@marcellka32 takých obliekajú mamičky a občas to veľa vysvetľuje 😁

breznica
10. jan 2024

Mne sa páči brnenie, škoda, že už vyšlo z módy

jamimo
10. jan 2024

Páči sa mi : kvalitné košele, svetre - merino, alpaka, vlna, nohavice chinos, alebo tvíd, páperová bunda, vlnené sako, koženné topánky, môžu byť aj lakované, na šnurovanie, oxford shoes...Kvalitné, dobre padnúce rifle. Ocením oblečenie kde značky nevybijú zrak, nenápadný Ralph Lauren, Scotch Soda, Gant, Musto sailing clothing, Mc Gregor... Páči sa mi spodné prádlo- látkové pruhované bavlnené trenky, kocka, biele...Môjmu oku sa páčia ľanové košele, obleky, ľanové šortky, plavky do pol stehna- také ako na beach volejbal šortky.

Neznášam: silonové, plastové obtiahnuté trenky, narvatý pán tvorstva v nich, tielko (ešte hošie s výrezom ) ( na chrbáte, do toho prifúknuté svaly stereoidmi 🤮 + akné z nich, keď si ich steroid orýpava= bežný úkaz na letných terasách, reťaz na krku ako na psa, pečatné prstene, obtiahnuté tričko, faldy sadla vytŕčajúce z úzkych džínsov, alebo vytŕčajúce pivné brucho a lá Pretekár z obtiahnutého trička, úzkej košele= slim fit strih a narvatý chlap v nej, vygajdané, vyžmolené tepláky na zadku a kolenách+ viditeľný plápolajúci kopček pána tvorstva v teplákoch na voľno, skiny jeans- nohy ako dve tyčky do fazule a narvané 🥚🥚v rozkroku, áno a ešte presne tam vydratá jeansovina, lebo si ten chlap tie 🥚🥚"popravuje", rifle do pol zadku, tzv. nasrávačky, za totálne nevkusné a malomeštiactvo pokladám nápisy značiek BALENCIAGA, GUCCI, CALVIN KLEIN, FENDI, PITBULL, ALPHA INDUSTRIES a podobne 🤮, neznášam športovú obuv typu Balenciaga shoes, podrážka ako na orbu zemiakovej role...zvieracie vzory, havajské vzory, a špicaté topánky "kozáky" a lá Braňo Mojsej, Oto Weiter 😵, plesnivé rifle, odrádzajú ma aj batikované nohavice, Kristusky sandále + špinavé a zanedbané nohy v nich 🚩, kapsáče a ešte horšie maskáče (výnimka na účel rybárstva)
Smiešne mi je, ak chlap vek 40 a viac nosí v zadnom vrecku nohavíc peňaženku+ reťaz cez pol stehna a skoba 🤦‍♀️
Totálny hnus 🚩🚩🚩sú špinavé, vyšmatlané topánky, špinavé nechty a zanedbané zuby, machizmus, žuvanie žuvačky cez pol hlavy, špáradlo v ústach, dlhý necht malíček na čistenie ucha, klieštiky na nechty na kľúčenke (áno zažila. som, keď si pán strihal nechty na zastávke 😄) a poznám týpka ktorý má v aute za 130. tisíc € v prepážke medzizubné kefky, po použití odloží naspäť a podľa potreby vytiahne zas. Mal ich tam asi 40, skoro mi oči vypadli, ešte ani hanby nemal, vytiahol a špáral počas jazdy 👀🙄🧐😲
Vrchol nevkusu je plešina (samotná plešina ok) a vzadu mastný cop v hrúbke malíčka po lopatky= toto som nikdy nepochopila 🤷‍♀️
Joj a ešte som zabudla, NO GO slovník ako kočiš, sexuálny harašment, prskanie slín pri komunikácii a špinavé kútiky+ fajčenie.
Pridávam foto, čo sa mne páči..

jamimo
10. jan 2024

@janulka1802 máme to rovnako 👍

alessavandervelden
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
10. jan 2024

@jamimo ja som sa pobavila na tvojom opise 🤣 máš pravdu, suhlasim

jamimo
10. jan 2024

@marcellka32 kľudne by mohla byť téma aj o nevkuse žien 😄
Ináč paradoxom je, že čo sme tu. opísali ako NO GO, chlapi v uliciach si myslia ako dobre vyzerajú😄😄😄

fadama
10. jan 2024

Mne sa páčia muži v uniforme 😂😂😂
Doktor, policajt, poziarnik.......😀😂

ivangeline
10. jan 2024

Prilis obtiahnute a ruzove veci sa nepacia. ;D

jamimo
10. jan 2024

@alessavandervelden Ináč aj ja sa tu smejem až mi slzy tečú, fakt dobrá téma 😄 Aj tvoj príspevok je veľmi výstižný 💪
Áno parfum Chanel Allure home sport, Dior Home, Lalique Insomnius nikdy nie je na škodu. Môj chlap podobný typ na foto momentálne tieto v zime strieda s Armani Privé. 👍❣️

jamimo
10. jan 2024

@fadama to fakt? Lebo dr. Sabaka v tej vypĺznutej bielej fleece mikine...? Neviem, neviem...

jamimo
10. jan 2024

@alessavandervelden no ale tie 🥚🥚 vidíš aj keď nechceš. Neobzerám rozkroky mužom, ale to sa nedá nevidieť 👀👀👀😄

sense
10. jan 2024

Paci sa mi Casual štýl a nepáčia sa mi obtiahnute nohavice ani deravé dziny vytiahnuté ponožky do pol lýtok ale ani v zime hole členky a keď nosia nohavice alebo tepláky ze majú pudlo až pri kolenách

kukuk29
Autor odpoveď zmazal
medda_beda
10. jan 2024

Športový štýl, tepláky, ale poriadne tepláky nie rozťahané to sa mi páči.
A ešte muž v uniforme :D to je 👌

aurora33
10. jan 2024

@jamimo ja sa taaak smejem 😂😂😂😂 ale hej, suhlasim so všetkým čo si napísala. Ja som normalne videla pred sebou obrázky tých chlapov tak skvelo si ich opísala. Že doktor Sabaka v bielej vyplznutej mikine 😅😅😅😂😂😂😂😃

tamvtme
10. jan 2024

Nepacia sa mi vypasovane nohavice s holymi clenkami a potom velke veckove vystrihy.....

thoughtfulweirdo
10. jan 2024

Mne sa nepáči "baggy" oblečenie, skrátka také neforemné, o 3 čísla väčšie. A gate s vytŕčajúcou polkou zadku, hoci to snáď teda už definitívne vyšlo z módy 😅 to je jediné, čo mi príde totálne antisexy.

jamimo
10. jan 2024

@aurora33 ináč prvotne môj chlap je vysadený na tú jeho bielu fleece mikinu 😄

mamickalisticka
10. jan 2024

@jamimo MILUJEM 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dobre som sa pobavila a presne som si predstavovala tých pánov 😅😅😅

jamimo
10. jan 2024

@medda_beda aj v takejto uniforme? Úprimne ma to zaujíma.

jamimo
10. jan 2024

@mamickalisticka nooo a sú ich plné ulice 😄😄😄

jaroe
10. jan 2024

najviac neviem, vôbec uzke obtiahnute nohavice

mamickalisticka
10. jan 2024

@jamimo bohužiaľ..svet by bol oveľa krajšie miesto, keby chodia po uliciach muži ako na tých obrázkoch 🥰

guiseppinka
10. jan 2024

Ja idem uplne do kolien z dobre padnuceho obleku. Brutalne som zatazena na dkbry zadok v oblekovych nohaviciach 😆 co nemam rada, tak su uz aj tu spominane veci, niektore sice po nazvoch ani nepoznam😂😂😂 a kedze sa mi googlit nechce, tak preskakujem. Ja co fakt nemam rada, ked vidno komplet cele nadobicko v obtiahnutych nohaviciach... Uz som to raz pisala niekde, ako k nam prisiel do roboty jeden kontrolor. Ako pan v rokoch, postava ze hmmm, ale ked som videla ako mal v tych tesnych nohaviciach vtaka do polky stehna, tak konecna🫣😂😂😂 pokazilo to cely dojem...

tykat
10. jan 2024

Neviem to popisat ale velmi ked vidim dobre oblecenych muzov tak su to vacsinou cudzinci. Robim v okruhu velkych admin.budov a korporacii tak ich je dost vela. Klasika kosele, nie rifle, saka, pulovre, kabaty, saly, dobre topanky, upravene vlasy, brady, nechty.

limoncino
10. jan 2024

Ja neznášam na mužoch roláky.

limoncino
10. jan 2024

@guiseppinka možno si myslel, že práve to okuzli 😁

guiseppinka
10. jan 2024

@limoncino v podstate dosiel medzi 4 chlapov a mna😂😂😂 ale doteraz presne viem, co mal oblecene😂😂😂