Aké detské oblečenie najviac kupujete?

ondjanka
8. máj 2012

Drahe mamicky/snazilky/tehulky. Tiez som mamicka rocnej slecny. Touto formou Vas chcem poprosit o radu. Planujem si otvorit obchod s oblecenim pre deticky. A tak moja otazka znie "KTORE DETSKE OBLECENIE NAJVIAC KUPUJETE A KTORE MATE PROBLEM ZOHNAT V CELOM OKRESE?" Chcem aby moj obchodik mal specialne kusky oblecenia a len kvalitne z bavlny (okrem te..ca ziadne kvalitne za rozumnu cenu nekupim) ktore sa nedaju bezne kupit (musite obehnut vsetky obchody) a samozrejme za rozumnu cenu (z materskej sa toho vela dovolit neda a ak je k tomu aj hypoteka na krku ☹)

Dakujem za Vase postrehy a uvahy, a prajem krasny den 🙂

happy8051
8. máj 2012

nenakupujem v kamennych obchodoch, to je skor vec nahody, ked sa ocitnem v sejkaci. mojim zdrojom je internetovy bazar, aukcie... a mam haldy nadhernych handar pre obe deti

hajanka
8. máj 2012

@ondjanka forum nie je pre firmy 😉
tiez nekupujem v kamennych obchodoch, vsetko nakupujem online, vacsinou zo zahranicia

klincek
8. máj 2012

@ondjanka tusim ta tu zatial skor demotivuju ako podporuju.. 😉
ja teda online nenakupujem, potrebujem veci vidiet a "ochytat", a moje oblubene znacky detskeho oblecka su okrem spominaneho retazca (ten jednoznacne u nas cenou vedie a kvalita je tiez dobra) Gmini (tusim ceska), a Nicol (myslim, ze polska, ma fakt napadite, krasne veci).

a neviem ako ostatne maminy, ale ja aj par kamosiek mame vzdy problem zohnat pekne a pohodlne ciapky, takze ak budes mat v obchode dobry vyber, urcite to potesi 🙂 . zelam vela uspechov v podnikani.

anjelicek26
8. máj 2012

@ondjanka - na slovensku ficia hlavne next, h&M, gap... aspon co su tu na koniku albumy, tak sa maminy chvalia najmä tym a zhanaju kusky z ich kolekcie. Chces si otvorit second hand alebo lietat na obrat kazdu sezonu na vypredaje do anglicka, ked maju -50 a viac percent? Ako oplatit sa ti to stale oplati aj s letenkami aj s autom z pozicovne urcite..

neu.sona
8. máj 2012

@ondjanka Já teda v kamených obchodech nenakupuji vůbec. Když tam kolikrát přijdu, tak se zhrozím nad vysokými cenami. Nakupuji na internetu. Teď jsem udělala velký nákup HM z Anglie od jedné paní přes MMB. Mám kupu oblečení za směšné peníze. Kvalitní a hezké.
Jinak aukro, mimibazar, modrý koník atd...

sissy27
8. máj 2012

@ondjanka online, online a ešte raz online... čokoľvek ma napadne... objednávam si priamo zo stránok výrobcov / značiek, ktoré ma zaujímajú, neplatím provízie iným za sprostredkovanie niečoho, čo v pohode zvládnem sama... a teda online shopy majú vždy zaujímavé zľavy, veci ktoré nedostať v kamenných obchodoch, darčeky pre stálych zákazníkov...

usiko
8. máj 2012

@ondjanka vies, a nechces si otvori bazar detskych veci? akoze sekac? pretoze podla mana vacsina mamiciek riesi saticky po bazaroch...je to len a len napad..... 🙂...lebo co chodim okolo detskych odevnych obchodikov..velmi to nejde...a to z jednoducheho dovodu: nakupis niekde tovar, potrebujes zarobit, zaplatit najom za miestnost, elektrinu, trlrfon a odvody a zo zaujimavej nizkej pociatocnej ceny sa stane prilis vysoka na to, aby sa to kupovalo.......

exupery
8. máj 2012

Ako pisu ostatne mamicky v kamennych obchodoch nakupujem velmi malo,a ak tak Tesco,Kik a podobne,kde sa da kupit dobre a hlavne lacno...nakupujem vacsinou na bazaroch,MMB priamo od vyrobcov-je to pohodlnejsie a lacnejsie,co je obrovska vyhoda.

amulienka
8. máj 2012

V obchode je to strasne drahe. Akoze jedno pyzamko 8 eur to kupim len jedno a dalsie tri tu v bazare. Kupujem hlavne bodynka a pyzamka a tazko sa zhanaju rozne topanocky ci celenky. A termosky som necedela zohnat. Take nie polystyrenove plus plachty nepremokave.

jop
8. máj 2012

@ondjanka kdybych si chtěla otevřít kamenný obchod s dětským oblečením, tak párkrát do roka v čase slev zajedu do Londýna a vykoupím tam Next či Gap, HaM... Můj manžel jezdí do Londýna služebně a vozí krásné oblečení za normální ceny. V obchodních řetězcích typu Tesco je to bída, nekvalitní, neodpovídá ceně. Jinak co nejvíc postrádám v ČR jsou kvalitní punčocháče a tepláky.

miskax2
8. máj 2012

ja kupujem v tesku alebo v lidliaj kik je fajn ale momentalne dostavm od svagrinej po jej 5 rocnej dievke a myslim ze take su najlepsie z druhej ruky ponosi jedna aj druha a co sa da este vyuzit poslem dalej 😀

kway
8. máj 2012

Ja hodně kupuji HM a Topolino vyhovuje nam to a je to za dobre ceny. 😉