icon

Ktoré oblečenie sa vám páči na mužoch najviac?

10. jan 2024

Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁

mamickalisticka
11. jan 2024

@zazalienka možno majú také tie balerinkove ponožky 😂 to tiež nemusim na chlapoch

natalka13
11. jan 2024

Taliani- mokasiny slusne nohavice lanova kosela DLHY rukav a sako

tianna
11. jan 2024

@zazalienka 🤣👌

nurielka
11. jan 2024

Nepáčia sa mi deravé rifle, to ani na ženách. Muž tričko sako a rifle. A príjemná vôňa do toho. Keď je brada to je bonus.

vecicky1805
11. jan 2024

Mne sa páči skoro všetko ak to vie chlap zladiť a pristane mu to, ale naozaj tie úzke rifle pristanú málokomu.. tie nič moc, nepáčia sa mi ale vyslovene nohavice/tepláky s rozkrokom až pod kolenami 😂neznášam ich

fadama
11. jan 2024

@jamimo vážne. Len som samozrejme nemyslela tak ako ty.
Ja niečo takéto myslím

jovka
11. jan 2024

uz tusim vsetko spomenute bolo :D neznasam lakove topanky , tie smokingove na bezne nosenie , spicate cizmy , cely v bielom ako pekar ,popisane ozdobene rifle , tie speedo plavky mi tiez kolu oci u nas uz su nastatie na ustupe ,ale teraz na dovolenke tam boli sami rusi a prisam bohu tolko zarezanych gaciek som nevidela za cel moj zivot , oni vsetci nosia tie gackove , moje oci trpeli😂 paci sa mi basic styl , nemusi byt nutne oblek , jednoduche tricko ci aj mikina, pekne padnuce rifle , mozu byt slimky ale nie tie leginove , pekne boty ,mne nevadi ani rolak a k tomu nejake gate a chelsea boots kabat mozu vyzerat fajn .hlavne upravenost , ziadny zapach :D

sandra811
11. jan 2024

Toto je tragédia pre mňa 😳😀

vecicky1805
11. jan 2024

@guiseppinka ale tak aspon vidiet ze tam nieco ma 😂😂😂😂mozno to bol aj zamer 😂😂😂zemrem

number19
11. jan 2024

@sandra811 Ja takuto hipstersku bezkulturu tiez nemusim...

ada12345
11. jan 2024

Mne sa pacia elegantne obleceni muzi. Nepaci sa mi rozgajdany styl - teplaky, maxitricko/tielko, ale tiez oblepene ci roztrhane oblecenie ci sialene farebne kombinacie. A vrchol je ked im spod padnutych nohavic trcia spodky

dominikamacakova
11. jan 2024
lunademonica
11. jan 2024

Ja neznasam teplaky, take tie siroke "raperske", co vyzeraju ako pyzamo o 10 cisel vacsie a farebne bundy...

guiseppinka
11. jan 2024

@vecicky1805 no, bolo to az kus divne... Ale tak zazitok nemusi byt len pozitivny... 😂😂😂 Silny je aj napriek rokom😂

marsmykkok
11. jan 2024

Nemám rada maskáčové nohavice na mužoch, takisto rôzne vtipné nápisy na tričkách (to aj na mužoch a aj na ženách) Inak asi nie je vyslovene niečo čo sa mi najviac páči, možno ak už, tak ma priťahujú uniformy (policajti, vojaci)

janulka1802
11. jan 2024

@fadama uff... tá košeľa z uniformy je mu malá. Vyzerá to až komicky. Bicepsy by sa mu pri takej postave rysovali aj v košeli primeranej veľkosti.

taja567
11. jan 2024

@zarrinka nemyslím si to, toto tvrdenie môže platiť na psíkov, ale nie na mužov. Keď sa zamiluješ, neriešiš, čo má ten muž na sebe... až po nejakej dobe si začneš uvedomovať, že ti na ňom niečo vadí, myslím teraz konkrétne v obliekaní, o tom je téma. Ale čo mne vadí, na dedinských oslavách majú všetci chlapi od 30 do 50 nevkusne polokošele so stojačikom s takým tmavým lemom, lanca na krkoch a nevkusne tetovania... Horor...

fadama
11. jan 2024

@janulka1802 jaj ženy, to len ženy hľadajú chybičky tam kde nie sú 😂
Ta košeľa je mu akurát 😄

muchacici
11. jan 2024

Pekný chlap v montérkach, môj manželíno v montérkach 😍 maskáče, chino nohavky, športovo-elegantný štýl. Totálny odpud sú obtiahnuté rifle, namaľované nechty alebo tvár 😵‍💫

bublinka345
11. jan 2024

Sùhlasìm s väčšinou. Plus ked su tie uzke nohavice este aj kratke a ba nohach maju take tie topanky v style mokasin, čo vyzeraju, že sú bez ponožiek, no potom príde ešte horšie odhalenie. Pod nimi sù tie baleťàcke ponožky, kedysi zvané "ťapky". A to som ich nemala rada ani na mamke 🙈, ona mala samozrejme silonkové....

muchacici
11. jan 2024

@sandra811 To sú snáď nejakí buzíci 🤦‍♀️ 0 bodov na stupnici maskulinity 😄

aurora33
11. jan 2024

@bublinka345 baletacke ponožky 😂😂😂😂 ale hej 😃😃😃

kristiii
11. jan 2024

Ja budem za divnú, mne nič nehovoria chlapi v oblekoch ani v kabátoch. Páčia sa mi dobre padnuce rifle alebo ležérnejšie nohavice na štýl kapsáčov a pod., jednofarebné tričko, košeľa, mikina, bunda a k tomu jednoduché tenisky či bagandže.

oblecenie99
11. jan 2024

@bublinka345 Predbehla si ma, akurát som toto išla písať. K tomu Harry Potterovske okuliare.

bublinka345
11. jan 2024

@aurora33 😂😂😂😂😂💃

bublinka345
11. jan 2024

@kristiii Nie, vôbec nie ste za divnú. Aj mne sa páči aj športová móda, aj ležérna elegancia. A keď nie je dobre padnúci oblek, veru je to niekedy katstrofa. Ešte svadobný, kto má dobré spaľovanie, tak aj maturitný dá . 😀

janewithane
11. jan 2024

Kosela vykukajuca spod svetrika, vyhrnute rukavy na koseli, kozeny opasok, hodinky s kozenym remienkom ... 💜

dadis
11. jan 2024

@sandra811
@muchacici ti dvaja hore su slovenski herci, niektore fotky su z Grape, niektore z mediaparty - ved tu nejde o bezne outfity..za mna ok..co ja osobne nemusim, su stari zbohatlici s nulovym vkusom - prezradi ich kosela s napismi 🤢🙈

nikinka1111
11. jan 2024

Nenavidim na mužoch tielka a košele s krátkym rukávom. A este teplaky ked si niekto oblecie bezne von 😜

muchacici
11. jan 2024

@dadis Veď áno, móda, ja to chápem, ako ten dnešný obrázok s vankúšovými a matracovými outfitmi, snažia sa upútať a byť výstrední, ale to je na míle vzdialené od mužnosti. Keby prišiel ku mne chlap v šatách a ružovej mikinke, tak si budem myslieť, že asi vyraboval sestrinu skriňu, že na tuty niečo nie je s ním okej. Ale to mne sa nepáči, vyzerajú priteplene 🙂 A tí starí masľoši, s tými máš pravdu 😃