icon

Ktoré oblečenie sa vám páči na mužoch najviac?

10. jan 2024

Ktoré oblečenie sa Vám páči na mužoch najviac a ktoré vôbec? 😁

aurora33
11. jan 2024

Ja zbožňujem ako sa oblieka herec Henry Cavill. To je také vkusne, nenútené, štýlové.

lucila83
11. jan 2024

@jamimo - Teba musím pochváliť, aj keď tu nezvyknem reagovať. Mala by si knihy písať, úžasne dávaš dokopy slová a ešte aj super gramatika 👍🙂.

poslednepogo
11. jan 2024

Mne sa páčia chlapi v montérkach 😉😀

jamimo
11. jan 2024

@lucila83 ďakujem ❣️ Ale aj ja urobím chybu, napr. vždy sa musím skontrolovať pri spodobovaní (mám to od detstva 🤷‍♀️) mám aj zlé návyky v písaní, vyjadrovaní (napr. napadlo ma 😄)
PS: mám kamaráta básnika. Tak ten keď píše mail, hanbím sa pod stolom. Ten prejav, skladba, slovná zásoba, tutti frutti 😉 Pastva pre oči a potrava pre dušu 🌸

jamimo
11. jan 2024

@alessavandervelden a vieš čo povie môj chlap na tie pazúry? Citujem : A rád by som sa jej opýtal, či má pod nimi ešte rannú stolicu. 😄😄😄 Alebo ak vidí mamičku s kočíkom tak sa zamyslí, že ako tá žena používa Sudocreme 😵 Pre neho, aj keby krásavica z Hollywoodu prišla 💅 4 cm NIKDY!!!

vyrovnanaosoba
11. jan 2024

@0silvia0 nosím rifle bez dier, blúzku, alebo jednofarebné tričko. Svetrík, kozenku, riflovu bundu zásadne nie k rifliam. Lodičky, alebo jednofarebné tenisky, skôr na spôsob konvers, nemusia byť značkové, ale ani bijúce faky 🤣 aj legíny si dám na doma ale musím mať zakrytý zadok 🙈 nikdy som nemala na sebe tepláky ešte ani na telesnej v škole. Čo sa týka zimnej bundy, manželovi sa páči, keď mám kabát, alebo koženú zateplenú bundu a áno, naozaj v tom pekne vyzerá asi každá žena. Môj ex sa teraz spoznal s jednou o desať rokov staršou odo mňa, no ale ten štýl ..ako sa hovorí "stará mladou chcela byť" potrhané rifle, ružové tenisky na vysokej podrážke, mikina (furt dačo) vlasy v drdole strapaté, a na Tom rozopnutá bunda, čo keby mala zapnutú tak jej ani tenisky nevidno, taká je dlhá. Keď som ich videla spolu, skoro mi vypadol nákup z rúk.
Alebo som sa ja obliekala ako starenka. 😬

vyrovnanaosoba
11. jan 2024

@poslednepogo aj mne 🤣

barbie2023
11. jan 2024

Typ ala Rytmus ako sa oblieka to je sedlacina čistá alebo aj typ ala Thor steiner ci co to je taky ako nacko to je otrasné 😬 a paci sa mi jednoduchý štýl obyčajne, do pre padnuce nohavice a ležérne tričko alebo elegantnejsi sveter. Závisí od toho kam ide ten chlap. Ale toto všeobecne také obyčajné oblečenie, nie veľmi výrazne sa mi paci

0silvia0
11. jan 2024

@vyrovnanaosoba no ja som na zaklade toho, ze vacsine sa pacia elegantni chlapi rozmyslala, ci aj zeny same sa tak elegantne obliekaju. Ale asi ako ktora, mne sa elegantne moc nechce. Chodim do prace peso 4 km a potrebujem sa obliect hlavne pohodlne. To samozrejme neznamena, ze si navleciem teplaky a leginy, v zivote by som si neobliekla teplaky a leginy mimo domu. Pre mna je zas antisexi pre zenu leginy a tie oversize svetriska, toto by som nikdy na seba nedala.

alex666
11. jan 2024

Nepaci sa mi styl aky nosi napr. Rytmus - vselijake veci s napismi a logami, siltovky a velke hodinky.

Paci sa mi taka sportova elegancia, dobre padnuce a kvalitne veci bez napisov.

Najhorsie an chlapovh asi vyzeraju trojstvrtove kratasy a slipove plavky 😀

aurora33
11. jan 2024

@0silvia0 to záleží na tom čo je pre teba elegantne. Mne sa páčia napr dobre sadenice rifle a košeľa alebo sveter. A tak sa obliekam aj ja.

0silvia0
11. jan 2024

@aurora33 tak podobne sa obliekam aj ja, rifle, košeľa, blúzka, tričko, pulóver. Ale mne to pripadá také obyčajné obliekanie, nie elegantné. Ani kabáty nenosím, v zime vetrovky a jar/jeseň nejakú koženkovú bundu.

aurora33
11. jan 2024

@0silvia0 tak ja som zase kabátová 🙂 a ano aj mne to príde také obyčajne, slušné.

anickaaa6aaa
11. jan 2024

Na mužoch sa mne osobne nepáči obtiahnuté oblečeni😅e. Výstrihy do V a pod. Ani oblek so mnou nič nerobí...Ale zas taká uniforma... Hmmm 🙂

sickynickyobsadene
11. jan 2024

Sami oblek....nic pre mna..ale tak uvazujem .ja som svojho videla v obleku len na svadbe a na pohrebe...kde si ho ma ako obliecť? Do obchodu? Na výlet s deťmi? Na prechádzku? Na dvor? Doma? Kde takých mužov stretávate?? To sú asi ti co majú jemnejsiu pleť a ruky ako ženy. Nič pre mňa.

jana_eyre_2
11. jan 2024

@sickynickyobsadene veď otázka bola, ktoré oblečenie sa ti na muzovi páči najviac a ktoré najmenej.. tak keď sa ženám páči najviac oblek, tak musia aj tak napísať že bežné oblečenie?, ktoré sa im možno páči tiež ale teda nie najviac..

Napríklad čo som pridala fotku ja - Smart casual dress code môj muž nosieva do práce.. tak sa mi páči najviac, avšak to neznamená že keď si oblečie športovú mikinu páči sa mi menej.. úplne mi stačí že si neoblieka neónové farby a krátke bundičky..

vyrovnanaosoba
11. jan 2024

@sickynickyobsadene môj napríklad zoberie sako a košeľu do kostola, zatiaľ čo iní rifle a vetrovku.

janulka1802
11. jan 2024

@sickynickyobsadene ja s takým žijem. Okrem toho dvora, ani doma ide v saku kamkoľvek a hlavne sám, nie preto že ja by som to chcela. Ruky má úplne normálne, keď treba vie sa chytiť lopaty bez problémov.

poslednepogo
11. jan 2024

@marcellka32 toto sa páči, alebo nepáči?

number19
11. jan 2024

Ja osobne nemam na chlapoch rada sandale. A uz vobec nie sandale s ponozkami.

0silvia0
11. jan 2024

keď spomínate tie kostoly, mne je fakt smiešno, keď tí muži povyťahujú tie pukové oblekové gate spred 20-30tich rokov. To normálne im vejú vo vetre, kedysi sa nosili veľmi široké tie pukové gate, dnes sú už zúžené strihy alebo rovné strihy. Môj muž minule tiež vytiahol svadobný oblek na stužkovú dcéry, tak sám uznal že v hentakých plachtiakoch by sa nehodí už chodiť. Vyzeral fakt vtipne, našťastie sme mali v skrini oblek z birmovky po synovi, ten mu sadol ako uliaty.

zazalienka
11. jan 2024

Mne sa paci taka nedbala elegancia , čisté, padnuce oblečenie, aj sportove, zladene, uniformy všeobecne, na to ma chytil aj môj muž 😄 nepáči sa mi, bože aby som neurazila, štýl Plačkovej muža, celkovo také kikiriki . Jedine ak na pódium..

chocolatka
11. jan 2024

Biele tričko a džiny co obťahujú zadok

bykaterina
11. jan 2024

Nepáči sa mi tielko 🤦 na mužoch je to hrozné.
A košeľa s krátkym rukávom do obleku a podobné záležitosti 🤦
Alebo na oslavu si dať kravatu a košeľu s krátkym rukávom.
A 3/4 rifle alebo nohavice

tianna
11. jan 2024

Pre mňa je vrchol ,,škaredosti" na mužovi keď má mokasíny a k tomu nohavice nad kotniky.. 🙄🤦🏼‍♀️🤣

bibina27
11. jan 2024

montérky :DDD ♥

ferret95
11. jan 2024

ja nie som asi nejak extra narocna na oblecenie u muzov, ale asi suhlasim s vami s tymi obtiahnutymi nohavicami na muzoch a tiez asi aj tielka a slipove plavky. ale milujem chlapa v koseli, obleku alebo nejakej uniforme 😅

modra_kolobezka
11. jan 2024

Nepaci sa mi sal prehodeny cez sako u muzov 🤪

kluska
11. jan 2024

Za mna su v pohode vsetci chlapi co vyzeraju chlapsky, mozu mat AJ teplaky, AJ sako, hlavne, zeby vyzerali ako muzi. A nie ze kukas a rozmyslas ci to chlap ci Zena, uzke nohavice, dlhe alebo namalovane nechty, zenske farby alebo zenske vystupovanie ala s kabeleckou. A ked si odmyslim oblecenie, strasne SA mi nepaci ked je chlap neochlpeny a ma prsia ako Zena, to vidno inac AJ v tricku 🙃

zazalienka
11. jan 2024

@tianna mokasiny a bez ponoziek.. si neviem predstaviť keď vyzuje tie spotené nohy 🙉