Ktoré rifle si obľúbili módni nadšenci?
Skinny, zvonové, boyfrend, mom....? Za mňa stále jednoznačne skinny, aj keď podľa niektorých sú už nemoderné a nenosia sa 😁.
@blackberrymt stále mam väčšinu skinny ci sa to niekomu páči alebo nie neprestanem ich nosiť 😃
Mam aj boyfriendy ale na mňa vyzerajú najlepšie skinny lebo som vysoka a najviac sa mi to paci na mne
Ale rifle skoro vôbec nenosím tobuz musí byť, že si ich vytiahnem zo skrine.
@jana_eyre_2 jeeej presne tento strih na foto to je jak vystrihnuté z mojich stredoškolských čias 😍 , milovala som ich.
@blackberrymt ja mám rada skinny či sú moderné alebo nie. Ale na chlapoch sa mi nepáčia 😁
@scila zeee...
@blackberrymt najlepšie sú tie, v ktorých sa dobre citite. Ja nenosím vobec, buď jeggins alebo tepláky. A je mi šumafuk, čo si kto myslí
@blackberrymt Boot cut, mid rise. Krasne predlzia moje kratke nohy.
Skusila som skinny ale hrozne mi vadilo ako boli oblepene okolo celej mojej nohy. Ja potrebujem mat lytka a clenky volne.
Ja nosím iba skinny rifle a je mi jedno či sa nosia alebo nie. Nosím to v čom sa cítim dobre nie to čo je aktuálne v móde
@blackberrymt baggy, straight, zvony. Skinny su najvacsi otras co kto kedy vymyslel. Nevyzera to dobre na žiadnej postave.
@blackberrymt Stále sa uchyľujem k tým skinny, no postupne si začínam zvykať aj na mom jeans, no tie zvonáče a celkovo tie vrecia mi akosi nesedia na žiadnej postave 😅
@blackberrymt hlavne ciste a bez dier 👍
@monvitka Zvonove su pre vysoke postavy , mam 183 cm vysku a na mne vyzeraju top. Konecne su zase v mode.
@eeerickal1 na vysokej sedia , ver mi. Pozrio si nejake modne prehliadky .
Mne sa najviac páčia boyfrend rifle❤️🩹
https://www.vogue.co.uk/article/skinny-jeans-tr...
Urcite sa o skinny neboj kuk clanok. Ja ked som pracovala v napr v mnichove alebo bola v londyne, vzdy ta moda bola o cosi ina, potom u nas dosla o 3 aj viac rokov- dost sila. Teraz to uz mozno tak dlho netrva ale vzdy to tu dojde neskor.
Vsetko su to dookola tie iste trendy, ale menit sa musia, inak by si hlavne mlade baby nenakupovali ;) a treba tocit “biznis”. Hlavne v lacnych retazcoch.
Cize skinny urcite nevyhadzovat. Inak ved my sme ako deti tiez mali elastaky, potom zvonaky a potom tie volne s gumickami 😂 dokonca do skoly “pupkace” teda pardon, cropp topy;) Nos, co sa tebe hodi a citis sa v tom fajn;)
Ja som bola vdacna za skinny, ze som od jesene do jari nemala nohy mokre po kolena ;)
@lenkakravcova
Tieto mam aj ja aj bezove 🙂
@beloved to su “flare” pas mozu mat nizky, stredny aj vysoky ja som ich kupila na jar v medicine
@seepferdchen Jeeej, dakujem 😍
@zazrak1991 tak ale vystavovat druhých estetickému teroru snáď nie je nutné..🤣 len aby si niekto robil.čo.chce..zijeme v spolocnosti..to.co.chceme si máme robiť doma a nie na ulici
Skinny s nizkym pasom. Je mi jedno,co je moderne,tieto na mne sedia najlepsie. Nosim volne vrchy. Tie kilometrove siroke rifle s polmetra sirokymi nohavicami mi akurat tak deformuju postavu a neviem sa dockat,ked sa zas do mody dostanu normalne nohavice.
@mamamasama a zenska postava je v nich fuc
@eliska13 out? Skinny? Baby ktore maju nadvahu a oblecu si vreco to prida dalsich 30kg a vyzeraju ako skrina, skinny urcite aj pre baby s kilami navysse
Skinny s vysokym pasom....vyzeraju zensky.Vrecorifle pridavaju kila a absolutne sa straca zenskost a jemnost aj zadok.Z vacsieho zadku robi nestastne skrinu
@lucinkaboz a? Nepotrebujem, aby uchylaci slintali

@blackberrymt Teraz každý povie že široké sú najkrajšie lebo sú v móde. Zase sa móda zmení a bude sa niečo iné nosiť. Podľa mňa o pár rokov budú aj tie baggy úplne out.