icon

Ktoré šaty sú najlepšou voľbou?

12. okt 2024

Poprosím iba poradiť ktoré, bez zbytočných poznámok 🥰

Ktoré šaty sú najlepšou voľbou?Ktoré šaty sú najlepšou voľbou?
januska12323
12. okt 2024

Za princeznú bude aj v iných šatách. Chcela si radu na tieto tak si ju dostala tak sa neurážaj.

zuzanockamt
12. okt 2024

@ina2405 Ide o takú kultúru, videla som nedávno video zo svadby v SNV, to bol pre mňa kultúrny šok. Ale chápem, že to tak majú, tak nebudem urážať, aký je to vrchol nevkusu a pod.

mircalla
12. okt 2024

Ziadne.

terina25
12. okt 2024

@glade22 presne to som chcela napisat tzv.Olaski cigani. Ale tak proti gustu....

autor
12. okt 2024

Samozrejme, že sa neurážam. Sú tu ženy ktoré mi pomohli k rozhodovaniu

mircalla
12. okt 2024

A teda pises, ze chcete daco luxusne a vynimocne. Mozno su drahe, ale fakt gycove a nevkusne, prepac
Asi prave preto, ze chce byt princezna.

yeon_bouw
12. okt 2024

Druhé 🙂

autor
12. okt 2024

@mircalla Nič lepšie som nenašla

tamitamitami
12. okt 2024

Mne sa páči takýto štýl ak sa bavíme o luxusnejších šatách na prvé sväté prijímanie.

larisa
12. okt 2024

Šaty sa hodia pre nevestu. Ale na prve sväté prijímanie by sa hodili niečo jednoduchšie. Za mňa nie.

sovica
12. okt 2024

Žiaľ, prikláňam sa k ženám, ktorým sa tie šaty, nepáčia. Na môj vkus príliš príliš honosné až gýčovité, nevkusné, prečačkané, proste všetkého príliš. Na 1.sv. prijímanie sa hodí skôr niečo jemné, povedala by som anjelské. Ale 100 ľudí, 100 chutí.
Autorka, asi si už rozhodnutá, že ich na 100% chceš, ale skús pozrieť link, ktorá prikladám. Krásne a oveľa lacnejšie šaty.
https://www.diamondia.sk/deti/saty-na-1-svate-p...

ina2405
12. okt 2024

@sovica krásne. Napr.tieto

madeincssr
12. okt 2024

Hmmm, na tomto vlakne vidno, ake je tazke najst kompromis medzi "proti gustu ziadny disputat" (ked sa saty pacia dievcatku) a uprimnym vyjadrenim svojho nazoru / poradenim (aj ked sa to druhej strane nebude pacit).

sovica
12. okt 2024

@minenkak Sorry, až teraz som si všimla, že si dala link na tie isté šaty ako ja z Diamondia. Asi to tam nabehlo, kým som ja písala príspevok😉

minenkak
12. okt 2024

@sovica v pohode 👍😀

autor
12. okt 2024

@sovica idem si pozrieť

larisa
12. okt 2024

@sovica co si dala link tak tam by som si vedela vybrať šaty majú tam krásne. 👍

zara1357
12. okt 2024

Tie prvé kamienkove a sú krásne, určite si ma ulož pre prípadný predaj

lindous
12. okt 2024

Keď nechcete kruh, hľadaj inú predlohu, kludne s čipkou, kamienkami, bohato zdobené, keď také sa vám páčia, ale toto proste bez toho kruhu vyzerať úplne inak (mali sme požičovňu), tak aby dcérka nebola nakoniec sklamaná, že nevyzerajú ako na obrázku…

autor
12. okt 2024

@zara1357 Jasné , ozvem sa budúci rok 🙂

vevesh
12. okt 2024

Za mna ani jedny z tych dvoch- tie prve budu vdaka kamenom a ozdobam tazke, bude sa jej v tom tazko pohybovat. Na tych druhych sa mi nepaci sukna s krajkou (je tylova a ja tyl nemusim, posobi to na mna lacno). Ak by som davala sit na mieru, tak vrch krajkovy (kludne aj s kamienkami), sukna naberane satenova, aby sa jej dobre pohybovalo...🙂

autor
12. okt 2024

@vevesh To tou sukňou nieje zlý nápad 🤔

vevesh
12. okt 2024

Napriklad

nelka93
12. okt 2024

Ani jedny, vyzerajú gycovo

beronsche
12. okt 2024

Luxusné, site na mieru a pritom tak nevkusne a lacno pôsobiace....

zmrzlinka2021
12. okt 2024

Autorka, tie šaty nie sú luxusné a nebude v nich ani princeznou. Skôr si ľudia pomyslia, že ste takí jednoduchší. Princezné sa úplne inak obliekajú, vedia okuzlit

sense
12. okt 2024

Mne sa nepáčia ani jedny, ukázala som dcére zagulala očami...ale názor žiadnej z nás nie je podstatný ..nech si vyberie dcéra. Ak sa nevie rozhodnúť hľadajte ďalej keďže máte ešte cas

oli18
12. okt 2024

Baby, diky za zabavu 🤣🤣🤣👍

rozculena
12. okt 2024

ja neviem,mne sa zdajú rovnaké